- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi kumperisi90
-
- #1.621
bu sene deniyecekmisin ? :)
Neyse ya hayırlısı buymuş artık, dene şansını olmadı gerçi sınav başvuruları bittiÖyle ama ingilizce ve ispanyolca dışında istemiyordum onlarda tutmuyordu tercümanlıkta
Yok canım. Okulum bitince kpss'ye gireceğimBir daha dilden giremem valla hevesim kaçtı. Açıktan iş sağlığı da okurum al sana geleceğin memuru
Neyse ya hayırlısı buymuş artık, dene şansını olmadı gerçi sınav başvuruları bitti
o zaman iyiymiş dur bende araştırıyım bi :) çünkü fen edebiyat fakülteleri çok ağır oluyor,dilim bir kez yandı yani
Buda alternatif bir yoll :)
Yok canım. Okulum bitince kpss'ye gireceğimBir daha dilden giremem valla hevesim kaçtı. Açıktan iş sağlığı da okurum al sana geleceğin memuru
hadi inşallah olurrr :)) kutlama yaparız artık
Boşver sen milletin dediğine kulak asma, kendin araştır hem o şans işi ya okul bitince mutlaka olursun bişeyler :)araştır araştır :) ben bir de atamalarını araştırmak istiyorum kimi diyor ataması zor kimi diyor çabuk atanıyorlar bilemedim :)
Evet kestirmeden iş imkanıValla zaten bir sağlıkta iş var bir de memurlukta. 2. tercihimde 8 tane sağlık yazdım gene gelmedi arkadaş şansım yokmuş.
Boşver sen milletin dediğine kulak asma, kendin araştır hem o şans işi ya okul bitince mutlaka olursun bişeyler :)
İşte bazen olmayınca olmuyor benimde öyle bakalım artık bende açıktan bişeyler okuyacağım bir yerden olmaz başka bir yerden iş imkanı olur düşüncesi ile :)
evet olurr yani 4 yıl okuyacaz acırlar heralde bize
Günaydın canım nasılsın
ne olsun işte ya kalktık geldik yine işe. Kötüden hallice bişeyim yani bugünİyiyim cnm ağır grip geçiriyorum ses mes gitti :2:
Sen nasılsınnn
ne olsun işte ya kalktık geldik yine işe. Kötüden hallice bişeyim yani bugün
İnsan geçmiş olsun der
Senin neyin war anlat bakim
Kuzum kafam yerinde değil geçmiş olsun :2: . Aman ne olsun erkek arkadaşımın kıskançlığı işte biraz piskolojik olarak da yıprandım ondan önce başkalarıyla tanışmış olmamı arada bi gün yüzüne geliyor dinlediğim müziği okul anımı falan anlatırken haftasonu problem çıktı bunlardan yola çıkark eski erkek arkadşma varıo konunişanda baharda yapalım dioruz ama bu yanı da beni deli ediyor normal halini seviyorum ama kafama takılıyor acaba sürekli eski şeyler diye tutturur mu diye sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?