Yer Gök Aşk Fox Tv

Ayy çok sevindim Yusuf Havva'yı bozdu. İyi oldu ona sanki herşeyden önemli hanımefendi. Soğuk nevale

Ya bu Havva sizce fazla abartmiyor mu? Ne bu kiskanclik ya?? Adami cok fena soguttu kendinden.Ve Badeye yaklastirdi)))

aman havva ayrı bir gıcık yusuf ayrı bir gıcık bade hepsinden gıcık çok sinsi buluyorum badeyi bence havvadan daha tehlikeli havva kendine hakim olamıyor fevri davranıyor bade tatlı tatlı yavaş yavaş işi götürüyor.yusuf herşeyin farkında aslında eskiden havvya böyle çıkışlar yapmıyordu şimdi sıkılmış gibi bir hali ne de olsa yanı başında bede var
ay bu dizi beni geriyor ya sadece teyzenin konuşma tarzını seviyorum

herkesin badenin etrafinda toplanmasina gicik oluyorum.Herkes jentelmen kesildi, eve getiriyorla. nekadar iyiler dimi? havvada abartti kiskancligini.... eger yusuf ve bade arasinda biseyler olacaksada havva bu isi dahada hizlandirdi gibi geliyo bana

herkesin badenin etrafinda toplanmasina gicik oluyorum.Herkes jentelmen kesildi, eve getiriyorla. nekadar iyiler dimi? havvada abartti kiskancligini.... eger yusuf ve bade arasinda biseyler olacaksada havva bu isi dahada hizlandirdi gibi geliyo bana
eee bunda yusufun annesinin de payı büyük oda az değil ne fena kadın ya bu dizi de 2 masum vardı biri topraktı diğeri de yusufun kızkardeşi

yusufun annesi ayrı bir kıl havvanın teyze desen tam çakalll havva korkuyo tabee yusuf onu bırakıcak mal gibi kalcak diye toprağın başınıda yedi gerçi oda çınarı kaptı pazartesi neler olck bakalımmm

Bence Havva yusufa herseyi oldugu gibi anlatmadi eger oyle olsa havvaya cok kizgin olurdu oysa yusuf annesine bir tuhaf bakiyordu

havva yine yalanlar anlattı ve yusuf annesine inanmayacak bence, hamiyet hanım geç kaldı havva işi bitirdi bile bence.yoksa havva doğru mu annemin söyledikleri diye kükrerdi yusuf
havva iyice zıvanadan çıktı kaç kişinin günahına girdi bedduasını aldı böyle aşk mı olur seven insan vicdanlı olur nefret ettim iyice havvadan artık iyi bir ders alması lazım.zatn sırf ne zaman ortaya çıkacak diye bakıyorum artık boğmaya başladı bu dizi beni dizi de iyi niyetli diyebilinecek 2-3 insan geri kalanını Allah düşmanımın karşısına çıkarmasın

Tamamen katılıyorum sana. Keşke Hamiyet hanım önce davranabilseydi de şu Havva görseydi Yusuf'un ters tarafını. Gerçekten boğmaya başladı dizi. Hevesle başlamıştım izlemeye bu hafta ama yine istediğim atraksiyonu bulamadım Uzattıkça uzatıyorlar entrikaları

HAVVA ilk basta zengı koca arayısındaydı ondan herseyı yapıyordu sımdı kor kutuk asık

askından ne yapacagını sasırdı ...

cuneyt uzuldum asıl asık o bence nısan gunu ;havva ya kıyamadı ya

Bade gıcık gıdıyorum oda toprka gıbı altan altan saf ayaklarında ama yusuf sevıyor

Mehmet gelınce ben kımsenın arabasına bınmem yusuf nısanlı ama onun arabasına bınıyor
nısanlı adamdan ne ıstıyorsun

Yusuf 10 gunlugune fuara gıdıyor haber vermıyor kıza bagırıyor bırde

dızı uzatıkca kabak tadı verdı..

toprak gerçekten saf saf seviyordu yusufu ama bade kesinlikle saf değil sinsi bakışları ele veriyor ama tabi yusufun bunu anlamsı mümkün değil sürekli cici kız modunda herkese kendini sevdirmenin derdinde tabi başta da yusufa
.

bence havva gerçekleri anlattı çünkü çok kötü vicdan azabo çekiyordu....... bencede bade çoooook sinsi ama herkes havvayı suçluyoda havva ne kadar suçluysa yusufta bir o kadar suçlu her cici kıza hayran herkese mavi boncuk......bencede en masum kişi münevver salak yiğitte kızın aklını bulandırıyor gıcık ya ne istiyorsun artık burak ta kız okulunu okusun.....havva da kayın valideye yalakalandı yalakalandı sonra da çemkirdi salak.....

Eğer ki kaynananın şahidi olsa Havva'nın çemkirmesi iyi oldu diyebilirdim çünkü Yusuf'a söylediği anda kendi tarafına çekebilir Hamiyet hanım oğlunu. Ama şahit olmadığı için belki Yusuf inanmayabilir annesine, Havva'ya olan tavrını bildiği için. Ama yeni bölüm fragmanında sanırım kayınpederin sesi idi "gerçekleri birer birer anlatacaksın Yusuf'a" diyordu ve annesinden güzel bir tokat yiyordu Havva hanım. Galiba beklediğimiz şekilde bu sefer çıkıyor ortaya entrikalar geç bile kaldılar zaten.

hanı ewın calısanın basını yakmıslardı ya havva ve teyzesı
dıger calısan vıcdanına yenılıyor ve ıtıraf edıyor hamıyete
hamıyette kocasına anlatıyor
dıger konudada havva onceden gıdıp yusufa anlatıyor

bade dizinin en itici tipi bence...
bayan mükemmel gibi gösteriyo kendini ama bu da kurtarmıyo onu..
benim favorim sultan...süper rol yapıyo ortağım..
ben Kapadokyada yaşıyorum..nevşehir şivesini gerçekten doğru canlandırıyo..

[video=facebook;202894206413116]http://www.facebook.com/video/video.php?v=202894206413116[/video]

aynen lale devrine gelince gitmesin dedim ama gitti malesef ortagam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…