ne güzel sevindim adınıza sizin allah herkese nasişp etsin inşallah.allah mutlulugunuzu bozmasın.aileniz ilk başta istemedi ama şimdi gördüler yani doru yaptıgını bu da çokk iyi
ben de öyle almadım buzluk dediğin üstte olur hem diğerlerine baktım kahvaltılık en üstte nasıl uzanıcam ben oralara yok dedim ben anam babam usulü buzluğu üstte olanlardan alıcam öyle de aldık. renkten çok özelliklerine bakın canım güzelce gezin araştırın ki katalog alsanız bile yeter biz öyle bakmıştık. bence o sebzeler için koruyucu ışığı olanlara da bak. şimdi evde iki kişi olunca aman ev boş kalmasın diye bi sürü şey alınıyor ama yenmiyo hemen bari hemencecik bozulmasın dursun uzun uzun benim kiviler gibi onlar demirbaş oldu buzdolabında diğer meyvelere dayılanıyolar siz tezgahtayken biz buralara kök salmıştık diyolar
aynen öyle o yüzden hep derim ön yargıdan uzak durmak gerek
İyiyim kuzum saçtan devam mı ediyoruz
şöyle yakın uzak boydan falan gönderdim bikaç tane canım. aslında bu gelinlik tek omuzlu bi gelinlikti ama ben bu hale çevirdim işte
aşk,sevgi nasıl bırsey böyle yaa erkek arkadasımla 1haftadır konusmuyoruz :S
sac bende dügün gününe kada bitmez
kızlar bende %100 beyaz düşünüyorum aklıma hic gri falan gelmedi acıkcası..beyaz eşya dedigin beyaz olur diyorum
marka olarak samsung istiyodum hem fiyat uygun hemde içi cok geniş diye meger içinin geniş olmasının sebebi eninin geniş olmasıymıs o bir risk her mutfaga sıgmaz vazgectim..
beko baktık çok bakmadık hep öyle yol üzeri bi girelim oldu ama fiyatlar cokta uygun degil :26:
bosch ile aynı fiyatta tabi bizim baktıgımız modeller arasında :26:
bende ters sevmiyorum yani buzluk altta 1.70 boyum var ama yinede ters olunca buzdolabının en üstünü rahat göremiyorum buda hosuma gitmiyo en cok kullandıgım buzdolabı olduguna göre bence altta olmalı :44: heee ama şuda var bakıyorum sanki altta olanların buzlugu daha geniş işte bu aklımı karıstırıyo..benim buzlugum kesinlikle geniş olmalı calısınca mecbur börek falan yapıp atmak lazım sarma yaparım atarım ne bileyim atarım hazır elimin altında olur yani geniş olsun :44:
sac bende dügün gününe kada bitmez
kızlar bende %100 beyaz düşünüyorum aklıma hic gri falan gelmedi acıkcası..beyaz eşya dedigin beyaz olur diyorum
marka olarak samsung istiyodum hem fiyat uygun hemde içi cok geniş diye meger içinin geniş olmasının sebebi eninin geniş olmasıymıs o bir risk her mutfaga sıgmaz vazgectim..
beko baktık çok bakmadık hep öyle yol üzeri bi girelim oldu ama fiyatlar cokta uygun degil :26:
bosch ile aynı fiyatta tabi bizim baktıgımız modeller arasında :26:
bende ters sevmiyorum yani buzluk altta 1.70 boyum var ama yinede ters olunca buzdolabının en üstünü rahat göremiyorum buda hosuma gitmiyo en cok kullandıgım buzdolabı olduguna göre bence altta olmalı :44: heee ama şuda var bakıyorum sanki altta olanların buzlugu daha geniş işte bu aklımı karıstırıyo..benim buzlugum kesinlikle geniş olmalı calısınca mecbur börek falan yapıp atmak lazım sarma yaparım atarım ne bileyim atarım hazır elimin altında olur yani geniş olsun :44:
dimi sanki her birimiz 180 cmaynen öyle. ben sürekli buzluğu açıp kapamıcam ki. niye altta olsunboyum yetmezz bi kere yumurta almaya
tamam o mavi ışığı unutmıcam, sorcamözelliklerinde var mıymış bakalım
sebep ne ki ? yani o kadar konuşmadan durulmaz ki eğer çok önemli bi sorunsa ayrı tabi ama illaki bi taraf adım atmalı yaaaşk,sevgi nasıl bırsey böyle yaa erkek arkadasımla 1haftadır konusmuyoruz :S
aynen maalesef öyle:26:aynen şu önyargı yapılmasına bende çok sinir olurum ama bir çok yerde bir çok zaman karşılaşırız bitmez bu insanlardaki önyargı
oyy kuzum çok teşekkür ederim sen de çok güzel bi gelin olucaksın eminimTospiğimmmmm ben bu kadar görmemiştim maşallah maşallah maşallah sana bayıldımmmm
Ben tek bi fotoğrafını görmüştüm evden çıkarken olanı mı ne o da böyle çok belli değildi
Gördüğüm en güzel yarı kapalı gelinlik ve gelinnnnn
Saçında çok hoş balım maşallahhhhh tekrar
benim aklımda hep gri vardı ama parmak izini belli ediyormuş vazcaydım bende
fiyatları tam araştırmadım ben kuzum ama beko olacak sanırsam.
buzdolabı-bulaşık mak. çam.mak 4.500 e kapatırız inşallah
Ya bende aksi gibi gri istiyorum herşeyimi. Hatta şu kırmızı yeşil pembe çamaşır makineleri var ya çok tatlılar yaaaa
Bencede buzluk geniş olmalı çok ihtiyaç oluyo
hiiiiiçççdimi sanki her birimiz 180 cmhem benim baktığım altı buzluk olan modeller böyle bölme bölme ayrılmıştı hiç sevmedim almadım da ohhh
4.500se çok iyi bence. Ben çok daha fazla düşünmüştüm iyi bari
Ya bende aksi gibi gri istiyorum herşeyimi. Hatta şu kırmızı yeşil pembe çamaşır makineleri var ya çok tatlılar yaaaa
Bencede buzluk geniş olmalı çok ihtiyaç oluyo
benim aklımda hep gri vardı ama parmak izini belli ediyormuş vazcaydım bende
fiyatları tam araştırmadım ben kuzum ama beko olacak sanırsam.
buzdolabı-bulaşık mak. çam.mak 4.500 e kapatırız inşallah
Şeker gibi değil mi bunlar
aman allahımm bayıldım mavilisine özellikle bu evin yatak odası kim bilir ne şekerdir ayhhh çok payamız olursa bahçeli bi ev alıcaymm içini de böyle mamili beyazlı yapıcam
Şeker gibi değil mi bunlar
patlasın tabihiiiiiççç
hiç birimiz almıcaz, ellerinde patlasın
ben öyle 3-4 binlik buzdolabı istemem .
çamaşır mak. 1200
bulaşık mak. 1000 lira falan .
Yeter yahu en iyisini alcan da nolcak hiç bozulmıcak sanki
b
canım mesela dün aksam avmde bosch a girdin dediigm gibi çok yüksek modeller bakmıyorum 8 kg camasır makinesi ve bozdulabı 3000 ortalama gibi bişeydi iyimi :44: bide magaza bakmıstım farklımıydı buzdolabı bilmiyorum gecen ay 1900 küsür bişey demişti burdada 1700 küsürdü :44:
aman allahımm bayıldım mavilisine özellikle bu evin yatak odası kim bilir ne şekerdir ayhhh çok payamız olursa bahçeli bi ev alıcaymm içini de böyle mamili beyazlı yapıcamgerçi benim salonumda beyaz yatak odam da beyaz aydınlık olsun istedim hep
patlasın tabi
4500 uygun canım takside girdi mi şimdiden raht rahat öder bitirir aferin enişteye
takdirlerimi sunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?