aman havva ayrı bir gıcık yusuf ayrı bir gıcık bade hepsinden gıcık çok sinsi buluyorum badeyi bence havvadan daha tehlikeli havva kendine hakim olamıyor fevri davranıyor bade tatlı tatlı yavaş yavaş işi götürüyor.yusuf herşeyin farkında aslında eskiden havvya böyle çıkışlar yapmıyordu şimdi sıkılmış gibi bir hali ne de olsa yanı başında bede var
ay bu dizi beni geriyor yasadece teyzenin konuşma tarzını seviyorum
eee bunda yusufun annesinin de payı büyük oda az değil ne fena kadın ya bu dizi de 2 masum vardı biri topraktı diğeri de yusufun kızkardeşiherkesin badenin etrafinda toplanmasina gicik oluyorum.Herkes jentelmen kesildi, eve getiriyorla. nekadar iyiler dimi?havvada abartti kiskancligini.... eger yusuf ve bade arasinda biseyler olacaksada havva bu isi dahada hizlandirdi gibi geliyo bana
havva yine yalanlar anlattı ve yusuf annesine inanmayacak bence, hamiyet hanım geç kaldı havva işi bitirdi bile bence.yoksa havva doğru mu annemin söyledikleri diye kükrerdi yusuf
havva iyice zıvanadan çıktı kaç kişinin günahına girdi bedduasını aldı böyle aşk mı olur seven insan vicdanlı olur nefret ettim iyice havvadan artık iyi bir ders alması lazım.zatn sırf ne zaman ortaya çıkacak diye bakıyorum artık boğmaya başladı bu dizi beni dizi de iyi niyetli diyebilinecek 2-3 insan geri kalanını Allah düşmanımın karşısına çıkarmasın
bade dizinin en itici tipi bence...
bayan mükemmel gibi gösteriyo kendini ama bu da kurtarmıyo onu..
benim favorim sultan...süper rol yapıyo ortağım..
ben Kapadokyada yaşıyorum..nevşehir şivesini gerçekten doğru canlandırıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?