Yer Gök Aşk Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Avşar Yapımdan yeni bir dizi geliyor. Başrolünü Murat Ünalmış'ın canlandıracağı Yer Gök Aşk, Fox Tv'de yayınlanacak.

Büyük bir aşkın kahramanını canlandıracak Murat Ünalmış'a eşlik edecek kadın oyuncu adayları arasında Ahu Türkpençe'nin de adı geçiyor. Daha önce Şöhret dizisinde birlikte yer alan ikili, başarılı bir performans sergilemişlerdi. Kapadokya'da çekilecek dizinin ikinci bir Asmalı Konak olacağı söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
fox un bir tane bile elle tutulur dizisi yok bence, hatta bundan sonrada olmayacak bence

asmalı konak, özcan deniz, nurgül yeşilçayla güzeldi, bu oyuncuların onların yerini alabilceklerini düşünmüyorum
:hulya:

ne imitasyona meraklı milletiz yahu herşeyin çakması :mymeka:
yabancı dizileir yürüttüğümüz yetmedi asmalı konağın izinden gidiyorlar akannehir

aynen...üretmek yerine başka şeylerle geçinmeye çalışmak niye?
roman uyarlamaları,yabancı dizi senaryoları bitti şimdi de eski dizilere mi
merak sardı bu yapımcılarmirmirmirmir

asmalı konaktan çok farklı bir senaryoyla gelirse tutar.. kapadokya atmosferi aşka çok yakışıyor.. ama fox dizilerinin kalitesi de ortada.. bozmaması lazım kendini..ömre bedel de ilk zamanlar çok iyiydi.. sonradan çığrından çıktı saçmaladı

Ahu türkpençenin oyunculuğunu beğenmiyorm
bir istanbul masalında da berbattı
mehmet aslantuğa hiç yakışmıyordu

ayy ben çok duydulandım yaaa allah kimseye böylee bi acı yaşatmasın...dızı çok guzel yusuf bence topraga aşık olaacak o esmer kızı deil:)

ayy bende çok beğendim...bencede toprağa aşık olacakkk.havva da hasetinden çatlayacak...hahaha

aman ağlaya ağlaya canım çıktı bende böyle doğum yapınca çok tatsız şeyler yaşadım sanki gerçekmiş gibi o kocaya nasılda sinir oldum anlatamam fragman dönerken bu kadar güzel olabileceyini düşünmemiştim

Bence de dizi çok güzel başladı,hiç böyle beklemiyordum....Erkek oyuncuyu Kasaba dizisinde de beğenmiştim,bakışları çok etkileyici...Ama Toprak evli ,Yusuf ona aşık olacak gibi....işler karışacak sanki..Havva da çok hırslı bir kız,Yusufu elde etmek için herşeyi yapacaktır....

evet havva yusufa yusuf toprağa yalnız toprak kime aşık olur bilmiyorum

şu an ilk bölümü izliyorum..boshayallersmile
birceye hastayımdır..çok beğenirim o kızı:asigim:sırf onun için bile izlerim diziyi:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…