Yepyeni arkadasliklar için herkes buraya ;)

araştır araştır :) ben bir de atamalarını araştırmak istiyorum kimi diyor ataması zor kimi diyor çabuk atanıyorlar bilemedim :)
Boşver sen milletin dediğine kulak asma, kendin araştır hem o şans işi ya okul bitince mutlaka olursun bişeyler :)

Evet kestirmeden iş imkanı Valla zaten bir sağlıkta iş var bir de memurlukta. 2. tercihimde 8 tane sağlık yazdım gene gelmedi arkadaş şansım yokmuş.

İşte bazen olmayınca olmuyor benimde öyle bakalım artık bende açıktan bişeyler okuyacağım bir yerden olmaz başka bir yerden iş imkanı olur düşüncesi ile :)

Psikolojik rehberlik istedim sözel olduğum için tercih edemedim. Ama gitti Turizm Rehberliği oldu. Sağlık dedim şimdi de iş sağlığı olursa hep içinde rehberlik-sağlık geçen bölümler olmuş olacak Anca böyle kurtarıyorum ne yapayım.

evet olurr yani 4 yıl okuyacaz acırlar heralde bize

Bence ben ne istediğimi bilmiyorum Bir rehberlik dedim, sağlık dedim, psikoloji dedim, iş sağlığı dedim Bu kadar da olmaz ama

İnsan geçmiş olsun der

Senin neyin war anlat bakim

Kuzum kafam yerinde değil geçmiş olsun :2: . Aman ne olsun erkek arkadaşımın kıskançlığı işte biraz piskolojik olarak da yıprandım ondan önce başkalarıyla tanışmış olmamı arada bi gün yüzüne geliyor dinlediğim müziği okul anımı falan anlatırken haftasonu problem çıktı bunlardan yola çıkark eski erkek arkadşma varıo konu nişanda baharda yapalım dioruz ama bu yanı da beni deli ediyor normal halini seviyorum ama kafama takılıyor acaba sürekli eski şeyler diye tutturur mu diye sonra

Kıskanç insanlar zor benimde başımda var..
Burcu Oğlak.. Seninkide Oğlak burcu mu?
Çok ayrıntılara takılır, çok inceler..
Biraz zor biri..
Yani bişi anlatacağım zaman kendimi sanki her an pot kıracakmış gibi hissediyorum..
Kiii ortada pot kırabileceğim bi durumumda yok çok şükür..
Ama sanki bi şeyden her an bişi çıkartıcak zannederimm..
Gerçi bu ara sanki biraz duruldu ama her an herşey olabilir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…