Yerleşme ağrısı

Kasetler hep negatif vermişti bitek erken gebelik silik verdi nimo marka bugünde miratech yapcam bakalım
Nimoya güvenme zaten bende yalancı pozitif çıkarmıştı miratech yapmadım ama ona çok iyi dediler burada hatta biraz pahalıymış öyle denildi

Kizlar bakarmisiniz
20250409_185256.webp

Saglikla alin kucaginiza insallah duanizda bizede yer verin rabbim isteyen tum anne adaylarina nasip etsin insallah
Allah razı olsun tabiki her zaman ediyorum allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlarla bi kan testi verin bence ben adete 4gun kala öğrendim allah sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah 😇

Allah razı olsun tabiki her zaman ediyorum allah isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı evlatlarla bi kan testi verin bence ben adete 4gun kala öğrendim allah sizede yaşatsın bu duyguyu inşallah 😇
Cok kararsizim sizde ne tur belirtiler vardi benim baya gogus hassasytm var baslarda kasik agrim coktu suan okdr yok ara sira

Cok kararsizim sizde ne tur belirtiler vardi benim baya gogus hassasytm var baslarda kasik agrim coktu suan okdr yok ara sira
Benm yumurtlama gününde başlayıp hiç geçmeyen göğüs agrım her an adet olacak gibi kasık agrım ara sıra bel agrım bacaklarım da çok agrıdı üşüttüm sandım öyle bi agriydi akıntım yoktu hala da yok

Benm yumurtlama gününde başlayıp hiç geçmeyen göğüs agrım her an adet olacak gibi kasık agrım ara sıra bel agrım bacaklarım da çok agrıdı üşüttüm sandım öyle bi agriydi akıntım yoktu hala da yok
Bende akinti var goguslerde hassasiyet var normalde adete bir hafta kala olurdu bu sefer baya oldu koyulasma var goguslerde kucuk kabarciklr cikti sirt agirisi ozellikle ayakta kalimca oluyor ve biraz yurusem yoruluyorm insallah bu ay guzel haberler alirim

Özellikle sol kasigim çok agrıdı 1.2 defa bıçak saplanır gibi acı yasadim ayağa kalktikca ama gerçekten adetle o kadar Aynı ki ayırt etmek çok zor adet geçmedikçe bence tek fark bi anda tiksinme oldu suphelendm yoksa ben yine adet olacam diye beklerdim öyle ağrılarım vardi

Üzgünüm buraya yazmak durumunda kaldım.
Öncelikle bakireyim,pcos hastasıyım ve adet gecikmelerim olur. Adet gecikmesi yaşadığım dönemde yani 12 Nisanda erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu. Son adetim 8 Martta gerçekleşti. Yaşadığımız birliktelik vajinal yolla olmadı. İç çamaşırı üzerinden sürtünme ile gerçekleşti. İç çamaşırındaki zevk suyu ile ve ya zevk suyunun elle vajinaya teması ile hamile kalmış olabilir miyim? Elle temas da vajinal girişe olmadı. İlişkiden hemen sonra ertesi günü hapı kullandım. 14 ve 22 Nisanda kan testi ve öncesinde de idrar testi yaptım. Hepsi negatif çıktı fakat çok stresliyim. 1 haftadır geçmeyen sol kasık ağrım ve kasık baskılarım var. Adetim hala gecikmeye devam ediyor. Dün ise doktor tavsiyesi ile tarlusal kullanmaya başladım. Bu ağrı ve adet gecikmesi sürekli beni hamile kalmış olabilir miyim düşüncesine itiyor. Yardımcı olur musunuz.

Bende akinti var goguslerde hassasiyet var normalde adete bir hafta kala olurdu bu sefer baya oldu koyulasma var goguslerde kucuk kabarciklr cikti sirt agirisi ozellikle ayakta kalimca oluyor ve biraz yurusem yoruluyorm insallah bu ay guzel haberler alirim
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz benm göğüsler baya şiş ve ağrıyo sol göğüs ucum çok kaşınıyo akıntı olayı bence herkeste farklı bende burda okuduklarıma göre dedm ki akintm yok kesin bu ayda olmadı diye sanki bi anda bişeyler akıyo gibi hissedyrm bakiyorm temiz hiç bişey yok sol kasigim da böyle bi dolgunluk hissi vardi sürekli allahım isteyen herkese nasip etsin dualarm sizinle 🥰

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz benm göğüsler baya şiş ve ağrıyo sol göğüs ucum çok kaşınıyo akıntı olayı bence herkeste farklı bende burda okuduklarıma göre dedm ki akintm yok kesin bu ayda olmadı diye sanki bi anda bişeyler akıyo gibi hissedyrm bakiyorm temiz hiç bişey yok sol kasigim da böyle bi dolgunluk hissi vardi sürekli allahım isteyen herkese nasip etsin dualarm

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz benm göğüsler baya şiş ve ağrıyo sol göğüs ucum çok kaşınıyo akıntı olayı bence herkeste farklı bende burda okuduklarıma göre dedm ki akintm yok kesin bu ayda olmadı diye sanki bi anda bişeyler akıyo gibi hissedyrm bakiyorm temiz hiç bişey yok sol kasigim da böyle bi dolgunluk hissi vardi sürekli allahım isteyen herkese nasip etsin dualarm sizinle 🥰
Hadi insallah bizde guzel haberler aliriz isteyen herkese nasip olsun🥰Senin kac haftalik

Stresten uzak dur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah hepimiz sağlıklı evlatlar alırız kucagimiza ben bu ara aşırı duygusalim gebeliği öğrenmeden önce de vardı olur olmaz şeylere ağlayıp ben niye ağlıyorum diye sinirlerm bozuluyodu bide duygusallıkta ekleyelm belirtilere 😄

Amin inşallah hepimiz sağlıklı evlatlar alırız kucagimiza ben bu ara aşırı duygusalim gebeliği öğrenmeden önce de vardı olur olmaz şeylere ağlayıp ben niye ağlıyorum diye sinirlerm bozuluyodu bide duygusallıkta ekleyelm belirtilere 😄
Bend3de asiri var ve ben oyle duygusal biri degilim instagramda kapiyi acamayan kediye bile uzulup aglamislgm var🤣🤣🤣

Back
X