yerımde olsanız??

satenn kocaman birsey istemiyorum ki.. Annem bu dunyada elAlem icin yasiyor malesef tek sorun bu..

satenn kocaman birsey istemiyorum ki.. Annem bu dunyada elAlem icin yasiyor malesef tek sorun bu..

Bana da oyle geliyordu sanki annem elalem icin yasiyor diye ama simdi birdaha dusundum senin yazdigini okuduktan sonra
annem hic benden zarar gorebilecegim ve beni mutsuz yapacak veya millet icin birsey istemedi istemez de kimsenin annesi seninkide dahil,
niyetim seni caydirmak degil o senin kendi bilecegin birsey canim ama olurda fikrimi almak istiyorsan yaptirmana gerek yok derim annenle gecirdigin o guzelim zamani dovme yaptirmak
yaptirmamakla gecirmeyin derim.
Bu arada canim gelinin dovmesi buyuk degildi ama o beyazlarin icinde insanin gozune ister istemez carpti vallah.

annenı uzme ... hem ne gerek var cok elzem bırsey deıl.ben olsam yaptrmazdım onu yaptırınca daha mı guzel olucan yada sana ne katacak boswer annenı uzmeye degmez

Kesinlikle yanlis anlamayin ben kendi dinim acisindan bakarim olaya Dövme gusul abdestine engel oldugu icin yaptirmazdim
cünüp gezmek bana göre degil ..

Kesinlikle yanlis anlamayin ben kendi dinim acisindan bakarim olaya Dövme gusul abdestine engel oldugu icin yaptirmazdim
cünüp gezmek bana göre degil ..

Ay sen cok yasa nasil guldum bilemezsin.
Son noktasina kadar katiliyorum:)

bilip bilmeden yazmayalım.
yaptıranlar müslüman değil mi ?
araştırmıyo mu?
bi siz mi düşünüyorsunuz güsul abdestini.

ayrıca gelinliğimde de cok hoş duracak

sana aynı şeyi tavsiye ediyorum bekle , dövme için cok erken bi yaş.

evet aynen oyle.. =) senin varmi dovmen? Kac yasinda yaptirdin eyer varsa? Sakincasi yoksa ogrenebilirr myim?

Klasik bir laf vardır yaa anne olunca anlarsın diyee.. :) gerçektende insan anne olunca anlıyor.. annenin her defasında hakkımı helal etmem demesi de aslında onun ne kadar çaresiz olduğunun bi göstergesi bence..hayat senin , vücut sein haklısın tabii istediğini yaptırmakta. senin yaşındayken bende ayne senin giib düşünürdüm . benim başıma değilde komşumuzun kzıının başıa geleni söyleyeyim istersen sana .. çok ii bi puanla iş başvurusunda bulundu ve vücudundaki dövme yüzünden işe alınmadı askeriye gircekti vs.aslında o dövmenin annene hiç bi zaarrı olmaz yani annen dövmen olunca sana daha çok yemek yapmayacak ya da temzilik için uğraşmayacak ama hayatının ilerki zamanlarında karşına keşke yapmasaymışım dememeni sağlamak için uğraşıuo inan...bende maalesef diğer arkadaşlara katılıyorum ben olsaydım bende yaptırmazdım diyorum...

benimde her zaman hoşuma gitmiştir döwme ama annemin hoş karşılamayacağını bildiğim için hiç niyetlenmedim yeter ki o üzülmesin en değerli warlıklarımız onlar...

bende bebeğimin ismini yazdırmak isterdim ama boşwer hint kınasıyla felan yaptır en azından geçici

evet beden senin karar senin tabiki..lakin ailelerimizi de ufak tefek şeyler için üzüp kırmamalıyız..yarın öbür gün onları kaybettiğimizde üzdüğümüz anlar ve konular aklımıza geldikçe yıpranacağız..yani dövme senin hayatında ne kadar önem taşıyor bilemem ama çok da kritik olmadığını düşünüyorum yaptırmazsan hayat çekilmez olmaz senin için..yine de iyi düşün derim irade senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…