hayırlı günler herkesesigara böreklerimi sardım geldim
Evet bende çok seviyorum o kadını çok şeker
aynen öyle.bize hergün sevgililer günü dimi
hoşgeldin.
hani bizee hani bize
kızartıp getireyim bi tabak hemen
Bencede. Çift olarak ikiside çok sevimli
tencere kapak misali
Nico avatar değiştirme hızına yetişemiyorum
valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belkikızartıp getireyim bi tabak hemen
Aynenn öyle kuzum ilk 1-2 sene özel günler süprizler iyi oluyo ama sonra hevesini alıyo insan hele sevgililer günü zoraki oluyomuş gibi geliyo bana
Değişikliği seviyorum ne yapayım
Size bir haberim yok artık bi sevgilim varkesinleşmeden söylemek istemedim
Aa çok sevindim tatlım hayırlı olsun çooook mutlu olursun inşallah
Evet iyi dilekleri ilettiğimize göre hemen döküllll ayrıntı ver
Hemen döküleceğim merak etme
Daha çok yeni birşey. Eski sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyordum sürekli kafama takılıyordu.
Kendi takıntılarım yüzünden ilk sevgilimi tamamen kaybedince bu sefer de aynı şey olsun istemedim.
Mesaj attım 2-3 gün önce işte o da ben sana dönücem şu an smsim yok dedi. Çocukluk aşkıydım ben onun.
Sinema çıkışı 20-25 dk falan buluştuk işte. Dedi eğer biraz daha geç kalsaydın tamamen silecektim annem falan senle
barışmamı söylüyordu bende o iş bitti artık diyordum ama tekrar nasip olacakmış dedi. Bende kenarından dönmüşüm
mesaj attım ilerde pişman olmayayım diye dedim. O da eskisi gibi olursa yine yaptığın takıntıları yaparsan
bu sefer dönüş olmaz tamamen kapatırım defteri dedi. Sonra eve geldim ben mesaj geldi özlemişim seni ben tekrardan bu yola çıkıyoruz
ama ayrılalım dersen beni bırakırsan bu sefer yolumu kaybederim. Benim elimi, kalbimi, sevgimi boş bırakma
nefesim, herşeyim ol dedi. Öyle başlamış olduk. Hayırlısıyla ...
waooooooowwww
tebrik ederim nico'cum. hayırlı olsun.
Teşekkür ederim bronzzumValla tamamen kapatırım deyince ufaktan bir tırsmadım değil valla
valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belki
e bide yıllardırda beraber oluncaaa
Temkinli davranın bu sefer.umarım daim olur
ne iş yapar, kaç yaşında damat bey
yok şekerim bugüne yapmadım onları aslında pazar kahvaltısında kullanmayı düşünüyorum hem ugün evde yokuz gibi henüz kesinleşmedi eşimden haber bekliyorum ama gitmezsek mantar yaparım kesim çok canım istiyorOhh ellerine sağlık bebeğim başka ne var menüde
5 çayında keyif yaparız o zamanNiye yemek yemeden önce yazmadın bunu tıka basa yedim yer kalmadı
valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belki
e bide yıllardırda beraber oluncaaa
ahahha evetKaçırmam az sonra yerim diyosunAma tospiğinde hep dilinde bigünde içi börek çörek dolu kargo kapımızı çalmıyo yani
Yıllardır birlikte olup onun bakışlarından ne düşündüğünü anlayabilmek paha biçilemez
Umarım canım. Benden bi 7-8 ay büyük sadeceHem okur hem çalışır
Gıkı da çıkmaz valla benden daha çalışkan
Bilgisayar bölümü okuyor.
Kaçırmam az sonra yerim diyosunAma tospiğinde hep dilinde bigünde içi börek çörek dolu kargo kapımızı çalmıyo yani
Yıllardır birlikte olup onun bakışlarından ne düşündüğünü anlayabilmek paha biçilemez
cw güzel
tekrar tekrar hayırlı olsun
Hemen döküleceğim merak etme
Daha çok yeni birşey. Eski sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyordum sürekli kafama takılıyordu.
Kendi takıntılarım yüzünden ilk sevgilimi tamamen kaybedince bu sefer de aynı şey olsun istemedim.
Mesaj attım 2-3 gün önce işte o da ben sana dönücem şu an smsim yok dedi. Çocukluk aşkıydım ben onun.
Sinema çıkışı 20-25 dk falan buluştuk işte. Dedi eğer biraz daha geç kalsaydın tamamen silecektim annem falan senle
barışmamı söylüyordu bende o iş bitti artık diyordum ama tekrar nasip olacakmış dedi. Bende kenarından dönmüşüm
mesaj attım ilerde pişman olmayayım diye dedim. O da eskisi gibi olursa yine yaptığın takıntıları yaparsan
bu sefer dönüş olmaz tamamen kapatırım defteri dedi. Sonra eve geldim ben mesaj geldi özlemişim seni ben tekrardan bu yola çıkıyoruz
ama ayrılalım dersen beni bırakırsan bu sefer yolumu kaybederim. Benim elimi, kalbimi, sevgimi boş bırakma
nefesim, herşeyim ol dedi. Öyle başlamış olduk. Hayırlısıyla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?