olmadn demi canim :)Bu sabah da adet olmadım. Gece kahverengi lekelenmem olunca ped takıp ytmıştım ama sabah tertemiz uyandım ama şiddetli de sancım var adwt olacakmış gibi. Anlamadık gitti ne şimdi bu
Maalesef adet oldumMerhabalar kusura bakmayın foruma giremedim yeni gördüm mesajınızı benim adetten önce oldu kasık ve bel ağrısı oldu hatta adet olacağım erken oldu sandım lekelenmeyi ihtimal vermemiştim ama çok şükür hamilelik belirtisiymiş rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin siz ne durumdasınız?
Bugün oldumolmadn demi canim :)
Uzulme canim klomene basladysan yeniden umutlan cnki bnde klomenle hamile kaldmBugün oldumof yaa artık ekimi bekleyeceğim heyecanla
Hayir hayir uzulmeyin gec dollenme olabilir. Hamileligini 2. 3. Ayda ogrenenleri biliyorum en kisa zamanda tekrar kan testi verin lutfenCanm kahverengi leke ne zmn gelmisti peki ben bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandim tahmini adet günümde 3gun gunde bi iki kez kahverengi akıntı geldi kesildi arkasi gelmedi bugün gecikmenin 7. Günü testler negatif amaacaba yerlesme degil miydi ki cok üzgünüm ya boşa gitti bu ay snrm
Benimde esim uzman cavus bizde evleneli 4 ay oldu hic korunmadik ama cocugumuz olmafi henuz. Hayirlisiyla ekimi bekliyoruz insallah bizde sizler gibi hemen hamis kalirizMardin dargeçit’teyiz eşim askeri personel iki seneye bitiyor görevimiz inşallah sizde mi doğudasınız
Malesef adet oldum cnm olmadı hayrlisi olsun tsk edrim guzel mesajın icinHayir hayir uzulmeyin gec dollenme olabilir. Hamileligini 2. 3. Ayda ogrenenleri biliyorum en kisa zamanda tekrar kan testi verin lutfen
Olsn bizde ekime kaldk insallah bu ay kaliriz bizde hamis ☺Malesef adet oldum cnm olmadı hayrlisi olsun tsk edrim guzel mesajın icin
InsAllah cnm Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin ben 20 eylülde adet oldum 5 gun sürdü adetin 8.Günü(27 Eylül) ovu testinde pik gördüm bu ay çabucak geri sayıma gectim snrmOlsn bizde ekime kaldk insallah bu ay kaliriz bizde hamis ☺
Ayy insallah olur ☺ allah hepimizin gonlune gore versinInsAllah cnm Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin ben 20 eylülde adet oldum 5 gun sürdü adetin 8.Günü(25 Eylül) ovu testinde pik gördüm bu ay çabucak geri sayıma gectim snrm
AmiiinAyy insallah olur ☺ allah hepimizin gonlune gore versin
Yaa hadi inşallah :) ben yeni evlendiğimde hep ikiz olsun ikiz olsun derdim. Eşim de diyordu ki o kadar çok ikiz dedin ki tedaviyle ikizimiz olcak sonunda. Bilmiştir inşallah :)Uzulme canim klomene basladysan yeniden umutlan cnki bnde klomenle hamile kaldm
Benimde adetten önce koyu kahverengi şeklinde lekelenme olarak oldu devamı olmadı inşallah sizinki de yerleşme kanamasıdır hayırlı haberlerinizi bekliyorumMerhaba arkadaşlar allah hepimizinde gönlüne göre versin sizlere bişey sormak istiyorum 4 yıllık evliyim bebek istiyorum artık ve bu ay ovulasyon takibi yaparak düzenli ilişkiye girdim geçtiğimiz hafta gün içerisinde çok hafif pembemsi bir leke geldi devamı gelmedi ve bugün sabah yine aynı şekilde bir defa pembemsi leke geldi yine devamı gelmedi normalde reglim yarın... bunun yerleşme kanaması olma ihtimali varmı ara ara Kasık ağrısı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
Insallah canim benim umudunu kaybetme yeterki :)Yaa hadi inşallah :) ben yeni evlendiğimde hep ikiz olsun ikiz olsun derdim. Eşim de diyordu ki o kadar çok ikiz dedin ki tedaviyle ikizimiz olcak sonunda. Bilmiştir inşallah :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberini bekliyorumMerhaba arkadaşlar bende bu ay ovu.testi yaptım hergünü değerlendiremedik ama iki gün değerlendirdik adetime 3 gün var ama koyu kahve lekelenme var normalde de adetim ya tam günün de ya 1 gün sonra olur su anda bekliyorum devamı olacak mi diye adet diye hissediyorum ama Yine de bir umut yerlesme kanaması olsa diyoruminşallah devamı gelmez beklemedeyim
En sağlıklı sonuç için adetinizin geçmesini bekleyin inşallah olumludur gebesinizdirBenim adetime 2 gün var fakat bugün sabah peceteye kırmızı leke geldi adet oldum diye ped koydum az önce baktım ped tertemiz neden acaba hiç böyle olmamıştı 2günü beklemelimiyim sizce
Malesef bu ayda olmadı adetim aksamında geldiEn sağlıklı sonuç için adetinizin geçmesini bekleyin inşallah olumludur gebesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?