Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

inş o da olur hayırlısyla alırsın kucagına
çeyiz bitti sayılır mobilyalar alındı beyaz eşya alındı
ufak tefek mutfak eşyalarım kaldı ev temizletilip götürcez bakalım inş.
bulmuşken soruyum çeyizi nasıl götürdün yani nasıl paket yaptın şık görünsün istiyorum ama aklıma gelmedi kartonları kurdeleyle baglıyım diyorum nasıl olur ki

ayhhh onu hiç sorma bana ben başka bi şehre gelin gittiğim için o çeyizi götürmek eziyetti çeyizim bikaç kerede gitti en son giden kısım uçakla oldu onda da gelin alma olduğu için baya kalabalıktık herkesin 15 kilo bagaj hakkını kullandım ve götürdüm. evimiz hazırdı zaten hepsi koliyle gitti eve sonra işte yerleştirmesi falan kız tarafı yapıyo yalnızken bizde zaten biz bizeydik iki günde ben evimi bitirdim. tabi evlendikten sora o eşyalar kaç kez yer değiştirdi hatırlamıyorum bile kullanım ihtiyacına göre mutfak eşyaları özellikle tekrar tekrar değişiyor
merhaba bu arada bende yeniyim...

hoş geldin sen de tanıtır mısın kendini?

canım çok şükür nişandada ona yaptırdım ve makyajımı cok begenmiştim bana normalde makyaj yakısmaz ama bu kez olmustu iyi bari seninde ablan sayesinde sonunda içine sinmiş sacta hala kararsızım daha kaarrda veremem sanırım bilmiyorumki poff sen nasıl model yaptırmıstın

ben kayseriliyim bekarım 22 yaşındayımm...profilimde kadınlar kulübü öyle baKrken sürekli zaten bişeyler araştırırken önüme çıksn bi sayfaydı ve üye olak istedim biraz içerige bakınca :)

ben daha rahat bi model yapmıştım öyle saçlarım çok geriye çekilmesin istiyodum onun için saçlarım yandan ayrıldı ve önlerini basık olmıcak şekilde döndüre döndüre geriye topladı benim duvağım da çok farklıydı yani onun için modeli kapatmak istemedik yelpaze gibi saçımda açılıyodu. anlatamadım galiba:26:

Pardon o zmn canm bilmişlik taslamış gibi olduysam

Bilmiyosun söyliyim diye demiştim

İyi kuzum film izlicem birazdn bi bakim dedm siteye senden naber

hiç şaşırmadım ki menüde hangi film var peki ayhh ben de kaç gündür kaçıyorum resmen bi dolu film almış eşim hadi bi tane izlerim tamam ama 2-3 pihuvv izleyemiyorum art arda

ben kayseriliyim bekarım 22 yaşındayımm...profilimde kadınlar kulübü öyle baKrken sürekli zaten bişeyler araştırırken önüme çıksn bi sayfaydı ve üye olak istedim biraz içerige bakınca :)

iyi yapmışsın hoş gelmişssin tekrar. okuyo musun peki ya da gönül işlerin ne alemde ben de 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum evliyim 4 aylık

Tospik hazırda varsa düğün fotondan mail atsana bi gelinliğini arşivime koymam lazım en büyük fikircim sen olucaksın biliyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…