Yer Gök Aşk Fox Tv

kesinlikle bende boleyn kizi filmine benzetiyorum ilk bölümden beri...
hikayenin temel gidisatinin ayni olacagini düsünüyorum

bunda beis var ki
zaten hemen hemen bütün diziler böyle değil mi
ya uyarlama ya da birebir romandan aynı...
şimdi yeni başlayacak olan erdal özyağcıların dizisi var karabulutlar mı karabulut kardeşler mi ne o da karamozov kardeşlerden esinlenme...
ben diziyi beğendim...
zevkle de izliyorum...
tavsiye de ederim yani...

o dizinin ilk bölümlerdeki hastane sahneleri bizim hastanede çekildi.başroldeki adam göründüğünden daha iriymiş..kapılara sığmıyo..sositososito

dizi cok güzel bende cok begenerek izliyorum..
havva'yı ilk bölümlerde biraz asi'ye benzetmeye calısmıslar gıbı gelmıstı
yürüyüsü kıyafetı fılan.ama konu tamamen farklı tabıkıde....

Ben de haftasonu 2. bölümünü izleyerek başladım. Çok beğendim, burada da belirtildiği gibi Boleyn Kızı filmine bezettim. İyi fikir ama.. Süper olmuş. Havva'yı oynayan kızın giyimi ve tavırları gerçekten Asi'yi andırıyor scarlette. Pazartesi akşamları olması fena Ezel başlayınca napıcam? Artık netten ya da tekrarlardan takip ederim napıyım. Ama tavsiye ederim bozmazsa, kaliteli bir yapım.

Ben Toprak'ı pek sevmedim.Evladını kaybetmiş anne duygusunu alamadım.Çok donuk bi duruşu var.Havva ve Yusuf birbirlerine daha çok yakışıyor...
Amaan neyse ne hayırlısı olsun:)

bu hafta yusufun sevdigi kiz geliyor konaga :) yandi havva, isi cok zor...

Ben Toprak'ı pek sevmedim.Evladını kaybetmiş anne duygusunu alamadım.Çok donuk bi duruşu var.Havva ve Yusuf birbirlerine daha çok yakışıyor...
Amaan neyse ne hayırlısı olsun:)

kocasını bir kadınla yakalıyor ifadesi hiç değişmiyor :mymeka:

geçen akşam vardı tv de boleyn kızı adlı film. evet tipler baya benziyo

yeni gelen kız adı hrneyse mahvetti diziyi ya...

kızı beğenmemek bi yana toprak da havva da çok alımlı boylu poslu bu kız çok sönük kalıyo yanlarında. ya bu kız gençlik dizilerine gider. o rolde başka birini kullanabilirlerdi sedef avcı mesela ya daha alımlı birisi olsaydı. ya off sevmiştim diziyi mahvettiler ya kızın oynadığı sahnelerde değiştirmek istiyorum.

hepsini yanyana koy kız kayboluyo

:):):)yok bence iyi oldu o kızın gelmesi sedef avcı tarzı bi hatun gelseydi nakavt etmek biraz zorlaşırdı şimdi aptal sarışın misali yıkıp geçerler bu kızı hoş ilk gecedende öyle oldu gibi.

ben teras da yusufun havvanın saçlarını neden okşadığını hala anlamadım..

gerçi demişti amcaoğlu o çapkın diye ama o kadar mükemmel gösterdilerki insan konduramıyo

ben teras da yusufun havvanın saçlarını neden okşadığını hala anlamadım..

gerçi demişti amcaoğlu o çapkın diye ama o kadar mükemmel gösterdilerki insan konduramıyo

evet, ondan sonra kız gece sarılınca filan ne diye ters bir ifade oluyo suratında?.. istemiyomuş gibi? :umursamaz:

ben de havvayla yusufun peştemallı peştemallı habire pişti olmalarını anlayamadım. erotik mi yani, ben güldüm o sahnelerde.. kaydirigubbakcemile3

senaryoda var terslikler, zamanla oturur.. zemuszemus

Ben o kızı Kavak Yelleri'nde de sevmiyordum.. Saçları da çok kötü olmuş. Dediğin gibi hiç gitmemiş o kızların yanına.. Paçoz kalmış.. Ama anladığım kadarıyla, Havva ve TOprak'ın önüne geçmesin istemişler.. Güzel olmayabilirdi o tamam ama bu kız itici maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…