yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

çok komik olmuş çubuk kraker çok güldümm:roflol:

bizdede müşteriler adres yazdırıyorlar işte araba göndermemiz için
neyse bigün birisi aradı,bende bilg.baktım adresiniz şu şu şu dedim
adam şok oldu:1shok:aaa bravo size nasıl ezberlediniz,her şirkete sizin gibi biri lazım dedi
bana fırsat bile vermedi adam,övgü üstüne övgü heralde onların şirkete bilg.uğramamış daha,bende söylemedim bilg.dan baktığımıdelikafadulden

aynı şey yıllar önce benimde başıma gelmişti aradım telefonu karşıdaki kişi telefonu açar açmaz adımı söyleyince çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile3

en sinir olduğum şey : ''doğru düzgün çalışmayıp. amir o kişinin yanına geldiği zaman çalışıyor gibi görünmeleri. işini başkasına veriyor böyle insanlar. yardım etmek amaçlı diğer kişi yapıyor her dediğini saf gibi, ondan sonrada amirine gidip bakın bitirdim diye biliyor bazı yüzsüzler :umursamaz:. ''
onun dışında. selamsız sabahsız kendini bişey zanneden insanlardan nefret ediyorum işyerinde. ama işi düştüğü zaman o kadar iyi biliyorlarkı selamı vermeyi canımlı cicimli konşmayı. anlayamıyorum böyle insanları gerçekten nasıl böyle iki yüzlü olabiliyorlar ''
Ama iş yerinde olmazsa bile. heryende mevcut böyle insanlar:mymeka:. görmezden gelmek gerek aslında, ben öyle yapıyorum genelde. ama haddini aşıveriyorlar bazen. bende patlayıveriyorum o zaman lmaz:

partonların hepsi aynı :1closedeyes:

benimde başıma o kadar çok geliyorki bu olay anlatamam. Ben aramadım diyorum anlamıyor israrla anlamıyor insanlar :umursamaz:

bu çok iyiydi işte kaydirigubbakcemile3 sende çay yapma derdinden kurtuldun böylece zemuszemus

:sm_cool:

yıllar önce çömezlik zamanımda yaşadığım komik bi olay
(tel çalar)
ben: ....hukuk bürosu
o: y... beyle görüşebilirmiyim
ben: kim arıyor acaba
o: kenan evren!!!
ben: hönk (hönk diye ölece kalan sekreter smilisi:1shok:)
(patronu arıyorum)
ben: y.. bey kenan evren arıyo
patron: hönk!!! (hönk diye ölece kalan patron smilisi :1shok:) tamam bağla

meğerse... adam bizim patronun şakacı deli dolu zıpır bi arkadaşıymış..bende yeni olduğum için bilmiyorum tabi, yerlere yatmıştım günlerce,hala aklıma geldikçe yerlere yatarım:roflol::roflol:

bu arada benim de nerden arıyosunuz sorusuna karşılık evden diye karşılık aldığım da çok olmuştur, kimin aradığı belli olmayan tiplerin beni aramışsınız diye geri arayıp beyfendi burası şirket telefonu diye izah etmeye çalıştığım da bu meslek herşeye kadir valladelikafadulden

evet malesef böyle insanlar her yerde var ve en çok primi de öyleleri yapıyor

bazen bizim genel müdürde telefonlara bakan arkadaş yerinde olmadığı zamanlarda gelip geçerken varmı arayan soran diye bana soruyor (yıllar önce stajerlikle başladığım için telefonlara ben bakıyordum) alışkanlıktan adam yıllar öncesinde kalmış ne yapayım bende cumhurbaşkanı aradı sizi dememek için zor tutuyorum kendimikaydirigubbakcemile3

bizim işbaşı saatimiz 08:00 ama herkes 09:00 gibi işe geliyor bizse servisle geldiğimiz için normal işbaşı saatimizden 20 dakika önce işyerinde oluyoruz kendimi enayi gibi hissediyorum

:roflol:
bu benimde başıma geldi

dülülülüülü (tel. çalar(
ben:.................. (şirketin ismini sölüyorum burda)
karşı taraf: iyigünler y....beyle görüşebilirimiyim?
ben: tabi kim arıyor
karşı taraf: hüsamettin tavasapı
ben : :1shok: tabi efendim bağlıyorum
sonra patronu arıyorum y.bey sizi hüsamettin tavasapı diye biri arıyor
patron : allah allah o da kim bağla bakalım
bağlıyorum
meğer bizim patronun arkadaşıymış

bide bizim patron avukat arkadaşını arıyor bigün
adam yoğun olunca yok falan diyorlar sekreterler
bizim patronda adnan beyle görüşebilirmiyim dedi
sekreter kim arıyor deyince bizimki bilmemnerenin kaymakamı dedi
kız hemen bağladı :roflol:

Bizim genel müdür de arar bana şeyden şeyi bağlar mısın?(hep merak etmişimdir şeyden diye bi yer var mı? ve şey diye biri çalışır mı?) artık o gün kimle konuştuysa ben sayarım orası mı? yok değil burası mı? yok değil.... E be mübarek hatırlamıyosan bari arayıpta kendini rezil etme dimi... sonra neyse ben aklıma gelince ararım seni der kapar.klava:

Bizim patrondan burmadan C.... şeyi getirsenekafamçokkarıştı
şeyi bağlasana:bbo:
Şeyin şeyi vardı ya getirsene onu gibi şeyler söyler durur:1ninca:
O şeyler neyse kafamçokkarıştı
Müneccimim sanki ben şey diyince anlıyımkaydirigubbakcemile3

anam bunların hepsi aynı demek
benimkide öyle şeyden şeyi arasana der
kim derim
şey işte yaa şey
o gün kimlerle konuştuysak hepsini sayarım

bide şeyi getirsene der
neyi derim
şeyi işte yaa diye sinirlenir bide
sanki müneccimiz anasını satıyım

bu arkadaşların dalga geçmeside moda herhalde kaydirigubbakcemile3

sende ona şeyini şey ettiğimin şeyi de belki saçmaladığını anlar kaydirigubbakcemile3

bana birkez şey geldimi dedi bende geldi dedim hammaddeden bahsediyor anladım o da şaşırdı sonra tip tip baktı bende ona baktım alkisalkisalkis

bide bizim genel müdür telefonu açar açmaz şudur budur diyo efendim deyince tekrar şudur budur diyo sonra birincisi diyor birincisi şudur budur muş sonra ikincisi diye devam ediyor.....:)))))))))))

harika yaaa
bizim müdürde öğledir
o ''şey ler'' hayatta bitmezzz
:roflol:delikafadulden

ayrıca cok güzel bi topıc olmuş yeni keşfettimmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…