arkadasım bende adete 6 gun kala 2 3 damla kanama gordum ve kahverengı akıntılar devam ettı adete 3 gun kala kan testıyle 67 .38 beta hcg degerımı gordum hamıleyım yanı...benımde adet gunum daha yarın yada ıdrar testı al benım 4gun kalada ıdrar testınde cok sılık olmak uzere cıktı
kızlar belki yardımcı olurum dedim.ben tam adetin 15.günü başlayan ve tam 12 gün süren lekelenme( baya baya lekelenme dolu dolu hemde) sonrasında az önce hamile oldugumu ögrendim..lekelenmenin alasını yaşadım hemde.adetim geceli 3 gün oldu dün kan vermiştim bugün değerim 1483 çıkmış.o yüzden umudunuzu yitirmeyin...
aynı şeyı yaşıyorum şuan o zamanlar sonuç ne olmuştuArkadaslar ben de regl tarihinden 1 gun sonra lekelenme gibi bir adet yasadim.iki gun surdu sadece. Suan adet bitimini 4 gun gecti ve hala meme agrim devam ediyor. Hic boyle olmazdi regl olunca gecerdi agrisi. Test yaptim bugun. Negatif sonuc. Biraz daha beklemelimiyim? Kan testi ne zaman yaptirsam cikar?
yerleşme kanamasını adet beklediğiniz tarihtern önce mi yaşadınız? bebeğiniz için tebrik ederimBen yerleşme kanaması yaşadım.5 şubatta leke gelmişti.10 şubatta yaptığım test tek çizgiydi.11 şubatta çift çıktı o da çok silik.Üstünden bi 5-6 gün geçmesi gerekiyor.Yerleştikten sonra hcg salgılamaya başlıyor.Ve çok düşük değerlerden artıyor.Allah hayırlısını versin.
Evet 6 gun once olmustu. Teşekkür ederimyerleşme kanamasını adet beklediğiniz tarihtern önce mi yaşadınız? bebeğiniz için tebrik ederim
Evet 6 gun once olmustu. Teşekkür ederim
Adet gunu de yerlesme kanamasi olabilir. Tabi ki test yap. Hayirlisi olsun :)benim adet tarihim bugün..dünden beri kahverengi bişeyler geliyor.çamaşırımı kirletecek kadar sadece.avuç içi kadar.acaba yerleşme kanaması mı?ne dersin? test yapayım mı
umarım yarın da bekleyeceğim eğer tam olarak adete dönmezse test yapıcam.teşekkür ederim inşallah :)Adet gunu de yerlesme kanamasi olabilir. Tabi ki test yap. Hayirlisi olsun :)
Sonuc hamile degildim o ay canim, stresten rahim duvariim kalinlasmis. İlac kullandim tekrar regl oldum, rahim temizlenince de temmuzda hamile kaldim. Su an 7. Ayimdayim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinaynı şeyı yaşıyorum şuan o zamanlar sonuç ne olmuştu
Selam, durumumuz çok benzer. Salı adet günümdü, ovulasyon testi ve ateşle takip ediyorum ben de.arkadaşlar merhaba adetimin 1 gününde itibaren ateşimi ölçüyorum ki daha önceki aylardada ölçmüştüm normalde adet olsugum gün ateşim 36,3 ikinci günde 36,1 le kadar düşerdi ben dün 1 gün geçikmeli adet oldum ateşim 36,4 bugün ikinci günüm 36,7 cok yüksek düşmedi acaba implatasyon dedikleri bu olabilir mi zaten kanamam da cok az geliyor sadece tuvalete gidince 3 4 damla akıyor şimdi bana yardımcı olursanız cok sevinirim 2 yıldır çocuk istiyoruz herşey normal diyo doktorlar bu ay değişil bişey denedik hamile kalırsam sizlerle mutlaka paylaşıcam şimdiden teşekkürler
arkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanıSelam, durumumuz çok benzer. Salı adet günümdü, ovulasyon testi ve ateşle takip ediyorum ben de.
Pazartesi akıntım başladı, beyaz akıntı içinde renklenme vardı. Ateşim o sabah 36.7 idi, salı sabah kalktığımda jöle kıvımında avuc kadar siyah bir kan geldi gün içinde de az az devam etti.ateşim 36.4e düşmüştü, tamam olmadı dedim ben de.
Çarşamba gün içinde neredeyse hiçbir şey gelmedi bazen silince gelecek kadar yani. Ben hala ihtimal vermiyorum ama bir arkadaşım olabilir dedi.Ateşim de 36.7 oldu yeniden.
Normalde çok yoğun kanamam olmaz ama mutlaka parça parça pıhtı atarım. Bunu yaşamadım, hormonlardan belki de.
Bugün de sadece 2 kerede bir tuvalette silince hafif renk var ateş yine 36.7. Şimdilik bir şey yok gibi hayatıma devam ediyorum, bir şey çıkarsa haberleşelim
Stresten, havadan vs olabilir. Geçmişi boşver bu aya odaklanarkadaşler yine hüsran hamile değilim bütün bunlar psikolojik mi yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?