yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

manyak dolu etraf

delikafaduldendelikafadulden..çok iyi yaa..
sen bizim hastaların yaptığına ne dersin...
hastadan dr.u gaita vermesini ister..hasta da yapamaz..kafamçokkarıştı
gider gaita kabına su doldurup laboratuvara verir..niye su koydunuz diye sorduğumuzda cevap: Boş vermek istemedim kabı..:roflol:..
sanki komşu tabağı veriyo apartmanda..-tatlicadiarzu-

benim patronda kıl herifin tekidir...müşterimiz gelir patron çay ikramı yapmamı ister bende sadece müşteriye çay hazırlarım..patron çıkışır bana çay yok neden benim başım kelmi...müşteri ordan atlar pekte saçın var gibi durmuyo...

tez evvel iyi iş ve patron bulasın hasta olmadan

Son düzenleme:
bende patronzedeyim............9 yıldır çalıştığımşirketin herr işini yaptım çok şükür vede son bir yıldır hem çay temizlik yemek sekreterya işlerini beraber yapıyodum yerde 300mk büyük ayaklarım inanın akşam hep şiş eve halsiz zor atıyodum kendimi.........hep sabrettim işte 3 hafta önce senelik izinmden 5 gün kuulnımd dedim vede bir dilekce yazdım .........yemek işini alın benden hani sekreterya vede çay temizlik yapim zor oluyodu gerçek ve tatilden bir döndüm adam oraya bir sekreter oturtmuş...............bütün angarya işleride üstüme yığmış yani aldığım maaşa zamda vermedi yaniibeni sekreter yapsın diye beklerken bölee mal gibi kaldım yani emeklerim hep boşa çıktı .........zam bile vermediler.........şimdi izindeyim gine hiç caınm işe gitmek istemiyor ......bildiğiniz bir iş varsa ist kartalda yazarmısınız...........böyle nankör adii insanlarlla çalışmak istemiyorum moralim çççok bozuk

üzülme yaşamak demek tecrübe demek bir daha baktın iyi değil şartlar hemen kayıp ol ordan

ben geçmiş zaman bir markette kasiyerlik yapacaktım bıkmıştım evin temizleme işlerinden tabi daha gencim bekarım tamam dedi patron daha ilk gün işe başlamadan
elime bi bez ve kova verdiler bu rafları temizliyeceksin dediler ben zaten bıkmışım evdeki temizlik işlerinden bende kovayı bıraktım bezide bıraktım wc gidiyorum dedim
hemen çıktım oradan. Patron benle konuştuğunda temizlik işlerinden söz etmedi .

Anında tepkini göstereceksin idare etmiyeceksin, eşek olduktan sonra semer vuran
çok olur dikkat edeceksin

sana geçmiş olsun hayat tecrübene ekle yaşadıklarınıopuyorumnanaktan

ayy hayatımda hiç çalışmadımm .. çok merak edıorum.. çalışma ortamı nasıl..insanın kendi parasını kazanması..gerçi Allah razı olsun ne annem babam ne de eşim kendi paramı aratcak bişey yaşatmadılar..eşim aylığını aldığı gibi benm elime verir ama ben yinede çalışıp o ortamı yaşamak isterdim..her sabah uyanıp belli bi sorumlulukların beni bekleesi nasıl bişi olurdu acaba..iş arkadaşlarım nasıl olurdu..

ama yazdıklarınızı okuyunca pekte özenilcek bişi olmadığı kanatindeyim..sanırım tek gusel tarafı aybaşı gelince o maaşı gururla almak...

suyun rahatsızlığı ne çıkıyo peki kaydirigubbakcemile3

iyi yapıyosun hizmetçisi var sankikaydirigubbakcemile3

yemek te yaptırıyolar haaaaaaa kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5

çalışmanın güzel yanlarıda var tabi olmazmı a.s

buraya başlayalı 4 ay sonra 2 yıl olcak ve hala ssk yok yemek yok artık cıldıracam nısanlım cok sınırlı oldgumu soluyo evet burda cıldrcak noktalara gelıom...borclarım var cıkamıyom...

buraya başlayalı 4 ay sonra 2 yıl olcak ve hala ssk yok yemek yok artık cıldıracam nısanlım cok sınırlı oldgumu soluyo evet burda cıldrcak noktalara gelıom...borclarım var cıkamıyom...

haram olsun nasıl kullanıyolar insanı şikayet edivercen aslında gelip görsünler ssk sız çalıştığını yesin cezayı akıllanır belki

yanılıyorsun,burdaki başlık o olduğu için insanlar hep sinirlendiği şeyleri yazdılar.Ben işimden,patronumdan,çalıştığım yerden çok memnunum,çalışmadığım bir hayat düşünemiyorum.

ne kadar gusel.. böle olduğu için her sabah işinee inanılmaz bi keyifle gidiosundur..:lepi:

ben 12 yıldır calıştım son bir yıldırda evdeyim ama çalışmak güzelde stresi cok ev daha rahat istediğinsaatte kalk istediğini yap gezmene git istediğin gibi ama calışmak farklı evde bi zaman sonra insan kendini bi tuhaf hisediyo işe yaramıyomussun gibi ee yılarımı verdim çalışma hayatına kolaymı . şimdide iş arıyorum istediğim gibi bir yerde bulamadım bakalım nolacak. iş hayatında her türlü insanla her olayla karsılasıysun buda eglenceli yönü aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…