- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.181
Vayyy sen artistin eşisin yanii
evet tabiki benımkı ayıpsın
bu arada ev hanımıyım 35 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var, ne yalan söyleyim geçen geldim baktım herkes abla muhabbetinde ya bana da teyze derlerse dedim kaçtım:))))
Sabah öle akşam çekiyom ben tasiye ederim çok zevkliiii huuu huuuohh ne güzelll :)) halay çekecez desene bolcanaaa
Vayyy sen artistin eşisin yaniiHavanın 1000 i 1000000dir sende şimdi ee sonuçta Bedük gibi bi sevgilin var
canım şimdi büyük ihtimal hoşuna gidiyordur beni seviyor kıskanıyor diye ama ilerde içinde uhte kalır , benim şimdiki aklım olsa önce kendi isteklerimi gerçekleştirirdim, önce ailenizin istediği, sonra eşinizin istediği bir hayat yaşıyorsunuz sonra keşkeleriniz oluyor.
ahaahah tabiki de yaniii havalii kornaa :82::82::82:
Sabah öle akşam çekiyom ben tasiye ederim çok zevkliiii huuu huuu
bu arada ev hanımıyım 35 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var, ne yalan söyleyim geçen geldim baktım herkes abla muhabbetinde ya bana da teyze derlerse dedim kaçtım:))))
ben giydim valla 22yaşıma kadar taytımı uhte kalıncak bişey değilki düğünümü eksiksiz tam yapsın bi eksik olursa o zaman uhtem olur . Bence çok derin mevzular bunlar erkekler bayanlar gibi düşünmüo aklı hep ters çalışıo ve bi araya geldiğinde bi kız geçse içlerinden bi kaçı bişeyler söylüo o yüzden aynısını demesinler sevdiğimin arkasından diye çok korumacı sahiplenici haline geliyorlar bizde haklıyız ama erkek kadın düşüncelerinin arasında uçurumlar var . Biz güzel yakışıo die giyiyoruz o yakıştığına bakmıo ah şurası çıkmış burası gözüküo mu die bakıolar ve hemen uyarıolar erkek anatomisi gereği ama düzgün ve kaliteli bi insan bulmak da imkansız bu devirde bence bişeyleri de göz önüne alıp feda etmek gerekio .:44:
bende kendımı tanıtayım mıı
canım sorun tayt değil ki tayt yüzünden voleybol oynamasına izin vermiyor.
Bence bugün hastanelik oldu galba
topik sahibesi nerde
Tanıtsana mahmure olduğunu ben bilmiyorum mesela
mahmure ne
22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum aynı zamanda okuyorum 2 yılı geçkin ilişkim var
bu kadar
Bence bugün hastanelik oldu galbaYa da can simidi mi almaya gitti çoook zor allah kolaylık versin başıma hiç gelmedi bilmiyorum
açıktan işletmesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?