- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.141
İki lafın neresinden başlıyoruz bakalım kırmaya. Kayınvalide olur , erkek arkadaş, sevgili ,nişanlı eş , bebiş , arkadaş , dost bugün herkes bi sıkıntısını paylaşsın :101:
Ahahaa nasıl olcak o iş kankaa çalıştır saksıyı
Bende sanki grip olucam ya öyle hissediyorum :2:
ömrüne bereket böcük ne alıntıladın bee
İki lafın neresinden başlıyoruz bakalım kırmaya. Kayınvalide olur , erkek arkadaş, sevgili ,nişanlı eş , bebiş , arkadaş , dost bugün herkes bi sıkıntısını paylaşsın :101:
Ben merve 19 yasindayim 4 aylık evliyim
sen yoksa beni beğenmiyor musun eylül
Ben merve 19 yasindayim 4 aylık evliyim
25,5 yaşındayım bekarım, çalışıyorum, İstanbul'da yaşıyorum. Arada burada forumları takip ediyordum, aranıza dahil olmak istedim :)
voleybol oynamak istiyorum zaten voleybolcuydum ama şimdi erkek arkadaşım izin vermiyor neymiş tayt giyiyorlarmış siz olsanız napardınız :))
beğeniyorum tabisi böcük
böcük deyince de aklıma bedük geliyor:1:
Bak benimki de öyle diyor tayt yasak dekoltenin birazıda yasak çok kıskannnç artık büle oldummm bende
efferim sanatamammmmmm :2: :2::2:
evet tayt yok dekolte hiçç yok onu bırak önü bıraz açıldımı o tişörtü bir daha giymek yasak
Metabalar... bende ev hanimiyimmerhaba canım hoşgeldin aramıza bende 2.5 yıllık evlym 23 yaşındym ev hanımıyım
Benimkiyle kan bağı olmasın sakın seninkinin. Büyük konuştum kimseyi dinlemem ben ayy aman çekemem ben diodumm ama sevince herbişeyi çekilio ya napimm bende giymiom artık tayttan değerli değil ya diyip teselli ediyorum kendimi ama bazen çok sini oluyorummm :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?