Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

olabilirrr. hıııı aynıı senin gibiydim ama büyük konuşmamak gerekiyormuş her zaman anladım bunu napakkk çekecezz

Herkes ileri de geçer neden kıskanmıo die bu kez sorun çıkarcaksın diolar ben çıkarmam bayramım olurrr Mecburrr çekecez çekmeyip de napacaz kaparlar sonra :18:

voleybol oynamak istiyorum zaten voleybolcuydum ama şimdi erkek arkadaşım izin vermiyor neymiş tayt giyiyorlarmış siz olsanız napardınız :))

canım şimdi büyük ihtimal hoşuna gidiyordur beni seviyor kıskanıyor diye ama ilerde içinde uhte kalır , benim şimdiki aklım olsa önce kendi isteklerimi gerçekleştirirdim, önce ailenizin istediği, sonra eşinizin istediği bir hayat yaşıyorsunuz sonra keşkeleriniz oluyor.

bu arada ev hanımıyım 35 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var, ne yalan söyleyim geçen geldim baktım herkes abla muhabbetinde ya bana da teyze derlerse dedim kaçtım:))))

hiç hoşuma gitmiyor inan ki kırıcı da konuşmak istemiyorum ama bir gün uygun bir dille bunu söylicem başka konularda tamam da ama voleybol en sevdiğim şey ve rüyalarıma giriyor artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…