yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

en sinir oldugum sey
dedigim dogruda olsa patronumun sana nediyosam onu yap demesilmaz:
bide üstüne sen mi benim yanımda çalıyosun ben mi senin yanında demiyo ozmn iyice bi delleniyorum

Şirketteki temizlikçimiz odayı kırkyılda bir temizler.Temizlerkende ben olmasam burayı kimse temizlemiyecek...( Herhalde sen temizliyecen benmi temizliyecem)

Yine temizlikçimize bir iş verilmiş temizlik için.Yanıma geldi söyleniyo walla kafa tak edecek alıcam tazminarımı çıkıcam (nasıl olacaksa) bakalım benim gibisini bulabileceklermi (evet bulamayız senin gibi tembelini)

Genel müdürümüze sinir oluyorum bizim bölümün kapatılmasını istiyor sanki biz bufabrikanın elemanları değilmişiz gibi bize siz diğer çalışanlara biz diyor...Sırf bu yüzden biz sanki hiç çalışmıyormuşuz gibi muamele ediyor

üsküdarda bir sabah erken, polis abimiz arabanın tekine sesleniyor;

"Zabahınan ceza yazdırma zabahınan" (Sabah ile demek istiyor)

arkadaş anlattı... delikafadulden
PoLis - Beyefendi radar uyguLamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz.

Adam -Asmadim birader.

PoLis - Beyefendi radar kayitLarini gösterebiLiriz.

Adam -Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimLe

PoLis - (bi afaLLar) Mustafa mi o da kim ?

Adam -Sen Mustafa yi tanimiyor musun?

PoLis - Ee sey hatirLayamadim...

Adam Dur yanimda resmi var sana göstereyim. (cebinden bir 10 miLyonLuk

çikartir ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir)

PoLis - Haa, pardon simdi hatirLadim. Tamam.

Adam -GidebiLir miyim ?

PoLis - Sey, bu Mustafa' nin baska resmi var mi yaninizda?

Adam -Eeeh beee .... arkadaş dediysek bütün aLbümü yanimizda tasimiyoruz herhalde!

bizde komik olaylar anonsalarda ollur geneldee ;

üsküdarda devriyede ilerlerken..sağa dönmek isyeyen mercedes markalı araca megafondan polis sesleniyor:mercedes sağa dönüş yasak ..sağa girme ..girme mercedes sağa..mercedes girme sağaa..girmesene laaaannnn:)))) diyen kaçtane meslektaşım varki kaydirigubbakcemile3

evet.
bugün teknik müdür bana hızla 3 soda 2 çay 2 su kahve dedi. bende yoldan çevirdim.dedimki
ben garson değilim santrale bakıyorum cafeteryaya da şu dahiliden ulaşabilirsiniz dedim ve de çok hoşuma gitti. klava:

Ağzına sağlık. Ne güzel demişşsin....kaydirigubbakcemile5

çok iyi yafffffkaydirigubbakcemile3

allah görüyordur sen merak etme

GÜNEY DOĞU HALKININ BAZI KESıMı TERÖRıSTLERE TERÖRıST DEMEZLER DAĞDAKıLER DıYE HıTAP EDERLER.BıLEN BıLıR .

BıR GÜN YEREL BıR RADYONUN ıSTEKLERıNıZ PROGRAMINDA TERÖRıSTLERDEN BıR ıSTEK GELıYOR VE GENÇLERE ıTHAFEN SONGÜL KARLIDAN DAĞLARA GEL DAĞLARA ŞARKISINI ıSTıYORLAR.

TABı BıZıM POLıSLERıMıZ RAHAT DURURMU ıSTEĞE MÜTEAKıPEN HEMEN

BELKIS AKKALEDEN DAĞLAR SENı DELıK DELıK DELERıM TÜRKÜSÜNÜ ıSTEMıŞLERDı VE BıZ BUNA ÇOK GÜLDÜK......... delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

içimin yağları eridi ağzına sağlık
bizim müdürde çaycıya ulaşamayınca bana tel ediyo söylermisin diye ne alakaysa sanki ben gidip çaycının ayağına sipariş vercem bende tel ediyorum teli açana kadar uğraşıyorum beklesin benim görevim değil sonuçtakaydirigubbakcemile3

allah askerimize polisimize zeval vermesin allah yardımcıları olsun
mesaj cuk oturmuş

bigün kadının biri aradı
-x hn la görüşebilirmiyim?
-kim arıyodu?
-ben y
-nerden arıyodunuz efendim(firma kastetmiştim)
-karşıdan arıyorum..
-kafamçokkarıştı.

Sekreteri dış hattan biri arıyor
-Beni aramışınız
-Kim olduğunuzu öğrenebilirmiyim?
-Cep numaramda teliniz gözüktü..Kimsiniz niye beni arıyorsunuz aramayın beni
-Beyefendi burası şirket sizi kimin aradığını bilemem..
-Aramayın kardeşim beniii
-Beyefendi burası şirkett
-Bakın birdaha ararsanız savcılığa vericem sizi
-Peki beyefendi denilip tel kapatılıyor..

Muhtemelen adam nasılda korkuttum gözünü diye gururlanıyordur.
kaydirigubbakcemile3

bigün kadının biri aradı
-x hn la görüşebilirmiyim?
-kim arıyodu?
-ben y
-nerden arıyodunuz efendim(firma kastetmiştim)
-karşıdan arıyorum..
-kafamçokkarıştı.

töbe töbe

bide arkadaşın tel. çalıyo mesela arkadaş yerinde yok açıyosun teli arkadaşın yerinde olmadığını söylüyosun telefondaki kişi hemen konuya girip anlatmaya başlıyor sinir oluyorum o zaman

alla alla bende şu bugün ayet iyi konuşup ertesi gün selam bile vermeyen tipler hep bana rastlar sanıyodum demek heryerde varmış.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…