Yerimde olsanız böyle bir ilişkide ne yaparsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyuncak etmiş seni.Gerçek sevgi öyle bir şey değil seni sevmiyor

Arada bir iyi davranıp sizin mutlu olduğunuzu düşğnmenizi sağlayıp saçma sapan bir konuda aslında sizi yanlış anlamamasına rağmen "sen şunu yapınca ben böyle anladım" diyerek yapay gerginlikler yaratacak ve sizin kendinizi paralamanızı ,onu "öyle demek istemediğinize " ikna etme çabanızı seyredecek.Çünkü oyuncağı olmuşsunuz..o da bunun farkında ve oynuyor sizle.Sizin destek almanız gerekiyor çünkü yaşadığınız şey artık bir ilişki değil ..takıntılı bağımlılık ! Bu bağımlılıktan kurtulması gereken o değil sizsiniz .

çok havalısın dostum kendini övmeye mı geldin fıkır belirtmeye mı

Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek ben çektiklerimle kalıcam o da mutlu hayat sürecek diye korkuyorum.

Ayrılmazsanız da çektiklerinizle kalacaksınız zaten. Bir ödül kazanacağınızı, birilerinin madalya takacağını falan mı sanmıştınız?
Berbat bir ilişkide çektiklerinizle kalmaya devam edeceksiniz, başka bir şey olmayacak.

Bir erkek küsmez,trip atmaz,kafasına göre ayrılalım diye ego tatmini yapmaz.Erkek sarıp sarmalayandır,kadının duygusal değişimlerini tolere edendir.Görünen o ki sen bir erkekle beraber değilsin.
Yerinde olsam ondan hiç beklemediği anda şak diye ayrılır ,öyle ayrılınmaz böyle ayrılınır derdim.Ama biliyoruz ki yapmayacaksın.

Ayrılınca hep sen yazıyormuşsun sen yüz vermişsin. Bu saatten sonra yapılacak tek şey, ayrılık sonrası yazmamak. Geri dönmemek. Onu kendi yarattığı beklentiyle baş başa bırakmak. Emeklerim boşa gidiyor diyorsun ama ayda bir boşa gidiyor zaten. Ayrılınca mutsuz olan o olacak emin ol, mutlu olacakmış gibi gösterip gözünü korkutuyor. Kimse kimsenin nazını bu kadar çekmez. Ayrılacaksa def olup gitsin, sana merhamet etmeyene sen de etme.

Adam ayrılmicağınızı bildiği için yapıyor zaten hadi yallah defol de engelle

ilginç acı çekmen boşa gitmesin diye daha çok acı çekmek mi istiyorsun ? annenin yerinde olsam seni evire çevire döver şimdi git geberene kadar ağla der telefonunu kırardım. en azından çektiğin acının amacı olur

Kurtulun bir an önce sizi yıpratmaktan baska bi faydası olmaz bu ilişkinin

Konudan bağımsız ne burcu

Hiç kendinize saygınız yok doğal olarak karşı tarafta ağzınıza sı........ Siz şükür diyorsunuz.Evlenin kaçırmayın bu bencili ,kendinize daha iyisini layık görmediğiniz için bununla ömrünüzü çürütün haaa!!! Merak etmeyin böyle birini anca siz ve sizin gibi kızlar alırsınız normal akıllı özgüvenli kızlar selam bile vermez bu tiplere ..

Geçmişteki yaşadıkların çektiklerin boşa gidecek diye üzülüyorsun fakat geleceğinide mahvediyorsun tecrübeydi de ve hayatına devam et.bağımlı olma!
bende bu tarz bi ilişki yaşadım evlendim hala devam ediyor değişmedi değişmezse benim gibi keşke demek için ilişkiyi bitir derim evlendikten sonra ayrılmak daha zor ve şunu unutma hiç bir acı kalıcı değil.

"Emeklerim bosa gidecek"
"Ben cektiklerimle kalacagim, o mutlu bir hayat surecek"
Acil terapi almalisiniz.
Cunku bunun devami "oglum babasina cok duskun, bosanamam " olacak.
Bi kendinize gelin. Iliskide özne yada nesne olmak ne demek internetten bir bakiverin.

Çok hastalıklı bir düşünce tapusu içine sokmus sizi bu adam ve dramları VE DUYGUSAL SIDDETI. Sizin ne olursa olsun giymeyeceğiniz bildiği için böyle geniş geniş davraniyor. Hep daha kötüye gidecek, gencecik yaşta asla mutlu olamayacaksanız. Arkadaşlarınız eşleri ile mutlu mutlu evlerini kurarken siz her gece göz yasi dökeceksiniz. Göz yaşı kısmı bittikten sonra birbirinizden nefret kısmı başlayacak, hatta anlaşılmamaktan o kadar bıkacaksınız ki siz ona saldırmaya başlayacaksınız. O kalpsizligi ile sizi daha da cildirtacak. Sonra sizi uyumsuz deli bir kari(!) olduğunuza inandıracak. Daha da anlatayım mı? 4 yıl boşa gitmesin diye boşa gidecek bir ömür…

Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek ben çektiklerimle kalıcam o da mutlu hayat sürecek diye korkuyorum.
ağlamaların boşa gitmesin diye ilişkiyi devam ettirip daha çok ağlamayı göze alıyorsan sende de biraz sorun var. daha 22 yaşındasın sana yaşattığı güzel bir şey de yok neyinden vazgeçemiyosun ki

Bunca çektiğin şeyi silip attığında belki daha güzel bir şekilde yaşayacaksın bu hayatı nerden biliyorsun ki ?

Bence adam normal değil. Sürekli ayrılalim sonra sen hatalısın o ne ya ayni kenan baran gibi

16 yaşındaki sevgililikten ne beklenir, 4 yıl dediğinin çoğu çocuklukta yaşanmış. Sevgilinde halen çocuk , büyüyememiş. Geri dönmeyin.

Bu arada okul ne alemde. İş durumları nasıl ikinizde de…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…