Yer Gök Aşk Fox Tv

Ben de duymuştum evlendiklerini...
Çok yakışıyorlar bence. Allah ayırmasın inş.

..............................

Son düzenleme:
havva ne kadar gııcık ağlıyor ya burun deliklerini açıp havaya havaya baka baka söyledimmmmm dinletemedimmmm titrek sesli

yusuf beni şaşırtıyor dik başlı sinir bozucu artis adam gitti yerine kör kütük aşık acı çeken biri geldi bu hallerini sevdim

İlk defa Yusuf havva asık oldugunu bende hıssettım oncden bon bon bakıyordu sadece
anlamsızca ..sımdı acı cekınce asık oldu

Ya evet Havva çok kötülük yaptı etti ama dün izlerken çok üzüldüm yaa...
Yusuf'a yazık oldu...Ne kadar kötülük yapsa da Havva'ya da..
Belki de gerçekten evli oldukları için ayrılmasınlar diyorum bilemiyorum ki
Hemen olmaz ama döner dolaşırlar ve barışırlar gibi geliyor...

bana da öyle bişey yapacak gibi geliyor

kafayi tirlatti zaten yazik
kendime benzetiyorum bazen, benimde böyle bi dönemim olmustu
o yüzden ona cok kizmama ragmen baya üzüldüm pazartesi
cok gercekci yansitilmis, insanin kendi yasadiklari geliyor aklina

Havva cok kotu rol yapiyor. Aglamasini bilmiyor, gulerken bi yapmacilik var Eskiden bir dizi vardi ozcan denizle cekilen orda cok begenmistim onu ama bu dizide bakiyorum dudaklarina silikonlamis cok yapmacik durmus

Ben de sizin gibi düşünüyorum kızlar, Havva'nın durumu hiç iyi değil, intihara kalkışabilir.
Ve o ayrılığı güzel oynamışlar Yusuf'un halleri çok inandırıcıydı.Gerçekten çok duygulandım ben izlerken....Hele de yüzükleri Havva'ya verirken...

[video=facebook;112514455502169]http://www.facebook.com/video/video.php?v=112514455502169[/video]

ayyyyyyyyy bu ne ya. sacmalamislar iyice :S
belliydi zaten badenin ortaligi karistircagi

bu yer gok ask topragin gidisinden beri kotu bir konu aldi, yani ilk 10 bolum superdi, belki birazcikde toprakla bu yusufun karsilikli askini bekledim, ama bence senaristler halkin sesini dinledi, bu murat unalmis la havva gercek hayatta sevgili olduklari icin, halkta bunlari sevgili olarak gormek istedi, halbuki bir yabanci filmden esinlenen bu film onunki gibi toprak la once yusufu kaynastirsa, sonrada havva ayirmaya calissa cok daha guzel olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…