Yerleşme kanaması olduktan kaç gün sonra idrar testi sonuç verir ?

Amin.İnşallah canım, hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Canım cevaplamaya çalıştım umarım yanıtlayabilmişimdir, uzun zaman oldu aklımda kaldığı kadarıyla yazdım

Çok sağol canım cevapladığın için benzr bi durum yaşamışım ama şuan hiç bi belirtim yok işte herşeyden nem kapıyosun isteyince Allah bir n önce kucağıma almayı nasip edr inşallah:))

Son düzenleme:

kızlar belki yardımcı olurum dedim.ben tam adetin 15.günü başlayan ve tam 12 gün süren lekelenme( baya baya lekelenme dolu dolu hemde) sonrasında az önce hamile oldugumu ögrendim..lekelenmenin alasını yaşadım hemde.adetim geceli 3 gün oldu dün kan vermiştim bugün değerim 1483 çıkmış.o yüzden umudunuzu yitirmeyin...

benim adetime 3 gün kala bi damla falan kanamam olmuştu hatta ben kahretsin kesin adet oldum diye üzülmüştüm sonra burda okuduğumda öğrendim ki yerleşme kanamasıymış

selam arkadaşlar bende buna benzer bir şey yaşadım.ayın 9 unda adet oldum diğer aylara göre çok azdı ve 2.günü kahve rengi damla şeklinde geldi 3. günde aynı 1 veya 2 damla ve 3. gün tamamen bitti.anlamadım sizce yerleşme olabilirmi..

canım gözün aydın. inşallah rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benim de bir sorum olacaktı. lekelenmen ilişkiden hemen sonra mı başladı? ben de adetimin 14. gününde yani tam yumurtlama döneminde eşimle ilişkiye girdik. ve ilişki sonrası damla şeklinde kahverengi kanama oldu ve akıntı 3 gün boyunca azar azar leke şeklinde devam etti. yerleşme kanaması ilişki sonrasında olur mu? gerçi en son ki adetimden bu yana eşimle hiç ilişkiye girmemiştik. yumurtlama döneminde olduğu için de gebelik habercisi olabilir mi acaba diye şüpheleniyorum. sizce böyle bir durum olabilir mi?

slm kızlar ben bu siteye yeni üye oldum nette gebelikle ilgili merak ettiğim bazı şeyler vardı tesadüfen gördüm ve cok begendim

kızlar bnm son adetim 14 haziran bu ay klomende kullandım yumurtalarım güzel bi şekilde çatladıgını soyledi doktorum çok ümitlendim bu ay da her ay oldugu gibi ama bugun adet oldum sanırım yanı yerleşme degildir bu heralde dimi bunla ilgili yorum yaparsanız cok sevinirim

kızlaaaaar. eşimle adetimin ilk günü ilişkiye girdik ama normalde ben o tarihte olmuyodum adet olduğumu bilmiyodum sonra anladık adet olduğumu :S eşimle ilişkiye girdik ilk gün adet kanamam normalınde olduğumda az az oluyodu 2 gün sürdü sonra kesildi şimdi ise kahverengi lekelenme var ihtimallllll varmıııı canlaaaaaaaaaar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.normal şartlarda yarın adet olmam lazım.fakat 1 hatfa önce bendede kahverengi lekelenme ve hafif pembemsi akıntı başladı.1 haftadır bir güne yakın aralıklarla geliyor bugün bişey yok ama.normalde adetlerim çok düzenlidir gününü hiç şaşmaz.acaba yerleşme kanaması olabilirmi.aynı durumu yaşayıpta olumlu sonuç alanlar varmı acaba.cevaplarınızı bekliyorum:18:

arkadasım bende adete 6 gun kala 2 3 damla kanama gordum ve kahverengı akıntılar devam ettı adete 3 gun kala kan testıyle 67 .38 beta hcg degerımı gordum hamıleyım yanı...benımde adet gunum daha yarın yada ıdrar testı al benım 4gun kalada ıdrar testınde cok sılık olmak uzere cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…