- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
bingo kullanıyorumAcaba kullandığınız deterjandan falan mı ben parkelerde sıvı arapsabunu kullanıyorum viledayla gayet güzel oluyor
yeni evliyim yeni yani loc alayım bi bakalımBen de locla siliyorum, mopla. Kalmıyor iz. Viledayla silerken de uç eskidiği değişme vakti geldiğinde iz bırakıyordu..sizinki Belki koyu renk olduğu içindir bilemedim
yerlerde sürüneceğim ha 10 yıl sonrada fıtıkEvet kurulamak ta lazım hemen
arapsabunu kötü kokmaz mı yaAcaba kullandığınız deterjandan falan mı ben parkelerde sıvı arapsabunu kullanıyorum viledayla gayet güzel oluyor
her seferinde yıkarım sildikten sonra öyle kurur iyide sıkıyorum ama baş edemedimEğer paspasınız yani vilada ucu herneyse kirlenmişse iz bırakır benim 2 tane var dönüşümlü kullanırım makinaya atarım temiz oldugundan iz yapmaz.
Ya da çok iyi sıkmanız gerekir dicemde zaten biliyosunuzdur nasıl olacağını .
cif israil malı ya ondan kullanmıyorumLaminant parke nazlıdır
Ben parkelere cilalıyla fayansları yüzey temizleyiciyle siliyodum çünkü başka herşeyle leke kalıyodu
Cifin tüm yüzeyler için olanını aldım dert bitti
yukarda ki arkadasın dediği gibi bu ara bende cifin tüm yüzeyler olanını kullanıyorum oda cok iyi hemde mis kokuluher seferinde yıkarım sildikten sonra öyle kurur iyide sıkıyorum ama baş edemedim
dikdörtgen mopla mı o heryere girmez kia ama mutfak dolaplarının altı meselaBen de locla siliyorum, mopla. Kalmıyor iz. Viledayla silerken de uç eskidiği değişme vakti geldiğinde iz bırakıyordu..sizinki Belki koyu renk olduğu içindir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?