yerin dibine girdiğimiz anları tek cümleyle söyleyelim :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar..başlıkta izah ettiğim gibi yerin dibine geçtiğiniz bi anı tek cümle ile yazalım :)
topuklu ayakkabı varken ayağımda, yüzlerce kişinin olduğu bi otel restorantının yemek salonunda takılıp düştüm :((
allahım rezalet :14::14::14::14::14:
alttan devam edelim sıradan :)

Forum İstanbul'da yemek katında düşmüş bi hatunum ben :14:
(Forum İstanbul denilince kalabalığı tahmin etmek zor olmasa gerek :14: )

Ortaokulda gozlugumun tek cami dusmus arkadasim dedi inanmadim taa ki parmagini gozume degdirince
(Tum gun oyle dolasmisim):52:

Son düzenleme:
Ay sen ne bdiyorsun
Bir kerseindede hoca cok severdi beni tum sinif ve hoca sinifta benim gozlugu ariyoruz ve gozluk cebimden cikti:51::53::53:

Bugun de bulamadim kendisini ceplerime mi baksam :52:

ay çok güldüm safahat yaaa..arkadaşın parmağını soktuğunu hayal ettimde :) ay rezalet yaa herkes gülmüştür.. :)

İlkokulda geç kalmıştım. Sınıfa girdim hırkamı ters giymişim. Çok utanmıştım. Aslında utanılacak bir şey değil ama.
Bir keresinde eve girerken tam zile bastım sırt üstü kaydım düştüm. Çok komikti ya.
Bir kerede balo günü terziden çıktım koşuyordum. Yamuk yumuk bir şey oldum düştüm. Etrafıma baktım kalkıp. Sonra gittim. :1:
Okul çıkışında eve giderken yürüyordum önümde kocaman taş vardı takıldım. Düşmedim ama öyle komik bir hal aldım ki düşsem daha iyiydi.
Aklıma gelince yazıcam mutlaka. :27:

Dolmuşta öndeki üçlünün cam kenarına geçmeye çalışırken şoförün gaza basmasıyla kendimi çocuğun tekinin kucağında bulmam, toparlanıp kalkarken hınzır şoförün tekrar gaza basması ve tekrar kucağa oturmam ve ardından çocuğun 'siz rahatsanız benim için problem yok hanımefendi' demesiyle bütün dolmuşun gülmekten yerlere yattığı an!:17:

Ay sen ne bdiyorsun
Bir kerseindede hoca cok severdi beni tum sinif ve hoca sinifta benim gozlugu ariyoruz ve gozluk cebimden cikti:51::53::53:

Bugun de bulamadim kendisini ceplerime mi baksam :52:

ayy ne tatlısın ya hala gülüyorum :27:
Bende bi aralar gözlük kullanıyordum öyle benimsemişim ki gözlüğü arıyorum yok lavobaya gitmiştim yüzümü yıkarken hissettim bi baktım camlar hep ıslak:27:

ben bi aralar unutup gözlükle uyuyodum Aman sende ben gibi yapmayasın :27::52::51:

bende gözlük kullanıyorum bazen unutup uyuyorum gözümde, uyurken eşim çıkarıyo :) rezillik ama alıştım valla :) hatta eşim dalga geçiyor bazen, rüyalarını net göremiyonda ondanmı takıyon diye :) gıcık

Son düzenleme:
Dolmuşta öndeki üçlünün cam kenarına geçmeye çalışırken şoförün gaza basmasıyla kendimi çocuğun tekinin kucağında bulmam, toparlanıp kalkarken hınzır şoförün tekrar gaza basması ve tekrar kucağa oturmam ve ardından çocuğun 'siz rahatsanız benim için problem yok hanımefendi' demesiyle bütün dolmuşun gülmekten yerlere yattığı an!:17:

koptum koptum resmen :) canlandırdım gözümde şuan...çocuk da neymiş öyle siz rahatsanız falan :)

aklıma bi tane daha geldi, :) ay gülmekten yazamıyorum şuan ya bi dakka :))
biz teyzemle dudullu da çamlıca varya, orda yürüyorduk şark sofrası var bilenler bilir, orda yürüyorduk birde canlı müzik varmış gidip izleyelim dedik, nasıl kalabalık mahşer yeri gibi :) o kalabalığın önünden dolaşalım arkalarına geçelimde ordan izleyelim dedik demez olaydık;)
teyzemde platform topuk var, :) tam yürürken arnavut kaldırımlar olur ya taşlar, bi takıldı ayağı düşmedi ama keşke düşseydi yaa anlatamam size rezaleti... :) ayağı takıldı koştu koştu koştuuuu adamın biriyle kucaklaştı karşıdan gelen bi adamla :) aynen yıllardır görüşmeyen iki kişi sarılır ya koşarak :) aynı öyle,,adamda nasıl gülüyor bi görseniz..teyzem ağlamıştı utancından... :) bende gülemiyorum ama içim fıkır fıkır zıplıyor...hala teyzem aklımıza geldikçe ağlar :)))

Ohaaa :52::52::52:

lisedeydim malum saçıma başıma daha bi baktığım yıllarr....

yolda yürürken mutemadiyen park halindeki her aracın camlarına baka baka geçerdim nasıl gözüküyorum diye neyse bir gün bi aracın önünde durdum ve camından bi güzel bakıyorum saçlarıma,düzeltiyorum bi sağ bakış atıyom bi sol bakış atıyom derken aracın camı açıldı ve içindeki delikanlı " gelin isterseniz buradaki aynadan daha net görebilirsiniz" dedi ve heralde kıpkırmızıydım:((((((

uuuuu ne utanmıştım yaaa...not: bu arada çocuk çok yakışıklıydı ama bn tam bir maldım:((((

bende gözlük kullanıyorum bazen unutup uyuyorum gözümde, uyurken eşim çıkarıyo :) rezillik ama alıştım valla :) hatta eşim dalga geçiyor bazen, rüyalarını net göremiyonda ondanmı takıyon diye :) gıcık

valla bu çok iiymiş:))))))))))))

hahahaha eşinin esprisi süper ama ya:))))))))))

Back
X