yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

ohaaa deseymış gercı elın herıfııne benım kılom dıye bır soru sorarsan alacagın cevpta buna yakın bısı olur...

ohh sonunda kurtuldum o boğucu yerden evimdeyimhihoyyyt .bide çıkacam ya sürekli sen niye çıkıyosun kal burda diye tutturdular.tabii ya köle lazımdı buldular yollamak istemiyolar.bende enayiyim ya kalcaktımişin burda senin gelince hemen işinin başına dön gibilerinen laflar etti dana patron bende he he deyip geçiştirdim.sittin sene ayak basarmıyım acaba:dilcikar:bide allahtan ben para vermezler zannediyordum ki çok deil o gönüllü köleliğimin bedeli 100 lira oldu.yanıma kar kaldı işte:teytey:

:roflol::roflol: hiç gülesim yoktu yaa beni güldürdün allah da seni güldürsün:roflol:

benim büromun karşısında tombik bi terzi çok dindar ama geçen hafta baktım

bi gazete elinde maşşallah içindeki hatınlar çıplak dedimki valla sana yakıştıramadım

bu gazeteyi ben bile bu gazeteyi okumuyorum bi bayan olarak, adam valla çık kızardı

bozardı, hareketle sözleri uymlu değil beğenmedim

kafamçokkarıştı:1closedeyes:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu çok komikmiş yaa

benımde patron çok dengesiz,bi gün izin veriyo,ertesi gün gidemesın diyo,yaram çok büyük kızlar,izin verdi diye,yurtdışı gezisi yaptım,para yatırdım,şimdi gidemezsın diyor,işten çıkıcam,param yanacak,tabi işten çıkma sebebım bu son damla,işsizlikten korktuğum için çıkamıyom,

Caalıstıgım yerdekı ogretmenlerın cogu calıstıgı yerden memnun degıldı ne olursa olsun donem sonu gıdıyorum deyıo duranlar doluydu.Hele bırı vardı ki E... Bey sureklı aman arkadaslar cıkın olacak gıbı degıl ne olacak halımız bak maas gec geldı yıne valla cıkıcam deyıp dururdu.Bız ısten cıktık.Gecen gun taa hazırandan kalma maasımı almaya gıttıgımde bır de ne goreyım bızımkı bu sene de oraya mensup calısacakmıs...Insanları anlamak zor hele hele tukurdugunu yalamak...

Bizim işyerimizde dallas'ı aratmayacak nitelikte maalesef büro bölümü dışında çalışanların (fabrika içinde) geneli köyde yaşıyor. Kimseleri hakir görmek yada küçümsemek değil amacım. Ama kızların hepsinin başının bağlı olduğunu uzun etek giyindiğini vs düşünürsek (ki ben ilk geldiğimde hepsinin birer namus timsali olduğunu düşünüyordum) zaman geçtikçe bu kızların müşterilerle, içerde çalışan diğer elemanlarla ilişkileri olduğunu öğredim hatta kendini kaybedip işverene aşık olup ki işveren evli ve çocuklu olmasına rağmen aşk mesajları çekenlerde var. Tam bir kaos içinde çalışıyorum 6 yıl geçti alışamıyorum ama işverenin teyzemin eşi olması dolasıyla ayrılmak gibi bir şansımda yok Hergün allahım beni burdan kurtar diye dua ediyorum. Sizde benim için dua edin olurmu :))))))

valla bende sinir oluyorum patronuma yaa. adam hala sigorta yapmıyo oyalayıp duruyo beni 2 yıldır çalışıyorum pes doğrusu. verdiği maaşta ii olsa bari. adam bide diğer çalışanlarla çok ayrımcılık yapıyor deli oluyorum. her yere it gibi ben koşturuyom yinede yaranamıyom adama. işten çıkmayı düşünüyorum bu seferde evde patlarım ben. başka bi yer bulup öyle çıkmak gerek sanırım oda başka enayi bulsun artık kendine:umursamaz:

az önce bir olay oldu ay dayanamıcam anlatacağım.
ben santralde çalışıyorum. telefonu açtım.
iyi günler ......... plastik buyrun dedim.
karşıdaki adam: heeeee orası ......... plastik mi?
ben: evet dedim buyrun.
karşıdaki adam: heeee yanlış oldu o zaman
ben: :bbo::bbo::bbo:

kaydirigubbakcemile3

bizim patronda biyere gidilecek mi hadi koş zıpla oyalanma der deli eder adamı..bı ay sonra cıkcam inşallah

yuhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum

güle güle harcakaydirigubbakcemile3

:kedi:

Allah yardımcın olsun inşallah

siz işten çıkın diye yaptı herhaldelmaz:

Allah yardımcın olsun zormuş

İnşallah daha iyi bir iş bulup çıkarsın

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…