Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bunlar cok coooook güzel ama bunları yapmam için bana ev lazım. o da şimdi olmaz. ancak evleninceeee

benim yanıma alıp götürebilceğim bişeyler lazım

şu balon olaylarını çok seviyorum keşke bana yapsa

O da doğru güzelim tmm daha vakit var elbet güzel bişeyler bulucaz

teşekkürr ederim Konyadan 23 yıllık aslı ben
Nişanlıyım bahar da inş dügün anasınıf ögrtmeniyim kpss ye hazırlanıyorum böyle işte:)

teşekkürr ederim Konyadan 23 yıllık aslı ben
Nişanlıyım bahar da inş dügün anasınıf ögrtmeniyim kpss ye hazırlanıyorum böyle işte:)

ben de 24 yaşındayım tazecik evliyim muhasebeciyim esasen ama evlendikten sonra çalışmayı bıraktım kk üyeliği ve ev hanımlığı yapıyorum diyelim ne güzel yavrucuklarla ilgilenmek güzeldir de hepsi birleşince kim bilir nasıl oluyodur

hmm yeni evli ögrencegimiz şeyler var faydalanalım senden(nasıl bi tabir oldu bu da)
evet çok masum minik insanlarla ugraşmak zevkli eglenceli:)

hosbuldumm nasılsın

huzurluyum bugün çok şükür sen nasılsın karar verdin mi saç modeline dün gece okudum biraz ben tepeden topuzu pek sevmiyorum hele kafama yapışan saçla beraber kubbe gibi bi topuz hiç istemedim hatta kuaförde resmen sinir harbi yaşamıştım. ben başka bi şehirden gelin geldiğim için kuaför sıkıntısı çektim hele makyajjj allahım bi makyaj yaptı bu ben değilim dedim öyle abartı bi şeydi çıldırdım sildirdim iki kez en son benim ablam kuaför telden kadına anlata anlata yaptırdım makyajımı neyse ki içime sindi en son gerçi daha iyisi olabilrdi de geçti gitti

hmm yeni evli ögrencegimiz şeyler var faydalanalım senden(nasıl bi tabir oldu bu da)
evet çok masum minik insanlarla ugraşmak zevkli eglenceli:)

ben de 4 ay önce nerde taze gelin hemen dalıyodum hele çeyiz mevzuları tek odak noktamdı şimdiyse bebiş isteğim başladı nasıl gidiyo çeyiz hazırlığın bitirdin mi yoksa hala devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…