Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

İki lafın neresinden başlıyoruz bakalım kırmaya . Kayınvalide olur , erkek arkadaş, sevgili ,nişanlı eş , bebiş , arkadaş , dost bugün herkes bi sıkıntısını paylaşsın :101:

ömrüne bereket böcük ne alıntıladın bee

İki lafın neresinden başlıyoruz bakalım kırmaya . Kayınvalide olur , erkek arkadaş, sevgili ,nişanlı eş , bebiş , arkadaş , dost bugün herkes bi sıkıntısını paylaşsın :101:

voleybol oynamak istiyorum zaten voleybolcuydum ama şimdi erkek arkadaşım izin vermiyor neymiş tayt giyiyorlarmış siz olsanız napardınız :))

voleybol oynamak istiyorum zaten voleybolcuydum ama şimdi erkek arkadaşım izin vermiyor neymiş tayt giyiyorlarmış siz olsanız napardınız :))

Bak benimki de öyle diyor tayt yasak dekoltenin birazıda yasak çok kıskannnç artık büle oldummm bende

evet tayt yok dekolte hiçç yok onu bırak önü bıraz açıldımı o tişörtü bir daha giymek yasak

Benimkiyle kan bağı olmasın sakın seninkinin. Büyük konuştum kimseyi dinlemem ben ayy aman çekemem ben diodumm ama sevince herbişeyi çekilio ya napimm bende giymiom artık tayttan değerli değil ya diyip teselli ediyorum kendimi ama bazen çok sini oluyorummm :95:

olabilirrr. hıııı aynıı senin gibiydim ama büyük konuşmamak gerekiyormuş her zaman anladım bunu napakkk çekecezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…