hep beraber düşünelim hep beraber yapalım
yapayım ama ne yapayımona küçük sürprizler yapkız dur düşünelim az aslında gün mün yok bizde ama bende eşime bi şeyler yapmak istiyorum
Ben iyiym kuzum cuma günü ya içim ayrı bi huzurlu
Sende konu her neyse kısa zmnda çözersin inşallah bebeğim
Hmm hmm hmm düşünelim bakalım manevi bişeyler istersin heralde tatlm
Çok şükürr yarın ewdeyim ewett..
Şu an bana çalışmak ölüm geliyor..
Bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin..
Rabbim tez zamanda beni eski eşimden kurtarsın ölsünn kurtulayım o dereceyimm
lilyaaa hoş geldin
Çok şükürr yarın ewdeyim ewett..
Şu an bana çalışmak ölüm geliyor..
Bugün cuma dualarınızı eksik etmeyin..
Rabbim tez zamanda beni eski eşimden kurtarsın ölsünn kurtulayım o dereceyimm
Cuma vakti öyle deme bebeğim. Rabbim onu senden uzak tutsun inşallah. Ne kadar olmuştu boşanalı
1 sene olduu
ya canım bilemiyorum ne yaptı sana eminim ki canını fena sıkmış ki böyle beddua ediyorsun ama yine de etme allahım sana havale ettim de yeter değmeyecek bi insan için günaha girme canım. rabbim tez zamanda kurtarsın seni sıkıntılarını alsın.
Çokta uzun bi zmn değil inşallah tez zmnda tamamen kurtulursun güzelim. Rabbim sabır versin sana
Amin cnm aminnnn....
Benim peşimde değil ama oğlumla ilgili bazı şeyleri warr lanet olsun..
Baba olmayı haketmeyecek kadar adi herifin tekiymişş
ayarlarınla alakalı bi sorun olmasın canım bi bakAnlaştıkkkk boş durmak yok düşünün
Aaa smiley koyamıyorum ben niye ki((
bence mideye de yoğunlaşmalıyız biliyosunuz ki kalp ile mide arasında doğru orantı varyapayım ama ne yapayımevet evet hepimiz yapalıııııııııııııııııııııııım
maddi - manevi hepsinden karışık
hadi düşünün
ben iyiyim çok şükür canım benim de karnım acıktı aslında keşke kalkıp bi şeyler yesemHoşbuldukk tatlım nasılsın, yemeğe çıkıcam şimdii..
Sıcak çorba içeyim bari iyi gelir grip oldumda azcık :2:
Sen nasılsınn cnm
Amin cnm aminnnn....
Benim peşimde değil ama oğlumla ilgili bazı şeyleri warr lanet olsun..
Baba olmayı haketmeyecek kadar adi herifin tekiymişş
ayarlarınla alakalı bi sorun olmasın canım bi bak
bence mideye de yoğunlaşmalıyız biliyosunuz ki kalp ile mide arasında doğru orantı var
ben iyiyim çok şükür canım benim de karnım acıktı aslında keşke kalkıp bi şeyler yesem
ya canım eğer oğlun daha küçükse bi şeycik yapamaz. hele ki sen çalışıyosun kendi ayakların üzerinde durabiliyosun pek bi şey yapabileceğini sanmıyorum. sıkma canını rabbim büyüktür kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.
sen kocaya sofra hazırlarsın. benim öyle bi ihtimalim yok
oyy yavrum benım sen de kurabiye yap ya da kek yap olur kii
Şimdi benimkinin ailesi de burda yok ya acaba bende gizlice yedek anahtarını alıp ona bi sofra mı hazırlasam giyinsem süslensem kardeşine arattırıp bişey için eve mi çağırsamsen kocaya sofra hazırlarsın. benim öyle bi ihtimalim yok
doğum günü pastası yapıcam
Şimdi benimkinin ailesi de burda yok ya acaba bende gizlice yedek anahtarını alıp ona bi sofra mı hazırlasam giyinsem süslensem kardeşine arattırıp bişey için eve mi çağırsamGerçi ona kızgınım biraz ama sürpiz yapmak çook hoşuma gidiyo
evettt bi de franbuaz sosu alıp üstünü krmızı yap
kardeşi evde mi olcak?
evet evet , pasta işi tamammm
Yok tatlm kardeşi evli
fena fikir değil , yapabilirim dersen yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?