Yer silme derdi...

Buharlı moptan memnunum
Ama en lekesizi elle silmek

eee benimkide ondan 10 kez sıkıyorum iyice suyu aksın diye senin kolay sıkılıyor mu
Ben de bikaç kez yapıyorum ya, 10 olmasa da:) yoksa sulu kalıyo. Ama seninki deterjan yada zemine bağlı bence. Çünkü elde silmenin yerini bişey tutmaz bence .. Ona rağmen iz kalıyorsa deterjan değiştir dene bi de

sulu kalınca parke zarar görürü diye iyice sıkıyorum ne yapayım kabarır falan locla cife bakayım olmazsa

yeşil mob var yukardan fısfıs gibi kokulu suyu sıkıp siliyorsun çok pratik. ve öyle çok ıslatmıyor ..çok memnunum

Ben mutlaka sirke koyuyorum suya hem daha iyi temizliyor hem de kısa sürede toz tutmuyor tavsiye ederim

Bence cok sulu birakiyorsunuz viledayi ve bezi. Iyice sikin. Bende doner sıkma aparatli yuvarlak olanlardan var iyice donduruyorum sulu kalmiuor oyle siliyorum.

Benim parkeler de fena koyu renk su izi kalıyor. Damar yönünde hep aynı yönde git gel yapınca daha az iz gözüküyor bir de yeşil paspaslar var, süngerli, onun da suyunu iyice sıkıp yine damar yönünde paspaslayonca iz miZ çıkmıyor.

Benimde parkem çok koyu renk hiç leke kalmıyor. Lok ile mi temizliyirsun o leke bırakıyor. Minnacık dökmen gerek .
Ben pronto döküyorum az bişey baya yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…