- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Asla anlamadım.![]()
Sevişemiyor bilmiyor tutuk kalıyor.Al benden de o kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla anlamadım.![]()
Sevişemiyor bilmiyor tutuk kalıyor.Al benden de o kadar![]()
Abla adam da iş yok mu diyor anlamadıkSevişemiyor bilmiyor tutuk kalıyor.
Kız sevişirken atlı karıncaya binmiş gibi hissediyorum demiş daha ne desinAbla adam da iş yok mu diyor anlamadık![]()
Acemi işine denk gelmiş onun da şansızlığı buKız sevişirken atlı karıncaya binmiş gibi hissediyorum demiş daha ne desinrollercoaster istiyor
Aynen öyle diyor eli ayağına dolanıyordur kesinAbla adam da iş yok mu diyor anlamadık![]()
rollercoster tehlikeli sulardır mide dayanmaz onaKız sevişirken atlı karıncaya binmiş gibi hissediyorum demiş daha ne desinrollercoaster istiyor
Hayatı hızlan yaşıyor anlaşılanAynen öyle diyor eli ayağına dolanıyordur kesin
rollercoster tehlikeli sulardır mide dayanmaz ona![]()
Ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, ten uyumu yoksa gerisi boş.Hiçte ateşli değil resmen içimden bitse de gitsek diyorum
Onun dışında mükemmel zaman geçiriyoruz ama![]()
Çeksin kırbacı dehhKız sevişirken atlı karıncaya binmiş gibi hissediyorum demiş daha ne desinrollercoaster istiyor
Kesin öyle ruh ikizini arıyorda bulamıyor:))Hayatı hızlan yaşıyor anlaşılan![]()
Bulmuş temiz cocugu begenmiyor ablaKesin öyle ruh ikizini arıyorda bulamıyor:))
Cinsel anlamda beni mutlu etmiyor diyo işte.Sorununuzun ne oldugu asla anlasilmiyor![]()
O zaman siradaki parça ablaya gelsin.Çocuk konuşmaya başlayınca bir şaplak at, şşşşt de ısır. Kapsın bir şeyler.![]()
Haaayııırr Merve hediye şarkımız bu olmalıO zaman siradaki parça ablaya gelsin.
Haaayııırr Merve hediye şarkımız bu olmalı
Haaayııırr Merve hediye şarkımız bu olmalı