Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aile görmek istiyorsanız yanlarında iyi hissediyorsanız virüsüde göz ardı ediyorsanız bu sefer onlar size gelsin imkan saglayın onların neden sorun cıkarma oldugunu anlarsınız bir çeşit empati yöntemi
herkes bence bu sozu yanlıs anlıyorKoronoooo var koronoooo demek istedim yüksek müsadenizle. O yüzden bacım hayatı eve sığdıracaksınız artık
herkes bence bu sozu yanlıs anlıyor
hayat eve sıgmalı dendıgınden berı mıllet ev gezmesınde![]()
O da doğru. Milletimize tane tane anlatacaksın, böyle karatay gibi ekmek de yok çavdar da yok gibi.herkes bence bu sozu yanlıs anlıyor
hayat eve sıgmalı dendıgınden berı mıllet ev gezmesınde![]()
yasınız kac ?İste bi siz dikkat ediyorsunuz önlemlere![]()
Dur evinde corona var diyorum ben.Kızlar biz evleneli 2 sene oldu ve evlendiğimizden beri her kış biraz benim ailemin yanına biraz eşimin ailesinin yanına gittik kışın eşimin tatili oluyor, ancak hem benim ailem hem eşimin ailesi zaman zaman kırıcı şeyler yaptı bu ziyaretlerimiz esnasında, ben şimdi bu kış bir yere gitmeyelim ve evimizde kalalım diyorum hem biraz ailelere tepki hem de maddi sebepler yüzünden, ama yaşadığımız şehirde de kimsemiz yok dolayısıyla biraz gezmek ailelerle zaman geçirmek de istiyoruz ama bir yandan da ben biraz çekinik kalıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?
Yaa benim ailem beş dakika mesafede oturup. Annemle iki üç aydır görüşmedik. Kardeşimle aylardır. Altı yedi ay var görüşmedik. Hepsi burnumda tütüyor. Ama kendimizi korumak için eve hapsolduk. Bı zahmet sizde yapın bunu.Kızlar biz evleneli 2 sene oldu ve evlendiğimizden beri her kış biraz benim ailemin yanına biraz eşimin ailesinin yanına gittik kışın eşimin tatili oluyor, ancak hem benim ailem hem eşimin ailesi zaman zaman kırıcı şeyler yaptı bu ziyaretlerimiz esnasında, ben şimdi bu kış bir yere gitmeyelim ve evimizde kalalım diyorum hem biraz ailelere tepki hem de maddi sebepler yüzünden, ama yaşadığımız şehirde de kimsemiz yok dolayısıyla biraz gezmek ailelerle zaman geçirmek de istiyoruz ama bir yandan da ben biraz çekinik kalıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?
Salgın varken lütfen kırın dizinizide oturun evinizde..Kızlar biz evleneli 2 sene oldu ve evlendiğimizden beri her kış biraz benim ailemin yanına biraz eşimin ailesinin yanına gittik kışın eşimin tatili oluyor, ancak hem benim ailem hem eşimin ailesi zaman zaman kırıcı şeyler yaptı bu ziyaretlerimiz esnasında, ben şimdi bu kış bir yere gitmeyelim ve evimizde kalalım diyorum hem biraz ailelere tepki hem de maddi sebepler yüzünden, ama yaşadığımız şehirde de kimsemiz yok dolayısıyla biraz gezmek ailelerle zaman geçirmek de istiyoruz ama bir yandan da ben biraz çekinik kalıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Dur evinde hem aileler de biraz hatalarını anlar mı diyorsunuz yoksa her aile de oluyor böyle şeyler git hem ziyaret et hem gez güzel bir tatil geçir mi diyorsunuz?
Umarım kimseye sebep olmadan, önlemsizliğinizin sonuçlarına kendiniz katlanırsınız. Bir eve 10 kadar kişi tıkışıp kalacaksınız, hangi önlem Allah aşkına.Üsluplarınız ne kadar çirkin ya Allah yakınlarınızdaki insanlara sabir versin hep böyle negatif ve saldırgan mısınız acaba yoksa buralarda böyle yapıp deşarj mı oluyorsunuz? Siz de "dizinizi kırıp" oturmaya ara verip biraz hava alın önleminizi alarak evde dura dura nevrotik olmuşsunuz! Elli kere yazdım yukarda yıl da 1 kez gitme şansımız oluyor ve önlemleri alacağız diye! Yani herkes bu kadar dikkat ediyorsa avm'ler de kuyruk oluşturanlar kimlerdi çok merak ediyorum! Bu konuya daha fazla cevap yazmayın cünkü dikkate almayacağım.
Hanımefendi siz çirkin yorum diyorsunuz da,şu dönemde heleki ev ziyaretleri tehlikeli hal almışken sizin söyleminiz daha irrite olmuş.Üsluplarınız ne kadar çirkin ya Allah yakınlarınızdaki insanlara sabir versin hep böyle negatif ve saldırgan mısınız acaba yoksa buralarda böyle yapıp deşarj mı oluyorsunuz? Siz de "dizinizi kırıp" oturmaya ara verip biraz hava alın önleminizi alarak evde dura dura nevrotik olmuşsunuz! Elli kere yazdım yukarda yıl da 1 kez gitme şansımız oluyor ve önlemleri alacağız diye! Yani herkes bu kadar dikkat ediyorsa avm'ler de kuyruk oluşturanlar kimlerdi çok merak ediyorum! Bu konuya daha fazla cevap yazmayın cünkü dikkate almayacağım.
Müge anlı gibi konuştunEvlenmek bakin
Adi ustunde ev-lenmek. Kendi evinizde durun diye evleniyorsunuz yani. Baskasinin evine gidecekseniz neden evlendiniz ki?