yerleşme kanaması ne zaman ve nasıl olur?

Maalesef adet oldum klomen başladı şimdi doktorum. Östrojen ve folik asit verdi aynı zamand. Artık yoruldum allah yardımcımız olsun

Hayir hayir uzulmeyin gec dollenme olabilir. Hamileligini 2. 3. Ayda ogrenenleri biliyorum en kisa zamanda tekrar kan testi verin lutfen

Mardin dargeçit’teyiz eşim askeri personel iki seneye bitiyor görevimiz inşallah sizde mi doğudasınız
Benimde esim uzman cavus bizde evleneli 4 ay oldu hic korunmadik ama cocugumuz olmafi henuz. Hayirlisiyla ekimi bekliyoruz insallah bizde sizler gibi hemen hamis kaliriz allah anali babali buyutsun bu arada

Hayir hayir uzulmeyin gec dollenme olabilir. Hamileligini 2. 3. Ayda ogrenenleri biliyorum en kisa zamanda tekrar kan testi verin lutfen
Malesef adet oldum cnm olmadı hayrlisi olsun tsk edrim guzel mesajın icin

Olsn bizde ekime kaldk insallah bu ay kaliriz bizde hamis ☺
InsAllah cnm Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin ben 20 eylülde adet oldum 5 gun sürdü adetin 8.Günü(27 Eylül) ovu testinde pik gördüm bu ay çabucak geri sayıma gectim snrm

Son düzenleme:
InsAllah cnm Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin ben 20 eylülde adet oldum 5 gun sürdü adetin 8.Günü(25 Eylül) ovu testinde pik gördüm bu ay çabucak geri sayıma gectim snrm
Ayy insallah olur ☺ allah hepimizin gonlune gore versin

Uzulme canim klomene basladysan yeniden umutlan cnki bnde klomenle hamile kaldm
Yaa hadi inşallah :) ben yeni evlendiğimde hep ikiz olsun ikiz olsun derdim. Eşim de diyordu ki o kadar çok ikiz dedin ki tedaviyle ikizimiz olcak sonunda. Bilmiştir inşallah :)

Merhaba arkadaşlar allah hepimizinde gönlüne göre versin sizlere bişey sormak istiyorum 4 yıllık evliyim bebek istiyorum artık ve bu ay ovulasyon takibi yaparak düzenli ilişkiye girdim geçtiğimiz hafta gün içerisinde çok hafif pembemsi bir leke geldi devamı gelmedi ve bugün sabah yine aynı şekilde bir defa pembemsi leke geldi yine devamı gelmedi normalde reglim yarın... bunun yerleşme kanaması olma ihtimali varmı ara ara Kasık ağrısı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Benimde adetten önce koyu kahverengi şeklinde lekelenme olarak oldu devamı olmadı inşallah sizinki de yerleşme kanamasıdır hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ovu.testi yaptım hergünü değerlendiremedik ama iki gün değerlendirdik adetime 3 gün var ama koyu kahve lekelenme var normalde de adetim ya tam günün de ya 1 gün sonra olur su anda bekliyorum devamı olacak mi diye adet diye hissediyorum ama Yine de bir umut yerlesme kanaması olsa diyorum inşallah devamı gelmez beklemedeyim

Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberini bekliyorum

Benim adetime 2 gün var fakat bugün sabah peceteye kırmızı leke geldi adet oldum diye ped koydum az önce baktım ped tertemiz neden acaba hiç böyle olmamıştı 2günü beklemelimiyim sizce

Benim adetime 2 gün var fakat bugün sabah peceteye kırmızı leke geldi adet oldum diye ped koydum az önce baktım ped tertemiz neden acaba hiç böyle olmamıştı 2günü beklemelimiyim sizce
En sağlıklı sonuç için adetinizin geçmesini bekleyin inşallah olumludur gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…