Yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Üsluplarınız ne kadar çirkin ya Allah yakınlarınızdaki insanlara sabir versin hep böyle negatif ve saldırgan mısınız acaba yoksa buralarda böyle yapıp deşarj mı oluyorsunuz? Siz de "dizinizi kırıp" oturmaya ara verip biraz hava alın önleminizi alarak evde dura dura nevrotik olmuşsunuz! Elli kere yazdım yukarda yıl da 1 kez gitme şansımız oluyor ve önlemleri alacağız diye! Yani herkes bu kadar dikkat ediyorsa avm'ler de kuyruk oluşturanlar kimlerdi çok merak ediyorum! Bu konuya daha fazla cevap yazmayın cünkü dikkate almayacağım.
uslup adamına gore sekıllenır o mesele degıl de
:deli: şu onemlı şekerım

Kızlar biz evleneli 2 sene oldu ve evlendiğimizden beri her kış biraz benim ailemin yanına biraz eşimin ailesinin yanına gittik kışın eşimin tatili oluyor, ancak hem benim ailem hem eşimin ailesi zaman zaman kırıcı şeyler yaptı bu ziyaretlerimiz esnasında, ben şimdi bu kış bir yere gitmeyelim ve evimizde kalalım diyorum hem biraz ailelere tepki hem de maddi sebepler yüzünden, ama yaşadığımız şehirde de kimsemiz yok dolayısıyla biraz gezmek ailelerle zaman geçirmek de istiyoruz ama bir yandan da ben biraz çekinik kalıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?
Corona var günlerinizi evde geçirin diyorum,dinlenin kitap okuyun oyun oynayın istediğiniz saatte yatın kalkın hani tatilmiş ya tatil kafasını evinizde yaşayın yeni tarifler deneyin film izleyin ama lütfen şu dönemde dikkat edin gitmeyin

Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?

Her ailede oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir diyorum (şık uzundu ama üstesinden geldim)

Yalnız bu "güzel" tatil ailelerle bozuşunca nasıl oluyor acaba. Önceki ziyaretlenizden idmanlısınız ondan soruyorum.

Insanlar korona virusten oluyo diyorum. Oturun evinizde bu kis da gezmeyeverin hem biraz ozlerler degerinizi anlarlar. Hem de gezerek insanlaeim vebalini almayin hic mi dinlemiyosunuz saglik bakanini kuzum ya.

Back
X