ben varım sinirlerim çok bozuk mafoldumben
en sinir oldugum sey
dedigim dogruda olsa patronumun sana nediyosam onu yap demesilmaz:
bide üstüne sen mi benim yanımda çalıyosun ben mi senin yanında demiyo ozmn iyice bi delleniyorum
evet.
bugün teknik müdür bana hızla 3 soda 2 çay 2 su kahve dedi. bende yoldan çevirdim.dedimki
ben garson değilim santrale bakıyorum cafeteryaya da şu dahiliden ulaşabilirsiniz dedim ve de çok hoşuma gitti.klava:
Şirketteki temizlikçimiz odayı kırkyılda bir temizler.Temizlerkende ben olmasam burayı kimse temizlemiyecek...( Herhalde sen temizliyecen benmi temizliyecem)
Yine temizlikçimize bir iş verilmiş temizlik için.Yanıma geldi söyleniyo walla kafa tak edecek alıcam tazminarımı çıkıcam (nasıl olacaksa) bakalım benim gibisini bulabileceklermi (evet bulamayız senin gibi tembelini)
Genel müdürümüze sinir oluyorum bizim bölümün kapatılmasını istiyor sanki biz bufabrikanın elemanları değilmişiz gibi bize siz diğer çalışanlara biz diyor...Sırf bu yüzden biz sanki hiç çalışmıyormuşuz gibi muamele ediyor
üsküdarda bir sabah erken, polis abimiz arabanın tekine sesleniyor;
"Zabahınan ceza yazdırma zabahınan" (Sabah ile demek istiyor)
arkadaş anlattı... delikafadulden
PoLis - Beyefendi radar uyguLamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz.
Adam -Asmadim birader.
PoLis - Beyefendi radar kayitLarini gösterebiLiriz.
Adam -Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimLe
PoLis - (bi afaLLar) Mustafa mi o da kim ?
Adam -Sen Mustafa yi tanimiyor musun?
PoLis - Ee sey hatirLayamadim...
Adam Dur yanimda resmi var sana göstereyim. (cebinden bir 10 miLyonLuk
çikartir ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir)
PoLis - Haa, pardon simdi hatirLadim. Tamam.
Adam -GidebiLir miyim ?
PoLis - Sey, bu Mustafa' nin baska resmi var mi yaninizda?
Adam -Eeeh beee .... arkadaş dediysek bütün aLbümü yanimizda tasimiyoruz herhalde!
evet.
bugün teknik müdür bana hızla 3 soda 2 çay 2 su kahve dedi. bende yoldan çevirdim.dedimki
ben garson değilim santrale bakıyorum cafeteryaya da şu dahiliden ulaşabilirsiniz dedim ve de çok hoşuma gitti.klava:
GÜNEY DOĞU HALKININ BAZI KESİMİ TERÖRİSTLERE TERÖRİST DEMEZLER DAĞDAKİLER DİYE HİTAP EDERLER.BİLEN BİLİR .
BİR GÜN YEREL BİR RADYONUN İSTEKLERİNİZ PROGRAMINDA TERÖRİSTLERDEN BİR İSTEK GELİYOR VE GENÇLERE İTHAFEN SONGÜL KARLIDAN DAĞLARA GEL DAĞLARA ŞARKISINI İSTİYORLAR.
TABİ BİZİM POLİSLERİMİZ RAHAT DURURMU İSTEĞE MÜTEAKİPEN HEMEN
BELKIS AKKALEDEN DAĞLAR SENİ DELİK DELİK DELERİM TÜRKÜSÜNÜ İSTEMİŞLERDİ VE BİZ BUNA ÇOK GÜLDÜK......... delikafadulden
allah askerimize polisimize zeval vermesin allah yardımcıları olsun
mesaj cuk oturmuş
bigün kadının biri aradı
-x hn la görüşebilirmiyim?
-kim arıyodu?
-ben y
-nerden arıyodunuz efendim(firma kastetmiştim)
-karşıdan arıyorum..
-kafamçokkarıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?