yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

bizim iş yerindede de kimin eli kimin cebinde belli diil şahsenn çıldırtıyorlar benii lmaz:
bende oralı olmuyorumm keyfimdeyim işime bakarımm yalnızcaa yaparrr çıkarımm :umursamaz:
geç kalınca müdürün oda benim yan hemen parmak uçlarımla yürür çaktırmadan odama girerimm
iş hayatında çalıştığın kişiler çok önemlii
bizim burda tuhaf bi kişilik var tam anlamıyla RECEP İVEDİK çıldırıyorumm yaa
garipler nebilemm anlamadımm sabahları işe erken gelmek olmasa 8 saat diilde 4 saat çalışsam benden paşası yokk yinede yerimseniben

Patronumdan nefret ediyorum...

bende hiç sevmiyorum hakkımızı vermiyorlar...bide şunu şöyle yap diyor yapıyorum sonrada bana söylediğini unutuyor,ben sana böylemi demiştim diye...ayy biran önce çıkmak istiyorum buradanmafoldumben

ayyy bu adam beni öldürecek...sabah kavga ettik gene bişi sordum ters cvp verdı dedım sırf bısy soylemek olsunda o yuzden cevp verıyon...sırf can sıkıntısı vereım ıstıyosun dedım..sende can sıkıntısı vereck laf soyletme dedı..dolaptan bısı alıyorum kapılarını carptım sınırden ...oda ölece baktı bana....

Şu an emekliyim ama çalıştığım dönemde bir bayan arkadaşım vardı. Kadından nefret eder hala gelmiştim. Hergün sabah odamıza gelir saçlarımıza bakar, eğer yeni yıkayıp gitmişsek kinayeli kinayeli X hanım bugün pek güzelsin duşmu aldın diye sorardı ama istisnasız hergün, birgün gene geldi ama ne gelme günaydın falan yok direk bana bugün bu duş almış parlıyor demezmi o kadar sinirlendimki
sanane be evli barklı kadınım sanamı soracam duş almak için dedim ama kadında bir gidiş var epey bir odamıza uğramadı. Ne sinir kadındı ya emekli olduğuma en çok ondan kurtulacam diye sevinmiştim.

BENıM PATRON DUN KASA DEFTERINI IMZALARKEN(KENDISI ORUC TUTMAZ)BANA SORDU ORUC NASIL GIDIYO..DEDMI SENIN KI NASIL GIDIYORSA BENIMKIDE ÖLE GIDIYOR... kaydirigubbakcemile3

İnşallah tez vakitte gönlüne göre bir yer bulursun

her yerde var malesef o tipler

iyice yüz göz olmuşsunuz azcık mesafe koy bence adamı patronluktan çıkarmışın kızzzzkaydirigubbakcemile3

töbe töbe izin kağıdı yazdırsaydın altına imza çaksaydı keşke

işten ayrılanlar öyle oluyor nedense
bende diyorum bazen böyle durumlarla karşılaşınca bari çalışırken böyle olsaydında rahat rahat arkadaşlık etseydik

edilmiyor işte çıkarlar çatışıyor okul gbi olamıyor iş hayatı:dilcikar:

ayy evet hemen anlatmak istiyorumm..
bir arkadasımız var işyerinde ismi Nazik..
neyse o gün ilker nazik beraber calışıyorlarmış
(nazik yeni doğum yapmıştı,ilkerin eşi de..)
nazik; ilker abi eşin kilo verebildi mi ? demiş
ilker; ehh verdi evet ..demiş
nazik; ne kadar verdi benim kadar var mıdır? demiş
ilker; valla bilmiy6orum seni bi kucagıma almam lazım...demiş.........

vE biz bunu duyduk yaa gülmekten yerlere yaattım valla
paylaşmak istedim kıslar bye...
isterseniz sonra baska da anlatırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…