- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi goncammm48
-
yok ben evde değildim akşam işten gelince söyledi eşimden erken geliyorum bir saatÖzelinizi görmek istemiyorsa özel odanıza girmesin
Dolaba koyacaklarını kapıya bıraksın sizde evdeymişsiniz zaten alıp yerıne koyun yani.
Gereksiz abartmış.
bana da abartı geliyor zaten hep ama çıkmaza girdim beraber yaşamak zor eşimin yüzüne diyemediklerini bana söylüyorYanı yatak odası zaten sizin özeliniz değil mi öyle bisey olması bence gayet normal unutmuşsunuz anneniz baya abartmış geldi bana
Anneniz hatalı burada,madem gördü güzelcene uyarabilirdi sizi.arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Yahu o torun bluetooth ile yapılmadı ya...Çok abartmış anneniz kondom meselesini.arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
teşekkür ederim yorumları okumak iyi geldi dünden beri kendimi pislik gibi hissediorum utancımdan psikolojim iyi değilAnneniz sizi babasının evinden getirmiş herhaldeçok abartmış anneniz üzülmeyin
Annenizi yatak odasına sokmayın, net. Yani tamam aynı evde yaşıyorsunuz ama bazı mekanlar özeldir. Bu konuda da yerin dibine girilecek birşey yok. Evlisiniz sonuçta ve gayet normal birşey.arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
aynen tam da bu..kızım onunla o kadar mutlu ki..annem de çok güzel bakıyor Allah uzun ömür sağlık versin bnde genelde duymazdan geliyorum dağınıklık beceriksizlik eleştiri alıyorum..fakat dünkü biraz ağır geldiYahu o torun bluetooth ile yapılmadı ya...Çok abartmış anneniz kondom meselesini.
Ama gelin görün ki duymazdan gelmek durumundasınız, çok zor anneniz gibi birini bulmak çocuk için. Benimki de sürekli kedinin tüylerinden, dağınıklığımızdan vs. şikayetçi. İki gözümün çiçeği anam konuştukça ben kafamdaki radyonun sesini daha da fazla açıp duymazdan geliyorum. Varsın öyle atsın stresini enerjisini..
Niye öyle düşünüyorsunuz ki,yapmayın bunu kendinize.teşekkür ederim yorumları okumak iyi geldi dünden beri kendimi pislik gibi hissediorum utancımdan psikolojim iyi değil
yahu sizin utanacağınız hiçbir şey yok ki burada. orası sonuçta yatak odanız, sizin özeliniz. prezervatif nerede olacaktı başka?teşekkür ederim yorumları okumak iyi geldi dünden beri kendimi pislik gibi hissediorum utancımdan psikolojim iyi değil
Hiç yerin dibine girecek bir durum yok ortada. Rahat olun. Altı üstü anneniz bir kutu görmüş. Belli ki eşiniz unutmuş. Olabilecek birşey. Anneniz görmemezlikten gelebilirdi.arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?