yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

Eski patronlarımız çalışanlara pek değer vermezdi.Şirkett kışın çok soğuk olur.Küçük elektrikli ısıtıcılarla çalışıyoruz.Birgün patronlardan biri arkadaşa soruyor
-nasıl gidiyor diye.
-çok üşüyoruz..
-Bol bol pekmez yiyin...

Görende kansızlıktan üşüyoruz sanır.Donuyoruz be adam

yaz-kış klimayı biz açıyoruz genel müdür yanından geçerken kapatıyor bizde o gidince tekrar gidip açıyoruzkaydirigubbakcemile3 o kapamaktan bıkmadı biz açmaktan

oooooo benim santral maceralarımı anlat anlat bitmez.
zııııııııııııııııııııır tlf çalar
ben: ......... plastik iyi günler

karşıdaki: bacım beni aramışsın

ben: beyfendi burası ....... plastik fabrika santral. kimin aradığını bilemiyorum. görüştüğünüz biri varsa bağlayayım.

karşıdaki: seninle istersen görüşürüz bacım is pis sırıtan simil

ben: gözünü mosmor edersem değil benimle başka kimseyi görecek halin kalmaz : zafer işareti simili

kaeşıdaki : pıssssssss ses yok muhahahahahha:icecream::roflol:

böyle manyaklar da yok değil yani

ayy böylelerini benim başımada çok geliyor:bbo:
yahu ben aramadım diyorum ama gelde anlatklava:

ayrı bir dertte iş yerinde tek bayan olmammafoldumbençok sıkılıyorum çookk

konu için tşk.bebeğim çok güzel olmuşhihoyyyt

benim çalıştığım yer yüksek bir yer o yüzden sanki yanına bina yapılmayacakmış gibi wc camlarını düz cam yapmışlar gel zaman git zaman yan tarafta inşaat başladı ve biz wc ye gittiğimizde karşıdan ağızlarının suyu aka aka bizleri dikizleyen işçilerle göz göze geldik
çözümüde kendi çabalarımızla cama kağıt yapıştırarak bulmuştuk daha sonra cam değişti tabi buzlu cam taktılar

bende is yerinde bizimle ayni konumda calisirken bir basamak yükselip havalara girenlere sinir oluyorm:umursamaz:
daha düne kadar bizimle ayni konumdaydin:mymeka: sonradan görme nolcek:umursamaz:
neydim ne oldum ne olacagim demeli insan
güzel bir konu canim tesekkürleropuyorumnanaktan

aslında klima çalışsa bişey olmaz yani biz hastalanmayız dimi aksine yazın aşırı sıcaktan beyin kanaması geçirebiliriz veya kışın soğuktan donabiliriz oturduğumuz yerde onların cepleri ısındığı veya üşüdüğü için kapatıyorlar lmaz: ben hiç bizim sağlığımızı düşündüklerini sanmıyorum

ahhhh ahhhh ben öyle nelerini gördüm taaa Bursadan İstanbula yemeğe boğazda tekne turlarına giderlerdi burunları kaf dağlarındaydılar bölüm kapanıverdi gördüler günlerini töbe töbe

ahhhh ahhhh ben öyle nelerini gördüm taaa Bursadan İstanbula yemeğe boğazda tekne turlarına giderlerdi burunları kaf dağlarındaydılar bölüm kapanıverdi gördüler günlerini töbe töbe

inmistir burulari:jeyyar:
böyle seye sevinilmez ama haediyorlar allah biliyor isteyerimseniben

soğuk bi kış günü patron geldi.bende masamda oturmuş zayıflama çayı içiyordum.ne içyorsun dedi?bitki çayı dedim.bende alabilirmiyim dedi.elbette dedim.
sonra baktım,hiç bitki çayı kalmamış,söylesem kızacak niye eksikleri yazmıyosunuz diye.o yüzden bişey demedim.mecburen form çayı yaptım.içerken çok güzelmiş,iyi geldi falan dedi..ama yarım saat sonra tuvalete gitti..geldi.5 dk.sonra yine gitti geldi..yine...yine..
akşam çıkarken ne dedi biliyormusunuz?
-o ne çayıysa bi daha sakın verme,midemi bozdu dedi.
ben bıyık altı:dance: o oldu bidaha çay falan istemedi.

sendekide iyi cesaretmiş doğrusu:roflol:

ben hergün yaşıyorum komik ve sinir bozucu şeyler

patron dışarı çıkınca işciler rahat eder ya ben edemiyorum çünkü adam çıkıca inanmazsınız abartısız
40 kez telefon eder ne oldu varmı bişey para geldimi müşteri geldimi
hayır gelmedi deyincede niye gelmedii?
artık dayanamıyorum
psikolojim alt üst oldu ruh sağlığım bozulmak üzere
iş arıyorum

allah kolaylık versin

şirkette arayan numaralar gözüküyor telefonda
bende arayan numaraları ezberledim tanıyorum artık
bi gün telefon çaldı,bi baktım haa şurası arıyor dedim içimden
telefonu açtım tam bizim şirketin ismini söyleyecem sen ağzımdan arayan şirketin ismi çıktıı
karşşıdaki adamda şaşırdı hah ben ordan arıyorum nerden bildiniz dedi
ayy dedim kusura bakmayın kafam dalgın numaranız gözüktüde ordan tanıdım dedim :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…