vuslat bana sdkvs@hotmail.com adresinden ulaşabilirmisin yanıtlarına ihtiyacım var özelden mesaj atamıyorum
Sagol canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin benimki yerleşme kanaması değil ozaman çünkü ben 3 gün boyunca normal kanamagördüm sadece erken bitti hayırlısı artık inşallah senini gibi olmuştur:))
kimyager25 adetin nasıldı birde normal midi yoksa herzamankinden daha mı azdı benım 3 gün normal sürdü 4.gün kesildi normalde bukadar erken bitmez[/QUOT
adetim normaldi ama adetten 12-13 gün sonra hayatımda ilk defa bu tarz lekelenme yaşadım 1,5 yıllık evliyim ne yumurtlama döneminde nede başka dönemde böyle bir lekelenme olmadı... bende acaba ilişkiden 2 gün sonra yaşayınca yerleşme kanaması denilen şeymi oldu diye düşündüm... bide sadece 2 gün sürdü bugün kesildi hiçbişi yok...
Canım cevaplamaya çalıştım umarım yanıtlayabilmişimdir, uzun zaman oldu aklımda kaldığı kadarıyla yazdım
kimyager25 adetin nasıldı birde normal midi yoksa herzamankinden daha mı azdı benım 3 gün normal sürdü 4.gün kesildi normalde bukadar erken bitmez[/QUOT
adetim normaldi ama adetten 12-13 gün sonra hayatımda ilk defa bu tarz lekelenme yaşadım 1,5 yıllık evliyim ne yumurtlama döneminde nede başka dönemde böyle bir lekelenme olmadı... bende acaba ilişkiden 2 gün sonra yaşayınca yerleşme kanaması denilen şeymi oldu diye düşündüm... bide sadece 2 gün sürdü bugün kesildi hiçbişi yok...
Olabilir canım yerleşme kanaması.lekelenmenın üzerinden bir hafta falan geçtiyse test alıp yapsana
Olabilir canım yerleşme kanaması.lekelenmenın üzerinden bir hafta falan geçtiyse test alıp yapsana
daha çok erken diye düşündüm canım aslında bugün aklıma geldi test alıp yapmak ama erken değilmi sence? bide kanamadan beri kasıklarım ağrıyo yaa adet olucakmış gibi sızlıyo resmen bacaklarıma vuruyo ağrısı(
Bacak ağrısı bendede var canım valla bütün belirtiler var ama işte adet dönemine yakında bu belirtiler yaşanabiliyor baş ağrısı bacak ağrısı uyku hali falan bekleyip görücez bence lekelenmenın ustunden bir hafta geçtiyse bır test yap derim bendaha çok erken diye düşündüm canım aslında bugün aklıma geldi test alıp yapmak ama erken değilmi sence? bide kanamadan beri kasıklarım ağrıyo yaa adet olucakmış gibi sızlıyo resmen bacaklarıma vuruyo ağrısı(
Bacak ağrısı bendede var canım valla bütün belirtiler var ama işte adet dönemine yakında bu belirtiler yaşanabiliyor baş ağrısı bacak ağrısı uyku hali falan bekleyip görücez bence lekelenmenın ustunden bir hafta geçtiyse bır test yap derim ben
daha 3 gün oldu canım artık 3-4 daha bekleyip yaparım testimi... negatifi görünce gereksiz yere canım sıkılıyor...
Aynen canim oyle forumlari okuyup duruyorum test yapmicm reglimi beklicm biktim artik tek cizgiyi gormektendaha 3 gün oldu canım artık 3-4 daha bekleyip yaparım testimi... negatifi görünce gereksiz yere canım sıkılıyor...
kızlar belki yardımcı olurum dedim.ben tam adetin 15.günü başlayan ve tam 12 gün süren lekelenme( baya baya lekelenme dolu dolu hemde) sonrasında az önce hamile oldugumu ögrendim..lekelenmenin alasını yaşadım hemde.adetim geceli 3 gün oldu dün kan vermiştim bugün değerim 1483 çıkmış.o yüzden umudunuzu yitirmeyin...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.normal şartlarda yarın adet olmam lazım.fakat 1 hatfa önce bendede kahverengi lekelenme ve hafif pembemsi akıntı başladı.1 haftadır bir güne yakın aralıklarla geliyor bugün bişey yok ama.normalde adetlerim çok düzenlidir gününü hiç şaşmaz.acaba yerleşme kanaması olabilirmi.aynı durumu yaşayıpta olumlu sonuç alanlar varmı acaba.cevaplarınızı bekliyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?