- 28 Haziran 2016
- 93
- 39
- 3
- Konu Sahibi Sessizkiz3419
-
Canım internette de benim doktorumda bana eğer şupheleniyorsan test al yap pozitifse yerleşme negatifse regl kanamasıdır dedi ama yinede bilmiyorum bi bekle bakalım sabah kadar regla dönmezse testi tekrarla yada direk kan ver kuzumMerhaba kızlar . Benim Batı'm geçeli 4 gün oldu . 2 gün önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu ve adet olmadım . Bugün kahverengi akıntım oldu ama düzensiz az az . Bende test aldım ve negatif çıktı . Sizce testte çıkmamış olabilir mi? Yaşayanlar varda Nasıl oldu Nasıl öğrendiniz ? Yani kesin hamile değilmiyim? Yardım lütfen
Tamam Can'ım teşekkür ederimCanım internette de benim doktorumda bana eğer şupheleniyorsan test al yap pozitifse yerleşme negatifse regl kanamasıdır dedi ama yinede bilmiyorum bi bekle bakalım sabah kadar regla dönmezse testi tekrarla yada direk kan ver kuzum
Benimde gününün geceli dört gün oldu uç gün hafif lekem geldi ama test yapmadim belirtim yok diye beklemedeyim.adetin duzenlidirMerhaba kızlar . Benim Batı'm geçeli 4 gün oldu . 2 gün önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu ve adet olmadım . Bugün kahverengi akıntım oldu ama düzensiz az az . Bende test aldım ve negatif çıktı . Sizce testte çıkmamış olabilir mi? Yaşayanlar varda Nasıl oldu Nasıl öğrendiniz ? Yani kesin hamile değilmiyim? Yardım lütfen
Ya ben aslında bir kaç yerde okudum da yerleşme kanamasından sonra Bebek yerleştiği için bu kanamadan sonra testte çıkarmış diye okudum . Benimde çok düZenlidir normalde . Bekleyelim bakalımBenimde gününün geceli dört gün oldu uç gün hafif lekem geldi ama test yapmadim belirtim yok diye beklemedeyim.adetin duzenlidir
Uç gün açik kahve lekem oldu adet gibi değil hep hastalancgm sandim hatta uç gün pedle gezdim ama olmadim testte yapmadim sadece 10.12.14.günleri degerlndirdim olma ihtimalini çok düşük görüyorum CNm oyuzden test yapmadim beklemeyi düşünüyorum biraz daha hic belirtim de yok göğüs hassasiyeti kasik AĞRIsI gibiYa ben aslında bir kaç yerde okudum da yerleşme kanamasından sonra Bebek yerleştiği için bu kanamadan sonra testte çıkarmış diye okudum . Benimde çok düZenlidir normalde . Bekleyelim bakalım
Aynen aşkım benimde hiç belirtim yol sadece adet ağrısı gibi Ağrı'm oldu oda leke geldi başka hiç birşey yok . Hakkı'mız da hayırlısıUç gün açik kahve lekem oldu adet gibi değil hep hastalancgm sandim hatta uç gün pedle gezdim ama olmadim testte yapmadim sadece 10.12.14.günleri degerlndirdim olma ihtimalini çok düşük görüyorum CNm oyuzden test yapmadim beklemeyi düşünüyorum biraz daha hic belirtim de yok göğüs hassasiyeti kasik AĞRIsI gibi
İşte bende aynı durumdayım hemde bire bir aynı karın Ağrı'm yok çünkü adetim de de karnım ağrımaz benim belim ağrır sadece . Şuanda adet Ağrı'sı gibi belim ağrıyor sadece ve ilk önce hafif pembe kan gelmişti çok az ama sonra kahverengileşti ve bu adet değil eminim yani . Bende bir kaç gün daha bekleyip test Yapcam tekrar negatif çıkar da hala adet olmazsam Dr gidicem çünkü kist te de lekelenmeler oluyormuşMerhabalar kızlar. Karın ağrısı oluyor mu sizde? Benim bat bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sonra da pembe akıntı geldi. Şimdi de adet sancısı gibi bi ağrı var ama kahverengi gibi geldi. Yarın adet olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Canım ben kahve lekelerden önce dayanamayıp idrar testi yaptım.çok ama çok silik ikinci bir çizgi çıktı. Kan için biraz beklemek istedim. Ama lekeler olunca hemen kan testine gittim. Dr hamilesin çok çok yeni dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağız. Benim hiç ağrım olmadı. sadece wcye gittiğimde kahverengi lekelenmeler oluyor. İdrar testini gün içinde yaptıysan çıkmayabilir çünkü fazla su içiyoruz. Bu da kandaki bhcg hormonunu seyreltiyormuş. Sabah ilk idrarla yap testi.Merhaba kızlar . Benim Batı'm geçeli 4 gün oldu . 2 gün önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu ve adet olmadım . Bugün kahverengi akıntım oldu ama düzensiz az az . Bende test aldım ve negatif çıktı . Sizce testte çıkmamış olabilir mi? Yaşayanlar varda Nasıl oldu Nasıl öğrendiniz ? Yani kesin hamile değilmiyim? Yardım lütfen
Benimde adwtim 5 gün geçiyor çok az leke gibi günde iki damla pembe akıntı görüyorum bugün sabah test yaptım çok silik bi ikinci çizgi görüyorum erken mi yaptım acaba testi
İkinci çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben mi öyle görmek istediğim için görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?