- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessizkiz3419
-
gebelik belirtisi diye bişi yok canım zaten o belirtiler çok istediğimiz için beynimizin bize oyunu tatlım belirtiler 7 ya da 8. haftada çıkıyor ortaya ve sen hala test yapmadın mı çatlatırsın insanı
gebelik belirtisi diye bişi yok canım zaten o belirtiler çok istediğimiz için beynimizin bize oyunu tatlım belirtiler 7 ya da 8. haftada çıkıyor ortaya ve sen hala test yapmadın mı çatlatırsın insanı
Doktora gittim herşey normal bide bir ay sonra hormon testine bakacaklar normalde 1 yılakadar olmaması normalmiş korkma dedi hadi bakem hayıllısı oluvesinHiç tedirgin olma kuzum git bakalım haber ver hayırlısı
Keşke birkaçgün sonra gitseydin hem daha iyi sonuç alırdın hemdegitgel yorulmazdınKızlar bende hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim .. Hiç bir belirti yaşamadım sadece adetimin ilk günü çok az pembe kan geldi.. Ve suratım hiçbir adet döneminde olmadığı kadar sivilcelendi.. Ertesi gün bekledim kan gelmeyince şüphelendim ve gebelik testi aldım silik bi çizgi yakaladım ve hemen kan vermeye gittim değer 96 çıktı ..doktor 2 GünSonra tekrarlamamı istedi ve son olarak 236.90 çıktı gebesin ama biraz daha yükselmesi gerek dedi ve yine 2 gün sonraya test istedi.. Durmadan testmi yapacağım anlamadım doğrusu..
Merhabalar kızlar. Karın ağrısı oluyor mu sizde? Benim bat bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sonra da pembe akıntı geldi. Şimdi de adet sancısı gibi bi ağrı var ama kahverengi gibi geldi. Yarın adet olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum
canım sen hamiş olabilirsin =)
Ne yazık ki değilmişim
Benim adetim geçen hafta bitti doktora gittim hsg çekilecekti şansıma cihaz arızalıymış. Belki bu ay nasip etmiştir Rabbimben de değilmişim canım bu gün test yaptırdım, reglimiz biter bitmez daha sıkı çalışalım =)
Benim adetim geçen hafta bitti doktora gittim hsg çekilecekti şansıma cihaz arızalıymış. Belki bu ay nasip etmiştir Rabbim. İnşallah dualarımızı kabul eder Allahım.
Öyle yapıyorum 7 ay oldu. Doktor eşimde de bende de sorun olmadığını söyledi. Son çare hsg çekileyim dedim belki tüplerde sorun vardır diye o da kısmet olmadı. Allahım bu ay isteyen herkese nasip eder inşallahinşallah canım amin, ilişkide sonra hemen kalkma ve duşa alma hemen, regl biter bitmez de gün aşırı değerlendirin, olcak allahın izniyle
Öyle yapıyorum 7 ay oldu. Doktor eşimde de bende de sorun olmadığını söyledi. Son çare hsg çekileyim dedim belki tüplerde sorun vardır diye o da kısmet olmadı. Allahım bu ay isteyen herkese nasip eder inşallah
Bu ay da deneyelim. Keçiboynuzu falan alacağım eşim için. Artık nasip diyelimbir de saraçoğlunun incir kürü var canım ona bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?