MerhabaBenim yerleşme kanamam adet olmam gerekn gunlerde oldu hatta adet olcam diodum meger yerleşme kanamasiymis :)
Kanama yoğun muydu yoksa lekelenme şeklinde miydi ?Merhaba
.adetime 2-3 gün kala önce göğüs uclarim acıdı sadece ve daha sonra goguslerim hala da acimaya devam ediyo göğüsleri. size bi sorum olacak bugün normalde adetimin 2. Günü ama olmadim. Yani 2 gün gecikti ve bugün pembemsi cok seffaf kıvamda kanamam oldu. Olurken oncesinde ve sobrasinda hic bisey hissetmedim ne bi sanci ne de kasilma sadece biseylerin akıp gittiğini hissettim. Yerleşme kanaması olabilir mi?lutfen yardim
Benim de o şekilde oldu adetiniz geçerse bir test yapın olumlu sonuç alırsınız inşallahLekelenme seklinde seffaf peceteye anczk geldi
Olabilir canim bendede oyle oluodu hatta birden sanci giriodu karnima aha adet oldum diodum neden test yapmiosn yapsana insallah hayirlisi olur banada haber verMerhaba
.adetime 2-3 gün kala önce göğüs uclarim acıdı sadece ve daha sonra goguslerim hala da acimaya devam ediyo göğüsleri. size bi sorum olacak bugün normalde adetimin 2. Günü ama olmadim. Yani 2 gün gecikti ve bugün pembemsi cok seffaf kıvamda kanamam oldu. Olurken oncesinde ve sobrasinda hic bisey hissetmedim ne bi sanci ne de kasilma sadece biseylerin akıp gittiğini hissettim. Yerleşme kanaması olabilir mi?lutfen yardim
Siz şu an hamilesiniz sanirimBenim de o şekilde oldu adetiniz geçerse bir test yapın olumlu sonuç alırsınız inşallah
Bi kac gün daha gecsin eger böyle devam ederse yarin aksam sehir dışına cikiyorum zaten gittiğim yerde test yaptiracam. Eger olursa surptiz planlari yapicam ama yine hüsran olmasindan korkuyorumOlabilir canim bendede oyle oluodu hatta birden sanci giriodu karnima aha adet oldum diodum neden test yapmiosn yapsana insallah hayirlisi olur banada haber ver
Insallah vardr sende husrana ugramazsn daha once cok yaşadığım için anliorum seniBi kac gün daha gecsin eger böyle devam ederse yarin aksam sehir dışına cikiyorum zaten gittiğim yerde test yaptiracam. Eger olursa surptiz planlari yapicam ama yine hüsran olmasindan korkuyorum
Yerleşme kanaması esnasında kasık-bel ağrısı yaşamış mıydınız peki?Benim yerleşme kanamam adet olmam gerekn gunlerde oldu hatta adet olcam diodum meger yerleşme kanamasiymis :)
Bebeğiniz hayırlı olsuun şimdi okuyorum da başlığı çook mutlu oldum :) bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması esnasında kasık-bel ağrısı yaşamış mıydınız?Benim yerleşme kanaması koyu kahverengi ve tırnak kadardı iki günde toplam 3 damla şeklinde yaşadım isterseniz bir kan verin inşallah hayırlı haber alırsınız
Evet yasadm . Adet olcakmsm gibi aniden sancmda oluoduYerleşme kanaması esnasında kasık-bel ağrısı yaşamış mıydınız peki?
Benim de öyle şuanEvet yasadm . Adet olcakmsm gibi aniden sancmda oluodu
Benim de aşılamamı 11.gününde geldi leke. Inşallah yerleşme kanaması dır diyorum ama bir yandan da hiç umudum yokBenim de öyle şuanbildiğin adet sancısı çekiyorum ama adet olamıyorum. Bu sabah test yaptım tek çizgi... inşallah hamileyimdir de erken olduğu için çıknamıştır allahımm
Insallah canim insallah canini sikma allah buyukBenim de öyle şuanbildiğin adet sancısı çekiyorum ama adet olamıyorum. Bu sabah test yaptım tek çizgi... inşallah hamileyimdir de erken olduğu için çıknamıştır allahımm
Valla al benden de o kadarBenim de aşılamamı 11.gününde geldi leke. Inşallah yerleşme kanaması dır diyorum ama bir yandan da hiç umudum yok
Öyle öyle.. bu ay da olmazsa aşılama ya da tüp bebeğe doğru gidicez bakalım nasipInsallah canim insallah canini sikma allah buyuk
Insallah olur yaa ben tup bebege kadar gelmekten cok korkuodumÖyle öyle.. bu ay da olmazsa aşılama ya da tüp bebeğe doğru gidicez bakalım nasip
Bu sabah da adet olmadım. Gece kahverengi lekelenmem olunca ped takıp ytmıştım ama sabah tertemiz uyandım ama şiddetli de sancım var adwt olacakmış gibi. Anlamadık gitti ne şimdi buInsallah olur yaa ben tup bebege kadar gelmekten cok korkuodum
Merhabalar kusura bakmayın foruma giremedim yeni gördüm mesajınızı benim adetten önce oldu kasık ve bel ağrısı oldu hatta adet olacağım erken oldu sandım lekelenmeyi ihtimal vermemiştim ama çok şükür hamilelik belirtisiymiş rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin siz ne durumdasınız?Bebeğiniz hayırlı olsuun şimdi okuyorum da başlığı çook mutlu oldum :) bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması esnasında kasık-bel ağrısı yaşamış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?