Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

boş ver canım şimdi arabayı söyle almasın önce bi düğün geçsin düzeninizi oturttun sonra alınır illa ki çok şükür çalışıyor. bak biz hiç şuan araba düşünmüyoruz başka yatırımlar peşindeyiz madem bol bebiş düşünüyoruz ona göre de imkanlar hazırlamak lazım dimi ama. hem babasının arabası var madem geldiler dibime bi işe yarasınlar lazım olunca onu alıyor eşim

ikisi 3000 se bence coook iyi 1000 den aşağı çamaşır mkinesi yok zaten.

baktığın fiyatlar bana çok cazip geldi canımcım.

canım biz bu pazar önce hesap kitap yapalım elde para azaldı neyi peşiin neyi taksit alıcaz ona bakalım ondan sonra belki bu pazar aksama dogru belki haftaya bakınırız alırız artık alıcı gözüyle

araba bizden çok yiyo zaten

biz asıl ihtiyaçları alalım bencede

canım biz bu pazar önce hesap kitap yapalım elde para azaldı neyi peşiin neyi taksit alıcaz ona bakalım ondan sonra belki bu pazar aksama dogru belki haftaya bakınırız alırız artık alıcı gözüyle

anladım canım, gezin dolaşın neresi uygun gelirse ordan alırsınız.

ay daha tv si var

araba bizden çok yiyo zaten

biz asıl ihtiyaçları alalım bencede

anladım canım, gezin dolaşın neresi uygun gelirse ordan alırsınız.

ay daha tv si var

bak işte onuda hic anlamıyorum aynı gibi duruyolar ama fiyatları cok farklı

bak işte onuda hic anlamıyorum aynı gibi duruyolar ama fiyatları cok farklı

görüntü farkı var bi sürü tv yi yanyana koyuyolar hepsinin görüntüsü başka.

ama diğer özellikleri aynı bence. hepsinde 3 boyut var netede giriliyo. görüntüye bakmak lazım.

kızlarrrr ben yavaştan kaçar markete gidicem sonra mutfağımla bütünleşip kocişime güzel yemekler yapıcam görüşmek üzere

Görüşürüz yavrm

Bronzummmm çeyiz topiği açmışsın kuzum

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın inşallahh ee söz edildi mi ailelere biliyolar mı hazırlıklara başlanmış

Görüşürüz yavrm

Bronzummmm çeyiz topiği açmışsın kuzum

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın inşallahh ee söz edildi mi ailelere biliyolar mı hazırlıklara başlanmış

evet topiği açtım bidada bişey alamadım

sağol kuşum. daha bi adım yok. yaza doğru kısmetse biz başladık ufaktan almaya sonradan cok sıkışmayalım diye.

phılıps almayın yeter ben hiç memnun değilim tv den kanal geçişleri çok yavaş sinir oluyorum
bunu kesinlikle aklımda tutuyorum
görüntü farkı var bi sürü tv yi yanyana koyuyolar hepsinin görüntüsü başka.

ama diğer özellikleri aynı bence. hepsinde 3 boyut var netede giriliyo. görüntüye bakmak lazım.

cok para vermemleliyiz onu biliyorum 1500 ü gecmesin bari o :26:

bunu kesinlikle aklımda tutuyorum

cok para vermemleliyiz onu biliyorum 1500 ü gecmesin bari o :26:

Ay inşallaaaaah az ona az ona derken (gerçi az değil de neyse ) dünya kadar borç. Allah yardımcımız olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…