Patronumdan nefret ediyorum...
Patronumdan nefret ediyorum...
ben 12 yıldır calıştım son bir yıldırda evdeyim ama çalışmak güzelde stresi cok ev daha rahat istediğinsaatte kalk istediğini yap gezmene git istediğin gibi ama calışmak farklı evde bi zaman sonra insan kendini bi tuhaf hisediyo işe yaramıyomussun gibi ee yılarımı verdim çalışma hayatına kolaymı . şimdide iş arıyorum istediğim gibi bir yerde bulamadım bakalım nolacak. iş hayatında her türlü insanla her olayla karsılasıysun buda eglenceli yönü aslında
al benden de o kadar...gelir saçma sapan şeyler sorar, olmayacak şeyleri ister...
bizim iş yerindede de kimin eli kimin cebinde belli diil şahsenn çıldırtıyorlar beniilmaz:
bende oralı olmuyorumm keyfimdeyim işime bakarımm yalnızcaa yaparrr çıkarımm :umursamaz:
geç kalınca müdürün oda benim yan hemen parmak uçlarımla yürür çaktırmadan odama girerimm
iş hayatında çalıştığın kişiler çok önemlii
bizim burda tuhaf bi kişilik var tam anlamıyla RECEP İVEDİK çıldırıyorumm yaa
garipler nebilemm anlamadımm sabahları işe erken gelmek olmasa 8 saat diilde 4 saat çalışsam benden paşası yokk yinede yerimseniben
bende hiç sevmiyorumhakkımızı vermiyorlar...bide şunu şöyle yap diyor yapıyorum sonrada bana söylediğini unutuyor,ben sana böylemi demiştim diye...ayy biran önce çıkmak istiyorum buradanmafoldumben
ayyy bu adam beni öldürecek...sabah kavga ettik gene bişi sordum ters cvp verdı dedım sırf bısy soylemek olsunda o yuzden cevp verıyon...sırf can sıkıntısı vereım ıstıyosun dedım..sende can sıkıntısı vereck laf soyletme dedı..dolaptan bısı alıyorum kapılarını carptım sınırden ...oda ölece baktı bana....
Şu an emekliyim ama çalıştığım dönemde bir bayan arkadaşım vardı. Kadından nefret eder hala gelmiştim. Hergün sabah odamıza gelir saçlarımıza bakar, eğer yeni yıkayıp gitmişsek kinayeli kinayeli X hanım bugün pek güzelsin duşmu aldın diye sorardı ama istisnasız hergün, birgün gene geldi ama ne gelme günaydın falan yok direk bana bugün bu duş almış parlıyor demezmi o kadar sinirlendimki
sanane be evli barklı kadınım sanamı soracam duş almak için dedim ama kadında bir gidiş var epey bir odamıza uğramadı. Ne sinir kadındı ya emekli olduğuma en çok ondan kurtulacam diye sevinmiştim.
işyerinde ki soğuk sekreterin işten ayrıldıktan 2 ay sonra(bugün) beni gördüğünde boynuma atlaması :)
BENİM PATRON DUN KASA DEFTERINI IMZALARKEN(KENDISI ORUC TUTMAZ)BANA SORDU ORUC NASIL GIDIYO..DEDMI SENIN KI NASIL GIDIYORSA BENIMKIDE ÖLE GIDIYOR... kaydirigubbakcemile3
işten ayrılanlar öyle oluyor nedense
bende diyorum bazen böyle durumlarla karşılaşınca bari çalışırken böyle olsaydında rahat rahat arkadaşlık etseydik
işten ayrılanlar öyle oluyor nedense
bende diyorum bazen böyle durumlarla karşılaşınca bari çalışırken böyle olsaydında rahat rahat arkadaşlık etseydik
edilmiyor işte çıkarlar çatışıyor okul gbi olamıyor iş hayatı:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?