- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
binyo yüzey temizleyici annemde onu kullanırAcaba kullandığınız deterjandan falan mı ben parkelerde sıvı arapsabunu kullanıyorum viledayla gayet güzel oluyor
Yok canım ya leke kalmıyor ki ben hiç kurulamıyorum koca evi nasıl kurulayalımÇekçeğe havlu sar kurut. Kurutmazsan ne yaparsan yap leke kalır
kesin ucuz ahşap ondanyukarda ki arkadasın dediği gibi bu ara bende cifin tüm yüzeyler olanını kullanıyorum oda cok iyi hemde mis kokulu
.parkelerin kalitesinden de olur herhalde bilmiyorum ki normalde kalmaz yani
Merhaba sevgili kk üyeleri...Yerleri neyle siliyorsunuz?Ben ellede silsem viledaylada silsem yuvarlak moplada silsem baş edemedim sürekli su lekesi kalıyor annemlerin evinde böyle bir sorun yoktu parke açık renk diye galiba benimki koyu ceviz gibi ve artık çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun...
Bilemiyorum canım normalde kalmaz yani kirlemeye yer tutmuşsa iz bırakabilirkesin ucuz ahşap ondan
Hayır yuvarlak. Şu parexinkindendikdörtgen mopla mı o heryere girmez kia ama mutfak dolaplarının altı mesela
cif israil malı ya ondan kullanmıyorum
eee benimkide ondan 10 kez sıkıyorum iyice suyu aksın diye senin kolay sıkılıyor muHayır yuvarlak. Şu parexinkinden
hayır sadece iki kişiyiz iki günde bir durum buAcaba yerlere yağlı şeyler mi dökülüyor
Ben de bikaç kez yapıyorum ya, 10 olmasa da:) yoksa sulu kalıyo. Ama seninki deterjan yada zemine bağlı bence. Çünkü elde silmenin yerini bişey tutmaz bence .. Ona rağmen iz kalıyorsa deterjan değiştir dene bi deeee benimkide ondan 10 kez sıkıyorum iyice suyu aksın diye senin kolay sıkılıyor mu
sulu kalınca parke zarar görürü diye iyice sıkıyorum ne yapayım kabarır falan locla cife bakayım olmazsaBen de bikaç kez yapıyorum ya, 10 olmasa da:) yoksa sulu kalıyo. Ama seninki deterjan yada zemine bağlı bence. Çünkü elde silmenin yerini bişey tutmaz bence .. Ona rağmen iz kalıyorsa deterjan değiştir dene bi de
Evet evet Loc iyidirsulu kalınca parke zarar görürü diye iyice sıkıyorum ne yapayım kabarır falan locla cife bakayım olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?