- 9 Temmuz 2016
- 199
- 106
- 18
- Konu Sahibi Sessizkiz3419
-
Sende diğer çizgiyi gördün yani öyle mi
Yok canım benim de öyleydi hemen kan testi yaptır.
Ama 5 günlük gecikmede değil benim battan önce yapmıştım. Olsun yine kan testi yaptırın derim.Yok canım benim de öyleydi hemen kan testi yaptır.
Evet iki gün önce kan testine göre dr hamile olduğumu söyledi. Ama ben leke olduğu için korkuyorum bugün bir daha kan testi yaptırmam lazım artışı görmem için. Yani kesin değil daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için yine korkuyorum değer düşmüş olabilir diye. Bu da kimyasalsa bazı testler yaptırmam gerekecek tedavi için. ikinci çizgi hiç gebelik yoksa çıkmıyor mutlaka kan testi yaptır en azından kimyasal mı yoksa normal gebelik mi anlamış olursun ona göre bir sorun varsa tespit edilebilirSiz şuan hamile misiniz peki
Can'ım bende gördüm ikinci çizgiyi hadi hayırlısıSende diğer çizgiyi gördün yani öyle mi
Canım hamilesin bence.bende dün yaptım adete 1 gün kala aynen seninki gibi belki biraz daha koyusu cikti.kanda baktirdim bhcg 237..Doktorum olmadığı için ptesi gidicem.muhtemelen kan testini tekrar ister ama testte pozitif çıktı. Bence hemen kan testi yaptır.Benimkine kanama denemez günde iki damla ve pembe renkli çok istiyorum ama bi yandan da ümitsizim 4 defa tmm oldu dedim sonu hüsranla bitti heveslenmek istemiyorum
Görüyoruz ikinci cizgiyi
Ya kızlar noluyo ban ben bi türlü çözemedim. Çevremde benden sonda geçen ay adet olan herkez oldu benimde gecikeli kaç gün oldu. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı silik çizgide yoktu . Dün de bir adet Ağrı'm oldu anlatamam çok az kan geldi sonra kahverengiye döndü . Şuan da az ve düzensiz kahverengi akıntım var bu sabah karın Ağrı'sıyla uyandım. Sizce nedemek oluyor bu ?
Kist Ağrı'sı adet Ağrı'sı gibi mi oluyor peki ?Kistin var mı? Bir kontrol ettirmeni öneririm ultrasonda.
Canım bugün gebelik testi yaptım sanki silik bi pozitif var gibi gördüm balkona çıktım baktığımda yoktu birdaha test aldm yaptım silik çizgi yoktu negatifti sizce benim gördüğüm silik çizgi sandığım kırmızı çizginin kuculerek kaybolması olanmıyfı ikinci negatif çıktıKistin var mı? Bir kontrol ettirmeni öneririm ultrasonda.
Olabilir yarın sabah tekrar yap bence ama uyandığın daki ilk idrarınla yapmalısınCanım bugün gebelik testi yaptım sanki silik bi pozitif var gibi gördüm balkona çıktım baktığımda yoktu birdaha test aldm yaptım silik çizgi yoktu negatifti sizce benim gördüğüm silik çizgi sandığım kırmızı çizginin kuculerek kaybolması olanmıyfı ikinci negatif çıktı
Merhaba kızlar . Benim Batı'm geçeli 4 gün oldu . 2 gün önce adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm oldu ve adet olmadım . Bugün kahverengi akıntım oldu ama düzensiz az az . Bende test aldım ve negatif çıktı . Sizce testte çıkmamış olabilir mi? Yaşayanlar varda Nasıl oldu Nasıl öğrendiniz ? Yani kesin hamile değilmiyim? Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?