Yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Çok aile görmek istiyorsanız yanlarında iyi hissediyorsanız virüsüde göz ardı ediyorsanız bu sefer onlar size gelsin imkan saglayın onların neden sorun cıkarma oldugunu anlarsınız bir çeşit empati yöntemi

Çok aile görmek istiyorsanız yanlarında iyi hissediyorsanız virüsüde göz ardı ediyorsanız bu sefer onlar size gelsin imkan saglayın onların neden sorun cıkarma oldugunu anlarsınız bir çeşit empati yöntemi

Yıl da 1 kez 1 hafta gidince ailelerimize çok büyük rahatsızlık verdiğimizi fark edememişim meğer tüm sorunlar da bu sebeple çıkıyormuş aydınlattığınız için sağolun siz ailenizle ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz 5 yıl? 10 yıl?

Gidesiniz var sanırım, gidin bence..
Benim hiç sevmediğim şey böyle ailelere gidip uzun kalmak yani tüm tatil boyunca. Ama başka görme zamanınız yoksa siz bilirsiniz.
Corona varken ben gitmezdim. 1 kere kardeşimi askere yollayacağım diye vedalaşmaya gittim 1 günlüğüne, onda da ertesi gün kardeşim covid oldu. Ben bebeğim eşim 14 gün karantinada kaldık kardeşimin de askerliği ertelendi. 78 yaşındaki babama kardeşimden bulaştı diye ödümüz patladı. Yani gereksiz risk şu an

Kızlar biz evleneli 2 sene oldu ve evlendiğimizden beri her kış biraz benim ailemin yanına biraz eşimin ailesinin yanına gittik kışın eşimin tatili oluyor, ancak hem benim ailem hem eşimin ailesi zaman zaman kırıcı şeyler yaptı bu ziyaretlerimiz esnasında, ben şimdi bu kış bir yere gitmeyelim ve evimizde kalalım diyorum hem biraz ailelere tepki hem de maddi sebepler yüzünden, ama yaşadığımız şehirde de kimsemiz yok dolayısıyla biraz gezmek ailelerle zaman geçirmek de istiyoruz ama bir yandan da ben biraz çekinik kalıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?
Dur evinde corona var diyorum ben.

Kızlar biz evleneli 2 sene oldu ve evlendiğimizden beri her kış biraz benim ailemin yanına biraz eşimin ailesinin yanına gittik kışın eşimin tatili oluyor, ancak hem benim ailem hem eşimin ailesi zaman zaman kırıcı şeyler yaptı bu ziyaretlerimiz esnasında, ben şimdi bu kış bir yere gitmeyelim ve evimizde kalalım diyorum hem biraz ailelere tepki hem de maddi sebepler yüzünden, ama yaşadığımız şehirde de kimsemiz yok dolayısıyla biraz gezmek ailelerle zaman geçirmek de istiyoruz ama bir yandan da ben biraz çekinik kalıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?
Yaa benim ailem beş dakika mesafede oturup. Annemle iki üç aydır görüşmedik. Kardeşimle aylardır. Altı yedi ay var görüşmedik. Hepsi burnumda tütüyor. Ama kendimizi korumak için eve hapsolduk. Bı zahmet sizde yapın bunu.

Salgın varken lütfen kırın dizinizide oturun evinizde..
Kimseyede riske atmayın..

Üsluplarınız ne kadar çirkin ya Allah yakınlarınızdaki insanlara sabir versin hep böyle negatif ve saldırgan mısınız acaba yoksa buralarda böyle yapıp deşarj mı oluyorsunuz? Siz de "dizinizi kırıp" oturmaya ara verip biraz hava alın önleminizi alarak evde dura dura nevrotik olmuşsunuz! Elli kere yazdım yukarda yıl da 1 kez gitme şansımız oluyor ve önlemleri alacağız diye! Yani herkes bu kadar dikkat ediyorsa avm'ler de kuyruk oluşturanlar kimlerdi çok merak ediyorum! Bu konuya daha fazla cevap yazmayın cünkü dikkate almayacağım.

Üsluplarınız ne kadar çirkin ya Allah yakınlarınızdaki insanlara sabir versin hep böyle negatif ve saldırgan mısınız acaba yoksa buralarda böyle yapıp deşarj mı oluyorsunuz? Siz de "dizinizi kırıp" oturmaya ara verip biraz hava alın önleminizi alarak evde dura dura nevrotik olmuşsunuz! Elli kere yazdım yukarda yıl da 1 kez gitme şansımız oluyor ve önlemleri alacağız diye! Yani herkes bu kadar dikkat ediyorsa avm'ler de kuyruk oluşturanlar kimlerdi çok merak ediyorum! Bu konuya daha fazla cevap yazmayın cünkü dikkate almayacağım.
Umarım kimseye sebep olmadan, önlemsizliğinizin sonuçlarına kendiniz katlanırsınız. Bir eve 10 kadar kişi tıkışıp kalacaksınız, hangi önlem Allah aşkına.

Hanımefendi siz çirkin yorum diyorsunuz da,şu dönemde heleki ev ziyaretleri tehlikeli hal almışken sizin söyleminiz daha irrite olmuş.
Merak etmeyin avm'ye de gitmiyorum dışarıyada sadece market işim olursa çıkıyorum.
Çok şükür o kadar da nevrotik değilim..

Evlenmek bakin
Adi ustunde ev-lenmek. Kendi evinizde durun diye evleniyorsunuz yani. Baskasinin evine gidecekseniz neden evlendiniz ki?
Müge anlı gibi konuştun 😂😂😂😂 konu sahibi allah aşkına bak bizde evde oturuyoruz sizde oturun birşey olmaz🙄

Back
X