Yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Virüs yok gibi yorum yapıyorum.
kışın ailelere gitmek çok saçma. Bence yazın da saçma. 1 er hafta görüşün gelin evinize ne gerek kışı başka evde geçireceksiniz. Gezelim diyoruz diyorsunuz ee eşinizle gezin. Cidden nasıl rahat ediyorsunuz uzun bi süre başka bi evde 😒

İyi de tüm kış orda değiliz ki eşimin tatili kışın oluyor yazın yada bayramlarda değil o yüzden 1 hafta benim ailemi 1 hafta onun ailesini ziyaret edip geliyoruz bazen çok görüşemiyoruz biraz daha kalın durumu vs olursa 10 12 gün filan oluyor bu ziyaretler

O kadar az tatiliniz varsa evde kalin ve beraber zaman gecirin. Ailelere sadece kisa gidin 😁

Tatil uzun ama ailelerle az kalıyoruz sonra geri dönüyoruz evimize ama bunu 2 kış yapınca biraz tarzımız bu oldu, annem ve kayınvalidem de gelin vs diyorlar ama net bir karar veremediğim için bakalım filan diyorum eşimde bana bıraktı sen istersen gideriz dedi, ben de pek gitme taraftarı değilim hem virüsten dolayı pek tadı çıkmıyor hemde geçen kışlarda olan olaylar yüzünden biraz uzak kalmak iyi olabilir tesekkür ederim yorumlar için herkese

Biz kapıdan dışarı çıkmıyoruz ailemizi aylardır görmüyoruz.çocuklarımız dışarı çıkamıyor sıkılıyor vakit geçiremiyor. Ama tedbirlere uyup sıkılıp oturuyoruz bilmem anlatabildim mi

İyi de tüm kış orda değiliz ki eşimin tatili kışın oluyor yazın yada bayramlarda değil o yüzden 1 hafta benim ailemi 1 hafta onun ailesini ziyaret edip geliyoruz bazen çok görüşemiyoruz biraz daha kalın durumu vs olursa 10 12 gün filan oluyor bu ziyaretler
Hmm her kış diye başlayınca bende sandım ki kış boyu ailelerdesiniz. Ha bir hafta normaldir gidilir ama bu sene erteleyin derim.
bide aileler nasıl kırıyor o da önemli

Eşinizle vakit geçirmeyi sevseniz sağa sola gitmezsiniz. 🤷🏻‍♀️

Yıl da 1 kez ailelerimizi ziyaret ediyoruz ya sağ sol nedir 😁 siz evlenince hep eşinizle kalın hatta herkesi hayatınızdan çıkarın olur mu? Aile ziyareti filan yapmayın annenizi babanızı reddedin 😁

Şuan zaten virüs var gitmeyin ama diyelim ki yoktu biz de ailelerden uzak yaşıyoruz izinlerde bir hafta en fazla 10 gün gidebiliyoruz bu gitmelerde bazen tartışmalar olabiliyor önemsiz şeyler oluyor genelde ve unutuluyor ertesi sene de kimse hatırlamıyor zaten. Sizin de önemsiz ufak şeylerse bu gitmeye engel değil. Gitmeye asıl engel olan şey salgın

Şuan zaten virüs var gitmeyin ama diyelim ki yoktu biz de ailelerden uzak yaşıyoruz izinlerde bir hafta en fazla 10 gün gidebiliyoruz bu gitmelerde bazen tartışmalar olabiliyor önemsiz şeyler oluyor genelde ve unutuluyor ertesi sene de kimse hatırlamıyor zaten. Sizin de önemsiz ufak şeylerse bu gitmeye engel değil. Gitmeye asıl engel olan şey salgın

Teşekkür ederim mantıklı yorumunuz için, bende bu seneyi es geçmeye karar verdim

Yıl da 1 kez ailelerimizi ziyaret ediyoruz ya sağ sol nedir 😁 siz evlenince hep eşinizle kalın hatta herkesi hayatınızdan çıkarın olur mu? Aile ziyareti filan yapmayın annenizi babanızı reddedin 😁
3.5 yıllık evliyim. Evimde kalma ve aile ziyaretleri düzenim oturdu şükür. Konuyu açan sizsiniz. 🤷🏻‍♀️ Bu konunuz ve diğer konunuzu birlikte değerlendiren her aklı selim insan evladı düşündüklerimi düşünür. Ama siz anlamamakta ısrarcınız. Gidiniz efendim. Özellikle bu yıl gidiniz.

3.5 yıllık evliyim. Evimde kalma ve aile ziyaretleri düzenim oturdu şükür. Konuyu açan sizsiniz. 🤷🏻‍♀️ Bu konunuz ve diğer konunuzu birlikte değerlendiren her aklı selim insan evladı düşündüklerimi düşünür. Ama siz anlamamakta ısrarcınız. Gidiniz efendim. Özellikle bu yıl gidiniz.
Halbuki reddetmeliydin anne babanı. 3,5 yıl sonra akıl verdi konu sahibi geç kaldın görüyor musun :KK49:

He he.

Back
X