Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

ben giydim valla 22yaşıma kadar taytımı uhte kalıncak bişey değilki düğünümü eksiksiz tam yapsın bi eksik olursa o zaman uhtem olur . Bence çok derin mevzular bunlar erkekler bayanlar gibi düşünmüo aklı hep ters çalışıo ve bi araya geldiğinde bi kız geçse içlerinden bi kaçı bişeyler söylüo o yüzden aynısını demesinler sevdiğimin arkasından diye çok korumacı sahiplenici haline geliyorlar bizde haklıyız ama erkek kadın düşüncelerinin arasında uçurumlar var . Biz güzel yakışıo die giyiyoruz o yakıştığına bakmıo ah şurası çıkmış burası gözüküo mu die bakıolar ve hemen uyarıolar erkek anatomisi gereği ama düzgün ve kaliteli bi insan bulmak da imkansız bu devirde bence bişeyleri de göz önüne alıp feda etmek gerekio .:44:

canım sorun tayt değil ki tayt yüzünden voleybol oynamasına izin vermiyor.

açıktan işletme sen

Laborant veteriner sağlık 2011den beri İş imkanı yüzünden çok soğudum işte tercümanlığa sardım bende bol bol onu çalışıyorum hastanelerde az verio artk tıbbi sekreterim ben ama iğrenç hastane ortamları canım ya çok karışık falan hastane haricinde çalışçam artık dedim bi bi şirkete bağlı hukuk bürosundayım şimdi rhatım bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…