- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Beyaz tenliyim, minyon bir kadınım sizce renk bana yakışır mi yaşım 24 ?Birebir tutturmak çok zor ama, yakin tonlarda tutturanlar olabilir.
Renk güzel ama ben bir ton koyusunu tercih ederdim
Elbette yakisir.Beyaz tenliyim, minyon bir kadınım sizce renk bana yakışır mi yaşım 24 ?
Evet oldukça beyazımAy beyaz tene çok yakışıyor , hele süt beyazsaniz harika durur.
bilmiyorum biliyor musun ama saliha güler bu konuda cok iyi biraz fiyatları yüksek ama cok güzel yapıyorEvet oldukça beyazımumarım iyi bir kuaför bulabilirim.
Bursa da boya için önerisi olan var mı acaba ???
Beyaz tenliyim, minyon bir kadınım sizce renk bana yakışır mi yaşım 24 ?
Evet oldukça beyazımumarım iyi bir kuaför bulabilirim.
Bursa da boya için önerisi olan var mı acaba ???
Hayır hiç bilmiyorum nerde adres olarak biliyor musunuz ? Fiyat aralığı önemli değil tek renk oluğu için çok çok pahalı tutacağını zannetmiyorum :)bilmiyorum biliyor musun ama saliha güler bu konuda cok iyi biraz fiyatları yüksek ama cok güzel yapıyor
Rengi tuturamazlar , rezil olur diye korkuyorum açıkçası bu yüzden iyi birinin yapmasını istiyorum inşallah doğru adresi bulabilirim:)Bence yakışır boya
Bu rengi bende kullandım beyaz tenliyim bende hoş duruyor. Tam kış rengi bu arada :)
Bu ikinci yorum oldu gerçekten iyi galiba adresini biliyor musun acaba ?Saliha Güler tek geçerim
Rengi tuturamazlar , rezil olur diye korkuyorum açıkçası bu yüzden iyi birinin yapmasını istiyorum inşallah doğru adresi bulabilirim:)
Sagolun çok teşekkür ederim yorumunuz için:)Tuttururlar merak etme bende korkuyordum ya turuncu olursa diye ama aynısı olmuştu.
Inşallah canım:) bursada tanıdığın kuaför yok olsaydı yonlendirirdim :)
Inşallah teşekkür ederim:)))Renk harrrriikaaaymış demeye geldiminşallah bulursunuz kuaför :)
Inşallah :))Çok hoş bi renkmiş inşallah tutrururlar :)
Bu ikinci yorum oldu gerçekten iyi galiba adresini biliyor musun acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?