Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yok sen anlattın bence ben anlayamadım yani göözümün önüne cok getiremedim bide getirdigim kadarıyla benim nişan sacıma benzedi ama
Hiç bişey yapmayı düşünmüyorum şuan için bebeğim. Belki gaza gelirsem yapabilirim

Hoşgeldin Edacım

Hadi bakalııııım

Hoşgeldin canım

hosbuldum canım nasılsın

Romantik komedi bekarlığa veda'yı izleyememiştim. onu izleyip geldimmmm

yok sen anlattın bence ben anlayamadım yani göözümün önüne cok getiremedim bide getirdigim kadarıyla benim nişan sacıma benzedi ama

hosbuldum canım nasılsın

şöyle yüzümüzün görünmediği bi foto arıyım bakıyım varsa eklerim buraya görürsün gelinlik işini halletmiş gibisin saçı düşündüğüne göre

bende çene yapmaya geldim.

önümüzdeki ay aşkit beyaz eşya taksidine gircem diyo bakalım.

Beko düşünüyoruz :44:

valla beyaz eşya biraz şans işi gibi canım benim çamaşır ve bulaşığım bosch çok memnunum buzdolabını da bosch alıcaktık ama bize küçük gibi geldi bekonun modellerine baktık daha büyüktü hacmi bilmem neyi işte ben tipine baktım daha çok eşim içine o yayla gibi bi buzdolabı almak istiyodu çünkü sonra buzdolabını bekodan aldık o da güzel ondan da memnunum hatta sebzeler için mavi ışığı var valla bazen bi aya yakın duruyolar bana mısın demiyolar hele şu an iki tane kivi var buzdolabından bi ayı geçti abartısız duruyolar (niye yemiyosak) bi şeycikleri yoktu dün elime geldiler

bak bu örnek daha da pekiştirdi işte

beyaz mı kuzum? gri de aklım kaldı ama kullanış açısından beyaz gibi geliyo bana.

bak bu örnek daha da pekiştirdi işte

beyaz mı kuzum? gri de aklım kaldı ama kullanış açısından beyaz gibi geliyo bana.

yok canım metal olandan gri mi deniyo işte ondan bizim fırın, davlumbaz ankastre olunca onları da öyle almak istedik uyumlu olsun diye ama bi şey diyim mi mesela ablamın ki beyaz onun mutfağına da beyaz daha uyumlu gibi geliyo bana sanki gri olsa yakışmıcak gibi.

doğru kişiyi bulduğunu sanmak yanılmak var bide ama evilik dogru zaman nve doğru kişiyle olunca güzeldir dogru.severek evlendiniz sanırım

aynen öyle oldu 6. yılımıza girdiğimizin ertesi günü düğünümüz oldu bi de bizim evliliğimiz kolay olmadı başta pek onaylamadılar evliliğimizi ama şimdi babamı gördükçe mutlu oluyorum her defasında söylüyo çünkü kendine ailemize yakışan birini getirdin karşıma bunun için yerin çok özel diyo babacığımm

hee bi de inoks el izi belli olmaz diyolar yaa kulliyen yalan bulaşık makinem bosch el izi gösteriyo buzdolabım beko o da el izi gösteriyo

anlaşılan griler parmak izini belli ediyor.

benim son kararım beyaz.

buzluk altta olanlarıda hiç sevmiyorum, hiiiçç kullanışlı değil bence :26:

ne güzel sevindim adınıza sizin allah herkese nasişp etsin inşallah.allah mutlulugunuzu bozmasın.aileniz ilk başta istemedi ama şimdi gördüler yani doru yaptıgını bu da çokk iyi

anlaşılan griler parmak izini belli ediyor.

benim son kararım beyaz.

buzluk altta olanlarıda hiç sevmiyorum, hiiiçç kullanışlı değil bence :26:

ben de öyle almadım buzluk dediğin üstte olur hem diğerlerine baktım kahvaltılık en üstte nasıl uzanıcam ben oralara yok dedim ben anam babam usulü buzluğu üstte olanlardan alıcam öyle de aldık. renkten çok özelliklerine bakın canım güzelce gezin araştırın ki katalog alsanız bile yeter biz öyle bakmıştık. bence o sebzeler için koruyucu ışığı olanlara da bak. şimdi evde iki kişi olunca aman ev boş kalmasın diye bi sürü şey alınıyor ama yenmiyo hemen bari hemencecik bozulmasın dursun uzun uzun benim kiviler gibi onlar demirbaş oldu buzdolabında diğer meyvelere dayılanıyolar siz tezgahtayken biz buralara kök salmıştık diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…