Yerimde olsanız böyle bir ilişkide ne yaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

realityyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
14
-7
1
21
4 senelik ilişkim var. çok küçük yaşta tanıştık beraber büyüdük. Yaklaşık 1 buçuk senedir neler çektiğimi bir annem bir ben bir Allah biliyor. Her cümlemi yanlış anlayıp ayrılalım der. Her kelimemi seçerek konuşuyorum artık. Dün bir olay üstüne şaka yaparken birden ciddileşip ciddiye alıp ayrılıyorum bitti dedi her ay en az 1 kere yapar bunu. Dünden beri ne bir şey yiyebildim ne de başka bişey. hırsımdan sabahtan beri ağllıyorum ve her ay dediğim gibi 1 kere yaşıyorum bunu ve böyle oluyorum. ama sonrasında tekrardan seni çok seviyorum demeye başlıyor. barışma sebebimiz de hep ben yazdığım için oluyor. neden ona sen yazmadın yine ben yazdım diyorum bana çünkü sen hatalısın diyor sen yazacaksın diyor ama belki inanmazsınız Allah şahidim ki 4 senedir ayrılmanın a sını ağzıma almadım ve hiçbir zaman bana yazan taraf o olmadı. Ayrılmasını kabul edersem ne yapar bilmiyorum ve ne yazık ki hala bir şey hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim çok yorgun olduğum ve artık anlaşılmak istendiğim. Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek ben çektiklerimle kalıcam o da mutlu hayat sürecek diye korkuyorum. Çok ahımı aldı herşeyinde yanında duruyordum ama artık zorlanıyorum ağlamaktan gece uyuyamamaktan cümlelerimi seçmekten çok yoruldum

O nasıl bir annedir ki bu ilişkiye göz yumuyor
Yavrucum işine gücüne bak geleceğine odaklan ne işin var böyle sorunlu insanlarla
Senin iyi bir eğitimin işin aşın olsun her hemde aşk var hele böylesi elini salsan ellisi
Hiç olmadı gene donanımlı bir kadın olarak iyisin
Saçma salak ilişkilerden vazgeç kariyerine odaklan

Kendinize niye bu eziyeti yapıyorsunuz? Hiç mi kıymetli değil canınız? Size değer verdiği yok. Siz peşinden koşmasanız çoktan bitecek bir ilişki için 4 yılınızı harcamışsınız. Ağlamalarım boşa gidecek ayrılırsam diyorsunuz da bunla evlenirseniz ömür boyu ağlayacaksınız.

annem açık açık ilişkiniz ciddileşse bile ben yokum sırf senin için katlanırım ama ondan nefret ediyorum diyor. bıraksam kadın uçucak valla çocuğa

Normalde direkt engeli bas derim bu aptala. Kardesim de boyle aptaldir onun harika bi kiz arkadasi var kizi deli eder boyle uzun yillardir da birlikteler. Kizla kuser kiz aglar anneme ulasir ağlama kiyamet barisirlar kardesimle. Ona da ayni tavsiyeyi veririm ben belli ki o da senden kopamiyo yoksa barismaz senden bekler. Sen bas engeli disli ol bak bakalim yapabiliyor mu bi sey kopek olur pesinde

senin kardesin benim bu salak sevgim olabilir mi çok ayni seyleri yasamisizPAIAHDIA

Dünya küçüktür olabilir kardesim 22 yasinda jdjdj eger oysa sevgilin yine sana söylüyorum sen disli ol bak bakalim nasil dize geliyor hiç sasmaz. Belli ki o da kopamiyo iste ayrilmak isteyen durmaz 5 dakika

Çektiğin hiçbir şey boşa gitmez.Ama ayrılabileceğini sanmıyorum.Yine ayrılan ilişkiyi yöneten kişi yani o olur.Ayrilirsan başta cok aglarsin ama sonunda kurtulursun.Boşa giden şey, ona verdiğin emeğin karşılıksız kalması.
Ayrılınca o mutlu olur ben acı çekerim diye düşünüyorsun.Ama bu hep böyle olmaz.Sen zamanla iyileşirsin, güçlenirsin.O ise kaybettiğini çok sonra anlar.

Yalnis anlama ama adam sana psikolojik siddet uyguluyor farkindamisin? Sahsen toksik insanlari hayatimdan şutluyorum hemen. O kafada biri ilerde baska bir kiz bulur, ama ona da öyle davranir. Sahsen disari attigim cöpe gidip "ah acaba ne yapiyor" diye bakmiyorum, sana da aynisini tavsiye ederim.

İkinizin yaşları kaç? 4 sene böyle ite kalka sizin çabanızla geçmiş. Ben olsam bana dengesiz davrandığı, ayrılalım dediği gün, yüzüne bile bakmazdım. 4 senedir tanışıyoruz diye elin oğlunun bir ömür saçmalığını çekemem. Bir 10-20 sene daha boşa gitmesin istiyorsanız ayrılmalısınız.

Bence sana zarar veren insandan uzak durmalısın nekadar sevsende karşındaki empati yoksunu narsist bir insan senin mutluluğun daha önemli o sen ona muhtaçsın sanıyor kendine odaklan her zaman daha iyisi vardır

Suan ben 22 o 24 tanistigimizda o ben 15 dim o 16 dı 17 ye girmek üzereydi

Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek
Buna psikolojide concorde yanılgısı deniyor. Atalarımız da zararın neresinden dönersen kardır demiş. Profildeki yaşınız doğruysa, yarı yaşımdasınız. Çok gençsiniz. Yaşanılan hiçbir şey boşa gitmez, tecrübeleriniz sizi siz yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…