Bence şikayet etme,kendi yöntemlerinle al aklını başından o sinirli et kılıklı kadının..
Mesela o bana filanca hanım de dediğinde tabi filanca hanım,benim hanım dememle hanım olacaksanız neden olmasın derim de.
Sana üstünmüş gibi üstünlük tasladığında,emredersiniz filanca hanım komutanım de
Çalışmak zorunda olmasaydın saçını dola eline iki kere,arkasına da tekmeyi koy,yerde sürü derdim ama,sen soğuk savaş vermek zorundasın.
Baktın hala devam ediyor,çek kenara,derdini sor,alıp veremediğin ne,sende olmayan bir şey mi var bende,neden bu kadar uyumsuz ve sevimsizsin de,baktın edepsizlik yapıyor,dön sırtını git,bağırsın kendi kendine..
Bence şikayet etme,kendi yöntemlerinle al aklını başından o sinirli et kılıklı kadının..
Mesela o bana filanca hanım de dediğinde tabi filanca hanım,benim hanım dememle hanım olacaksanız neden olmasın derim de.
Sana üstünmüş gibi üstünlük tasladığında,emredersiniz filanca hanım komutanım de
Çalışmak zorunda olmasaydın saçını dola eline iki kere,arkasına da tekmeyi koy,yerde sürü derdim ama,sen soğuk savaş vermek zorundasın.
Baktın hala devam ediyor,çek kenara,derdini sor,alıp veremediğin ne,sende olmayan bir şey mi var bende,neden bu kadar uyumsuz ve sevimsizsin de,baktın edepsizlik yapıyor,dön sırtını git,bağırsın kendi kendine..
bence senin ona
ayşe hanım hemşire gibi bişey soyledıgınde garip kaçacaktır o da farkedecektir..
madem istemiş bırak demerak etme sen diyince dilin şişmez o duyunca ... şişmez
yani açıkçası boşver de geç umursama kendini bi motive et önce arkadaşı umursamıycam diye farzetki işe yeni girdin ve bu hanım sana diyeceklerini söylüyor sen mecburen bunları yapacaksın
bak bu umursamaz tavrı dene görüceksin kadın sinir küpü olucaktır
kavga yok
gürültü yok
kesin çözüm
sessiz ve sinsice
az daha canını sıkarsa
çık üstlerinden birine
durum bu iken bu
şu hemşire hanım beni haksız yere bilmem ne ile suçladı sesimi çıkarmadım
şöyle diyeceksin bana diye tavır koydu
dedim beğenmedi gelip bir daha tavır koydu
benim bu işe ihtiyacım var diye ses çıkarmıyoum ama üstüm değil amirim değil ben gereken saygıyı gösteriyorum ama kendisi insan hakkına dahi saygı duymuyor diye şikayet et..
hanımın seni kıskandığı aşikar söyle bakem ondan güzelmisin yoksa evde falan kalmış bi kokona mı karşımızdaki..
şimdi bu olay durup dururken mi oldu?siz acaba temizlikçiye suyu doldur derken istemeden ses tonunuzu yükseltmiş olabilir misiniz?
yanlış anlamayın sizi yargılamak istemiyorum ama bi yanlış anlaşılma olabilir gibi geldi bana
yoksa durduk yerde sizle niye uğraşsın.
daha azılısı,daha sakin olanı,kadını,erkeği,
inan bu tip insanlardan her yerde var...
onların sorunları "ego"ları malesef,
beyinlerindeki görüşde büyük balık küçük balığı yer ilkesi...
yapacağın şey,ona "falanca hanım"diye hitap etmek olsun sonrasında o yokmuş gibi davran,
asla şikayet etme,
onbeş senelik iş hayatı tecrubesinden edindiğim bilgiler arasında şu kelime vardır
"köpek köpeği ısırmaz"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?