- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.161
ojgeldinnn
Ben merve 19 yasindayim 4 aylık evliyim
Hoşgördün . Ne olsun yine oturdum sandalyeme sıkılıyorum işte pof bi de akşama kursa gitçemm yatağımı gece görücemhoş buldummm canım nasılsın
olabilirrr. hıııı aynıı senin gibiydim ama büyük konuşmamak gerekiyormuş her zaman anladım bunu napakkk çekecezz
ayy taze gelinsin yani.Eee neler yapıosun merve çalışıomusun evdemisin okuyo musun ?
Herkes ileri de geçer neden kıskanmıo die bu kez sorun çıkarcaksın diolar ben çıkarmam bayramım olurrrMecburrr çekecez çekmeyip de napacaz kaparlar sonra :18:
Hoşgördün . Ne olsun yine oturdum sandalyeme sıkılıyorum işte pof bi de akşama kursa gitçemm yatağımı gece görücem
Sen nasılsın ?
hiçç geçecekk gibi görünmüyor ama hadi inşallah öyle olurr
voleybol oynamak istiyorum zaten voleybolcuydum ama şimdi erkek arkadaşım izin vermiyor neymiş tayt giyiyorlarmış siz olsanız napardınız :))
Off offf :121:bakalım artıkın . Nişanlı sözlü ? var mı bişi ?
iyiyim canım sagol bende evde sıkıldım iyice pek bişey yapasım yokk allah kolaylık versin sana canım
Ayyyy tipiniiine yandığımmmmmSenin ki galba buuu he ?
bizde üleyiz şimdilik bahara nişanmız varr kısmetsee tey tey teyşuan sadece sevgiliyiz :)) siz? :)
canım şimdi büyük ihtimal hoşuna gidiyordur beni seviyor kıskanıyor diye ama ilerde içinde uhte kalır , benim şimdiki aklım olsa önce kendi isteklerimi gerçekleştirirdim, önce ailenizin istediği, sonra eşinizin istediği bir hayat yaşıyorsunuz sonra keşkeleriniz oluyor.
bizde üleyiz şimdilik bahara nişanmız varr kısmetsee tey tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?