Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aynen öyle. ben sürekli buzluğu açıp kapamıcam ki. niye altta olsun boyum yetmezz bi kere yumurta almaya

tamam o mavi ışığı unutmıcam, sorcam özelliklerinde var mıymış bakalım

İyiyim kuzum saçtan devam mı ediyoruz

sac bende dügün gününe kada bitmez

kızlar bende %100 beyaz düşünüyorum aklıma hic gri falan gelmedi acıkcası..beyaz eşya dedigin beyaz olur diyorum
marka olarak samsung istiyodum hem fiyat uygun hemde içi cok geniş diye meger içinin geniş olmasının sebebi eninin geniş olmasıymıs o bir risk her mutfaga sıgmaz vazgectim..
beko baktık çok bakmadık hep öyle yol üzeri bi girelim oldu ama fiyatlar cokta uygun degil :26:
bosch ile aynı fiyatta tabi bizim baktıgımız modeller arasında :26:
bende ters sevmiyorum yani buzluk altta 1.70 boyum var ama yinede ters olunca buzdolabının en üstünü rahat göremiyorum buda hosuma gitmiyo en cok kullandıgım buzdolabı olduguna göre bence altta olmalı :44: heee ama şuda var bakıyorum sanki altta olanların buzlugu daha geniş işte bu aklımı karıstırıyo..benim buzlugum kesinlikle geniş olmalı calısınca mecbur börek falan yapıp atmak lazım sarma yaparım atarım ne bileyim atarım hazır elimin altında olur yani geniş olsun :44:

şöyle yakın uzak boydan falan gönderdim bikaç tane canım. aslında bu gelinlik tek omuzlu bi gelinlikti ama ben bu hale çevirdim işte

Tospiğimmmmm ben bu kadar görmemiştim maşallah maşallah maşallah sana bayıldımmmm
Ben tek bi fotoğrafını görmüştüm evden çıkarken olanı mı ne o da böyle çok belli değildi
Gördüğüm en güzel yarı kapalı gelinlik ve gelinnnnn
Saçında çok hoş balım maşallahhhhh tekrar

Ya bende aksi gibi gri istiyorum herşeyimi. Hatta şu kırmızı yeşil pembe çamaşır makineleri var ya çok tatlılar yaaaa
Bencede buzluk geniş olmalı çok ihtiyaç oluyo

benim aklımda hep gri vardı ama parmak izini belli ediyormuş vazcaydım bende

fiyatları tam araştırmadım ben kuzum ama beko olacak sanırsam.

buzdolabı-bulaşık mak. çam.mak 4.500 e kapatırız inşallah

aynen öyle. ben sürekli buzluğu açıp kapamıcam ki. niye altta olsun boyum yetmezz bi kere yumurta almaya

tamam o mavi ışığı unutmıcam, sorcam özelliklerinde var mıymış bakalım
dimi sanki her birimiz 180 cm hem benim baktığım altı buzluk olan modeller böyle bölme bölme ayrılmıştı hiç sevmedim almadım da ohhh
aşk,sevgi nasıl bırsey böyle yaa erkek arkadasımla 1haftadır konusmuyoruz :S
sebep ne ki ? yani o kadar konuşmadan durulmaz ki eğer çok önemli bi sorunsa ayrı tabi ama illaki bi taraf adım atmalı yaa
aynen şu önyargı yapılmasına bende çok sinir olurum ama bir çok yerde bir çok zaman karşılaşırız bitmez bu insanlardaki önyargı
aynen maalesef öyle:26:
oyy kuzum çok teşekkür ederim sen de çok güzel bi gelin olucaksın eminim ama gelinlik konusunda düşün o kadar kararsız kaldım ki o kadar gezdim ki son bi ay kala buldum bu modeli ve denemedim sadece katalogtan beğendim üzerinde değişiklik yapılmasını istedim izmirde dikildi geldi iki hafta içinde çok şükür tek bi provayla tam bedenime oturdu

kız o saç o gün kaç kez söktürüldü nasıl sitemli gelmiştim düğünden sonra hatırlıyosundur belki ama kuaförün ilk yaptığı saç ve makyajla çıksaydım heralde zorla evlendiriliyomuşum gibi bi suratla dolanırdım düğün boyunca

4.500se çok iyi bence. Ben çok daha fazla düşünmüştüm iyi bari

Ya bende aksi gibi gri istiyorum herşeyimi. Hatta şu kırmızı yeşil pembe çamaşır makineleri var ya çok tatlılar yaaaa

mutfağa göre değişiyo bence canım yaa benim mutfağıma da beyaz yakışmazdı zaten aklımda gri vardı öyle aldık ama bronza da dedim ablamın mutfağına da beyaz yakışıyo mesela ben şanslıydım evimiz belliydi geldim evi gördüm sonra alışverişe çıktık

dimi sanki her birimiz 180 cm hem benim baktığım altı buzluk olan modeller böyle bölme bölme ayrılmıştı hiç sevmedim almadım da ohhh
hiiiiiççç

hiç birimiz almıcaz, ellerinde patlasın

4.500se çok iyi bence. Ben çok daha fazla düşünmüştüm iyi bari

ben öyle 3-4 binlik buzdolabı istemem .

çamaşır mak. 1200

bulaşık mak. 1000 lira falan .

Yeter yahu en iyisini alcan da nolcak hiç bozulmıcak sanki

bak tatlı olmasına cok tatlılar ama hani sürekli kullanacagın eşyalar ya o yüzden sıkılacak cinsten olmamalılar beyaz düşün hala moda cıktı cıkalı mode yada kahveli kremli mobilyalar düşün oldum olası tercih ediliyo yani..mesela mobilyada bi ara siyahlar beyazlar modaydı yogun siyahlar yada ondan önce cok yogun kahveler ve şimdi ne kadar sıkıcı geliyolar bunun gibi..he tabi kuzucum herkesin zevki çok farklı ve herkes begendigi gibi döşemeli evini inşallah imkanlarımız olur
mesela canım sevdigime kalsa 2 kişiyiz kücük dolap alalım diyo olurmu öyle şey merak etme askım diyorum ben onu elimden geldigi kadar bos bırakmıcam

canım mesela dün aksam avmde bosch a girdin dediigm gibi çok yüksek modeller bakmıyorum 8 kg camasır makinesi ve bozdulabı 3000 ortalama gibi bişeydi iyimi :44: bide magaza bakmıstım farklımıydı buzdolabı bilmiyorum gecen ay 1900 küsür bişey demişti burdada 1700 küsürdü :44:

Şeker gibi değil mi bunlar
aman allahımm bayıldım mavilisine özellikle bu evin yatak odası kim bilir ne şekerdir ayhhh çok payamız olursa bahçeli bi ev alıcaymm içini de böyle mamili beyazlı yapıcam gerçi benim salonumda beyaz yatak odam da beyaz aydınlık olsun istedim hep
patlasın tabi
4500 uygun canım takside girdi mi şimdiden raht rahat öder bitirir aferin enişteye
takdirlerimi sunuyorum

ikisi 3000 se bence coook iyi 1000 den aşağı çamaşır mkinesi yok zaten.

baktığın fiyatlar bana çok cazip geldi canımcım.

araba alcaktı aslında 7000 i var. üstüne kredi çekip alıcakmış niyeti öyleydi.

geçen gün geldi pat diye önümüzdeki ay beyaz eşya bakıyoruz dedi , babası demiş gidin beğenin, evleneceğiniz zaman beğenmezseninz eğer farkını verir başka model bakarsınız.

bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…