Yer Gök Aşk Fox Tv

ben de diziyi cok begendım....havva da guzel kız...

ama yine 2 kız kardeş 1 erkek ... o erkek de gidip evli olana aşık olmasın yani...

kızını kaybeden toprak havale geçirdi öldü dediler kocası vurdumduymazın teki ilgisiz bide havva yusufu elde etmeye çalışan o bekar yalnız sonunu göremedim nasıl bitti biri bana anlatırmıııııı

havva kız kardeşini çok severken nasıl birden kıza oyunlar oynamaya başladı:)

tubayok un dediği gibi iki kız kardeş,bir adam.bu aşk üçgeni bana unutulmaz ı hatırlattı.nefret ediyorum o diziden.

dizi guzellmis keyifle izliyorummmm
birce de cok guzelll
nilimm yusuf toprak'a asik olacak sanirim dimi?

Son düzenleme:
diziyi dün tesadüfen izledim çok hoşuma gitti
bu arada birceyi ilk defa bu dizide izedim çok güzel bir kız çok beğendim
topraktan daha güzel murat ona aşık olmalı bencekaydirigubbakcemile3

diziyi sorviver olduğu için ilk 2 blm netten izledim.bende yusuff toprağa aşık olcak gibi.havva ne yapıp edip adamın koynuna gircek evlenmek zorunda kalcak...
amm murat oynarda kötümü oynar yaaa:)

diziyi sorviver olduğu için ilk 2 blm netten izledim.bende yusuff toprağa aşık olcak gibi.havva ne yapıp edip adamın koynuna gircek evlenmek zorunda kalcak...
amm murat oynarda kötümü oynar yaaa:)

bende öyle düşünüyorum fisfisfisgüzel dizi ama tutmaz gibi duruyoCADIARZU

okudunuz mu bilmiyorum ama boleyn kızı diye bi kitap vardı onun havası var bu dizide :)

aa ciddi misin ? ben o kitabı çok merak etmiştim okumaya fırsat olmadı daha ..

bu bölümde cüneyt kıza tecavüz ederkene bitti acaba yusuf mu görcek kurtarıcak merk ettim ..hoş kimse kurtarmasa bile havva cin gibi kız ya bi gün sarhoş anı nı yakalar yusufun direk paçayı kurtarır :)

ben birce akalayı tığba büyüküstüne benzetiyorum ama bence tuğba oynasa daha iyi olurdu bu asi kız havalarını...
birce çok donuk bakıyo

evet :) onda da iki kız kardeş kralla birlikte oluyodu. kral ilk basta daha sakin olan kızdan hoslanıyo çocukları felan oluyo büyük kız asi olduğu için gönderiliyo felan bu sefer o geri gelince kral onu istiyo. çok benziyolar kitabı okusanız görürsünüz. bence ilk basta toprakla olcak sonra havayla olacak. çok güzel konusu umarım böyle devam eder.:1rolleyes:

okudunuz mu bilmiyorum ama boleyn kızı diye bi kitap vardı onun havası var bu dizide :)

inanmıyorum tam bunu yazayım diye girmiştim ki sen bahsetnişsin. kesinlikle ben de filmini izledim. tamamen onun çakması. -orda kralın hizmetkarı dayıydı burda teyze- kızların babası krala yanaştırıyodu kızları annesi çekingen istemesede sesi çıkmıyordu. daha neler neler resmen aynısı

ilk izlediğimde ay güzel dizi felan demistim ama gittikçe boleyn kızına daha çok benziyo. orda da anne önceden biriyle birlikte oluyodu felan akannehir bakalım biraz değişik olur inşallah. :umursamaz:

evet boleyn kızındada masum kızın kocası vardı ama kral parayla gönderiyor onu,bu filmdede kocası karı kız para düşkünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…