Yerleşme kanaması olduktan kaç gün sonra idrar testi sonuç verir ?

ya kızlar adetime 10 gün var ve bugün benden kahverengi bir akıntı geldi.. şok oldum yani adetimin öne gelmesi gibi bişeyi ömrümde 1-2 kez yaşamışımdır bebek düşünüyoruz 2 aydır ya yerleşme kanaması olabilir mi lütfen birileri bana cevap versin ne zaman test yapayımm

Ya hala hasta olmadım 3 gün var test yaptım negatif yerleşme kanaması ise de o kanamadan da 6 gün geçti yani erkenci çok canım sıkkın

Ya hala hasta olmadım 3 gün var test yaptım negatif yerleşme kanaması ise de o kanamadan da 6 gün geçti yani erkenci çok canım sıkkın

kafana takıp stres yapma canım. bende benzer şekilde bir olay yaşadım ama maalesef olmadı. inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır. ancak idrar testinde kolay çıkmıyor sanırım adet gününde veya sonrası da yap derim.

Çok teşekkür ederimm canımm inşallah hayırlısıyla ikimizde hamile kalırız :)

hala olmadım canım dün doktora gittim tekrar kan testi aldı negatif psikolojik olabilir dedi ya da hormonel söktürücü verdi bir daki ay yine gec olursa hormon testi yapcak yaa anlıcan bir daki aya inş:)

hala olmadım canım dün doktora gittim tekrar kan testi aldı negatif psikolojik olabilir dedi ya da hormonel söktürücü verdi bir daki ay yine gec olursa hormon testi yapcak yaa anlıcan bir daki aya inş:)
CNm gec yumurtlamis olabilirmisin bende Öyle oldu

kızlar adetime 2 gün var önce çok hafif kırmzı sonra çamurumsu akıntı oldu . sabahları oluyor bir de . ilk defa böyle bir şey yaşıyorum . hamilelik olabilr mi ?test yapmak istemiyorum iki gün daha beklemek istiyorum . hüsran olmasın diye

Bekleme canim yap testini insallah guzel bir haber alirsin bebegin seninledir :) benimde adet tarihime 5-6 gun var ve tekrar ustelik koyu bir sekilde kahverengi lekelenmem oldu adet mi olucam acaba

Bekleme canim yap testini insallah guzel bir haber alirsin bebegin seninledir :) benimde adet tarihime 5-6 gun var ve tekrar ustelik koyu bir sekilde kahverengi lekelenmem oldu adet mi olucam acaba
az önce yaptım idrar testi tek çizgi çıktı hatta teki bile her zamankinden az koyu çıktı hala kahverengi leke oluyor. ne bu ya hiç olmazdı . hastamıyım ben (

Belki yerlesme kanamasidir canimm
ona yormuştum ben de . daha fazla heyecan bastı. cumayı bekleyemedim işte yaptım testi . çok kötü ya . bi atama beklerken ömrümden ömür giderdi kalanı da bu bekleyişler alacak. millete soruyorum . çok rahat günüm geçti test yaptım aaaa pozitif diyolar... yazık bize ya

Kadiniz tatlimm hep bekleriz hep sabrederiz napalim hayat boyle once hamile kalmayi sonra onu gormeyi sonra kalp atislarini sonra dogmasini ha bire bekleyip duracagiz napalim allahim ne verirse hayirlisini versin

Kadiniz tatlimm hep bekleriz hep sabrederiz napalim hayat boyle once hamile kalmayi sonra onu gormeyi sonra kalp atislarini sonra dogmasini ha bire bekleyip duracagiz napalim allahim ne verirse hayirlisini versin
haklısın hayırlısı olsun. senin inşallah olur haberdar et bizi. şu an ne alemdesin akıntı var mı ne gün test yapacaksın .

haklısın hayırlısı olsun. senin inşallah olur haberdar et bizi. şu an ne alemdesin akıntı var mı ne gün test yapacaksın .
Akinti gibi degilde iste gecen hafta da 2 gun araliklarla kahverengi lekelenmelerim oldu ama kucuk bi sekilde bugunde oldu ama bugun ki biraz buyuk ve siyahimsi bir sekilde goguslerim iyice sisti hassaslasti ne olacak bilmiyorum adetime 5-6 gun var test de yapmadim

Kizlar hamileyim galiba test yaptimm silik ama belirgin cikti :) yarin kan testi yaptiricam :)

Kizlar hamileyim galiba test yaptimm silik ama belirgin cikti :) yarin kan testi yaptiricam :)
Canim okuyamadim da formu sende de mi kahverengi lekelenme oldu. Benimde dun oldu bugun yok adetim geceli 13 gun oldu muhtemelen gec dollenme. Acaba bende mi hamikeyimdir. Lekelenme den kac guj sonra yaptin testi

merhaba gecen ay usg çekildim son adetim 26 aralık benim bu ay 19 da başlayarak kahverengi akıntım ve 22 sümüksü şekilde kahverengi akıntım geldi. yine bugunde akıntım devam ediyor kıst flan oluşmuş olabılır mı ? yoksa hsg'den mı kaynaklanıyor yoksa yerleşme kanaması mı ? en son regl tarım 26.12.2014(LUTFEN CEVAP VERİN )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…