araba alcaktı aslında 7000 i var. üstüne kredi çekip alıcakmış niyeti öyleydi.
geçen gün geldi pat diye önümüzdeki ay beyaz eşya bakıyoruz dedi , babası demiş gidin beğenin, evleneceğiniz zaman beğenmezseninz eğer farkını verir başka model bakarsınız.
bende şaşırdım
ikisi 3000 se bence coook iyi 1000 den aşağı çamaşır mkinesi yok zaten.
baktığın fiyatlar bana çok cazip geldi canımcım.
Bnm niye hiç beyaz eşyaymış biilmem neymiş o taraflar bezim yok ya :26:
Anlamam da hee
araba bizden çok yiyo zatenboş ver canım şimdi arabayı söyle almasın önce bi düğün geçsin düzeninizi oturttun sonra alınır illa ki çok şükür çalışıyor. bak biz hiç şuan araba düşünmüyoruz başka yatırımlar peşindeyiz madem bol bebiş düşünüyoruz ona göre de imkanlar hazırlamak lazım dimi ama. hem babasının arabası var madem geldiler dibime bi işe yarasınlar lazım olunca onu alıyor eşim
canım biz bu pazar önce hesap kitap yapalım elde para azaldı neyi peşiin neyi taksit alıcaz ona bakalım ondan sonra belki bu pazar aksama dogru belki haftaya bakınırız alırız artık alıcı gözüyle
biz de sevgiliyken anlamıyoduk yavrum rahat ol vakti gelince birden herbi şeyden anlar oluyosun
araba bizden çok yiyo zaten
biz asıl ihtiyaçları alalım bencede
anladım canım, gezin dolaşın neresi uygun gelirse ordan alırsınız.
ay daha tv si var
bak işte onuda hic anlamıyorum aynı gibi duruyolar ama fiyatları cok farklı
bak işte onuda hic anlamıyorum aynı gibi duruyolar ama fiyatları cok farklı
kızlarrrr ben yavaştan kaçar markete gidicem sonra mutfağımla bütünleşip kocişime güzel yemekler yapıcam görüşmek üzere
kızlarrrr ben yavaştan kaçar markete gidicem sonra mutfağımla bütünleşip kocişime güzel yemekler yapıcam görüşmek üzere
Görüşürüz yavrm
Bronzummmm çeyiz topiği açmışsın kuzum
Hayırlı olsun mutlulukla kullanın inşallahh ee söz edildi mi ailelere biliyolar mı hazırlıklara başlanmış
phılıps almayın yeter ben hiç memnun değilim tv den kanal geçişleri çok yavaş sinir oluyorum
evet topiği açtım bidada bişey alamadım
sağol kuşum. daha bi adım yok. yaza doğru kısmetsebiz başladık ufaktan almaya sonradan cok sıkışmayalım diye.
İyi yapmışsın yavrm evet aslında en mantıklısı o
e bide çalışıyoken alayım biraz dedim. oraya buraya saçacağıma taksit ödüyorum
Allah sanada nasip etsin canımcım
bunu kesinlikle aklımda tutuyorumphılıps almayın yeter ben hiç memnun değilim tv den kanal geçişleri çok yavaş sinir oluyorum
görüntü farkı varbi sürü tv yi yanyana koyuyolar hepsinin görüntüsü başka.
ama diğer özellikleri aynı bence. hepsinde 3 boyut var netede giriliyo. görüntüye bakmak lazım.
bunu kesinlikle aklımda tutuyorum
cok para vermemleliyiz onu biliyorum 1500 ü gecmesin bari o :26:
Ay inşallaaaaah az ona az ona derken (gerçi az değil de neyse) dünya kadar borç. Allah yardımcımız olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?