- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.601
ne okuyorsun :)
sen ne okuyorsun :)
Bende ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum :)
ilk sene tercihimi aöf den yaptım adalet ama bu sene tekrar girecem sınava türkçe öğretmenliğine hazırlanıyorum :) sen
Bölümün güzelmiş
teşekkür ederim güzelde çok zor ya 3.yılım ama daha alttan derslerim var
ben okuyorum 3.yılım ama çok zor bir bölüm geçen yıl sınava girdim olmadı, bu yıl tekrar gireceğim sınava bende okul öncesi öğretmenliği yada ingilizce öğretmenliği için :)
türkçe öğretmenliği mi okuyorsunn :)
Olur o kadar canım kolay bölüm değil. Bende ingilizce öğretmenliği veya tercümanlık istemiştim ama olmadı. Gitti yunan dili falan tuttu istemedim
Aynen ya benimde olmadı, bende ingiliz dili ve edebiyatına gideyim dedim geçen yıl tekrar denedim olmadı bu yılda deneyeceğim olmazsa artık bölüme devam edeceğim zor sıkış
yok ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum öğretmenliğe geçmeyi düşünüyorum, ama ingilizce öğretmenliğine canım :)
İnşallah istediğin şeyler olur
Olur o kadar canım kolay bölüm değil. Bende ingilizce öğretmenliği veya tercümanlık istemiştim ama olmadı. Gitti yunan dili falan tuttu istemedim
Aminnn, inşallah teşekkür ederim :)
darısı bizim başımıza inşallah istediğimiz bölümler olur ya
hımmm güzel bölümm darısı bana çok istiyorum türkçe öğretmenliğini en çok sevdiğim ders :))
Rica ederim. Mütercim tercümanlık rusça, bulgarca, farsça, fransızca tutuyordu ama ispanyolca veya ingilizce tutsaydı giderdim
Bende çok seviyorum türkçeyi hatta düşündüm bu yıl gitsem mi diye ama geçti artık benden dedim hangi sınavla giriliyor onu bile bilmiyorum, birde türkçe öğretmenliği olarak yok herhalde türk dili ve edebiyatı olarak var diye biliyorum ben ama ?
Rica ederim. Mütercim tercümanlık rusça, bulgarca, farsça, fransızca tutuyordu ama ispanyolca veya ingilizce tutsaydı giderdim
aslında fransızcada iyiymiş, yani ben bu yıl fransızca görmeye başladım güzel bir dil geliştirmek istiyorum ingilizce kadar iyi olsun diye uğraşayacağım, gelecek yılda açıktan uluslararası ilişkilere başvuracağım.
TS2 de türkçe öğretmenliği var araştırmıştım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?