Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

Benimle birebir tutuyor seninki de ya ama benimkisi Başak o da aynı şekilde çok ayrıntıcı. Bende senin gibiyim hep tetikteyim bişi derim bozulur . Dürüst biriyim her bişeyi de anlattım ama hepsi olağan şeyler tanışmak ve o insanla uyuşmazlıktan ayrılmak bu yaniii :26:Bişey söylüceksem çok düşünürüm düşünsene müzik paylaşamıyorum ya sanatçının tipine takılıo acaba eskisine bnzio die yada sözlerine . Benimkide durulmştu da nişan için hayal kurarken böyle olunca parça parça oluyorum Bi de bugün kurs sınavım var napçam bu kafayla bilemedim

Bende onunla tanıtığımdan beri müzik resim pek paylaşmıyorumm
Uyuz bi durum dimiii..
Gerçi oda doğdürüst facebook kullanmıyo, profil resmi bile yok..
Sende onun yaptığı gibi davransana ona, geçmişi ile ilgili soru sor bi anda bi cümlesinden nem kapmışşsın gibi yap bakalım nasıl oluyormuş..

Hemde nasıl kötü ya benim hiç paylaşım sitesinde üyeliğim yok sorun çıkmasın diye onunkni de sildirttim. Onu da yaptım ama ben pek beceremem öyle şeyleri insan kıramam kolay kolay tabi o damarıma basınca başka böğürüyorum resmen bu da benim elimde değil onun sayfalarına da giriyorum o zaman ama yinede en çok ben etkileniorum bundan :44:

Aşşağıya tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık ...
Zamanla düzelirler inşallahh, ne çektik be

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…