yerımde olsanız??

altından girer üstünden çıkar öpücüğe boğar ikna etmeye çalışırdım :) ama yinede hayır diyorsa anacığımı üzmezdim

dövme için biraz daha bekle.
emin olmadan yaptırma. sıkılma olasılığın var.
bende 3 tane var. ilkini 28 yasında yaptırdım.
annende yaşın ilerlediğinde yaptırınca bişi demez.

geçici dövme yaptır istediğini, bak bakalım sıkılcan mıi hem annenin tepkisini de görmş olursun.
bende istiyorum dövme ama sormadım kimseye yaptırıyım mı dıye, bi kolyeden bile bi süre sonra sıkılıyorum değişik takmak istiyorum. kaldı kı sil desen hemen silinmiycek bişe bu..
oyuzden yaptırmadım

ne dovmelerım ne pıercınglerım ıcın ızın almadım yaptırdım cıktım karsılarına bıraz soguk dawranıolar o an sonradan bısı demıolar olmus bı kere dıolar yaptr bnce

bi dövme için anne üzülmemeli
ben annemi razı etmeden yaptırmazdım

yaptır gitsin çocuk değilsin annende saygı duysun canım hemen işine gelmeyince hakkımı helal etmem nedemek

ben bu zamana kadar annemle ters dusupte hayrini gordugum tek bi olay yasamadim..
anne rizasi onemlidir..
ayrica soylemek isterim, "isine gelmeyince hakkini helal etmemek" gibi bi yorum yapilmis, boyle birseyi hicbir anne yapmaz, anne ve evlat arasinda isine gelmek gibi bi kavram olamaz, anne evladinin iyiligini ister..
birde bu tur kalici dovmeler icin bence yasin biraz daha ilerlediginde karar vermelisin konu sahi arkadasim.
henuz fikirlerini ve zevklerinin tam oturdugu bi yasta degilsin belki ilerde pisman olursun..
kisacasi anneni dinle derim ben..

Klasik olacak ama bence de annenin bir bildiği vardır. Ama illa ki yaptırmak istiyorsan hint kınası tarzı geçici bir dövme yaptır ve dene bak sıkılıyor musun nasıl oluyor diye. Eğer hoşuna giderse hala ve kesin kararlıysan çok temiz, hijyenik bir yer bul ve gerekirse annenle konuşup beraber git. Kadıncağız da korkuyordur ister istemez mikrop kapacaksın, canın yanacak vs. diye. :26:

Bu türlü senin gönlün olmayacak öbür türlü annen küsecek. Ben annenin sözünden çıkmama taraftarıyım ama yukarda dediğim gibi ılımlı bir şekilde halletmeye çalışabilirsin.

Annen için sevdiğimden vazgeçtim demen de dikkatimi çekti. :26: Annen için sevdiğinden vazgeçmek annen karşı çıksa da canının her istediğini yapabileceğin anlamına gelmez ya da annen bir şeye karşı çıktığında sana bak ben de senin için sevdiğimden vazgeçtim vs. vs deme hakkı tanımaz. Geçmiş bir olay ama karar alırken ya sonuna kadar sevdiğinin yanında olman gerekirdi ya da annene saygı duyup kararını vermen ve bu karardan sonra da acısını kimseden özellikle de annenden çıkarmaman gerekir(di). Piercing ve dövmeler annene karşı kendini ispatlayabildiğin ya da istediğin zaman onun sözünü ezebildiğin anlamına gelmez, olaya bir de bu açıdan bak derim. Nacizhane düşüncelerimdir.

canım ben 17 yaşındayken kaşıma piercing yaptırdım.annem izin vermediği halde.1 ay konuşmadı benimle.3 sene hiç çıkarmadım.sonra sıkıldım çıkardım attım.şimdi yaşım 25.izi duruyor hafifce.simdiki aklım olsa yaptırmazdım.ilerde çocuklarım sorunca yada onlarda yaptırmak isteyince izin vermezsem ama sen yaptırmışsın izi var diyecekler maalesef.piercingi çıkarıp atıyoruz küpe gibi izi kalsada.ama dövmede öyle bi şans yok.iyi düşün.annen istemiyorsa yaptırma.zaten zamanla kendinde sıkılırsın dönüşü olmaz silinmesi zor

yaa sonucta cocuk diilim ve bir kere istedigim seye saygisi olsn kararima yAni.. 20yasinda koca kiz oldum ama hersey icin izin almaliym.. Boyle nasl kendime guvenim olsun???

Nedense hic sevmiyorum su dovme veya piercingleri, tabi zevk meselesi tartismam.
Aklima geldi yazmak istedim ben gecenlerde bir dugune gittim gelin cok guzeldii tabii gelinligide cok guzeldi cok yakismisti geline,
anliyacagin millet hayranlikla izledi.
Gelin salini cikardi omuzunun arkasinda bi dovme herkes saskinlikla bir aa dedi.
Yani o onumuzdeki muhtesem gelin ve gelinliginden olusan tablo biranda yokolu verdi.

Ben annemi elimden geldigince uzmedim simdi ayri ulkelerde yasiyoruz,
bazen kendimi aglarken yakaliyorum keske sunu demeseydim bunu yapmasaydim zavalli anacigimi uzmeseydim diyorum.
Hicbirsey icin degmez anneni uzmeye bunu ilerde kendin ancak anne olunca veya annenden ayri dusunce anlarsin.
Umarim iyi bir sekilde sonuclanir.

yaa sonucta cocuk diilim ve bir kere istedigim seye saygisi olsn kararima yAni.. 20yasinda koca kiz oldum ama hersey icin izin almaliym.. Boyle nasl kendime guvenim olsun???

ee o zaman her istediğimizi yapalım
26 yaşımdayım hala anneme sorarım kendime güvenim de var
sonradan pişman olacağın şeyler yapma ben de tutturmuştum dövme diye bir ara ama iyi ki yaptırmamışım
madem çok istiyorsun küçük bir şey yaptır ne diyeyim sonradan pişman olan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…