Yerleşme kanaması olanlar acil bakarmısınız

Sende diğer çizgiyi gördün yani öyle mi

Gördüm ama 5 günlük bir gecikme için çok silik. Gebelik olmayabikir de. Buradan söylenecek her şey tahmindir. Doktor değiliz biz. Ancak kan testi net cevabı verir. Kolunuzdan kan verin 1 saate sonuç çıkar. 5 günlük gecikmede kese bile görünür.

Aynı gün yapmayayım diyorum bu testi biraz önce yaptım bildiğim kadarıyla bu testler pozitif sonuçta yanılmıyo diğer testi yarın yapmayı düşünüyorum

Siz şuan hamile misiniz peki
Evet iki gün önce kan testine göre dr hamile olduğumu söyledi. Ama ben leke olduğu için korkuyorum bugün bir daha kan testi yaptırmam lazım artışı görmem için. Yani kesin değil daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için yine korkuyorum değer düşmüş olabilir diye. Bu da kimyasalsa bazı testler yaptırmam gerekecek tedavi için. ikinci çizgi hiç gebelik yoksa çıkmıyor mutlaka kan testi yaptır en azından kimyasal mı yoksa normal gebelik mi anlamış olursun ona göre bir sorun varsa tespit edilebilir

Benimkine kanama denemez günde iki damla ve pembe renkli çok istiyorum ama bi yandan da ümitsizim 4 defa tmm oldu dedim sonu hüsranla bitti heveslenmek istemiyorum

Benimkine kanama denemez günde iki damla ve pembe renkli çok istiyorum ama bi yandan da ümitsizim 4 defa tmm oldu dedim sonu hüsranla bitti heveslenmek istemiyorum
Canım hamilesin bence.bende dün yaptım adete 1 gün kala aynen seninki gibi belki biraz daha koyusu cikti.kanda baktirdim bhcg 237..Doktorum olmadığı için ptesi gidicem.muhtemelen kan testini tekrar ister ama testte pozitif çıktı. Bence hemen kan testi yaptır.

Ya kızlar noluyo ban ben bi türlü çözemedim. Çevremde benden sonda geçen ay adet olan herkez oldu benimde gecikeli kaç gün oldu. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı silik çizgide yoktu . Dün de bir adet Ağrı'm oldu anlatamam çok az kan geldi sonra kahverengiye döndü . Şuan da az ve düzensiz kahverengi akıntım var bu sabah karın Ağrı'sıyla uyandım. Sizce nedemek oluyor bu ?

Kistin var mı? Bir kontrol ettirmeni öneririm ultrasonda.

Kistin var mı? Bir kontrol ettirmeni öneririm ultrasonda.
Canım bugün gebelik testi yaptım sanki silik bi pozitif var gibi gördüm balkona çıktım baktığımda yoktu birdaha test aldm yaptım silik çizgi yoktu negatifti sizce benim gördüğüm silik çizgi sandığım kırmızı çizginin kuculerek kaybolması olanmıyfı ikinci negatif çıktı

Olabilir yarın sabah tekrar yap bence ama uyandığın daki ilk idrarınla yapmalısın

Can'ım bence bi doktora görünmende fayda war aynı dertten muzdaribiz Zaten warsa bebiş 1 haftalıkken
bile görünüyomuş kan testinde

Merhaba kızlar yaklaşık üç yıl önce spiral taktırmıştım altı ay önce çıkarttım bebek istiyorduk çünkü ama altı aydan bu yana bir türlü gebelik meydana gelmedi Spirali çıkaran dr rahmin tertemiz dedi kistim de yok ama olmadı kimisi sipiralin etkisinden dedi son adetim birkaçgün gecikti tam ümitlenmişken hayallerim suya düştü sizce ne yapmalıyım 3 yıl önce sezeryan oldum bununla bi alakası warmıdır lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…