Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Değişikliği seviyorum ne yapayım

Size bir haberim yok artık bi sevgilim var kesinleşmeden söylemek istemedim

Aa çok sevindim tatlım hayırlı olsun çooook mutlu olursun inşallah
Evet iyi dilekleri ilettiğimize göre hemen döküllll ayrıntı ver

Aa çok sevindim tatlım hayırlı olsun çooook mutlu olursun inşallah
Evet iyi dilekleri ilettiğimize göre hemen döküllll ayrıntı ver

Hemen döküleceğim merak etme

Daha çok yeni birşey. Eski sevgilime haksızlık yaptığımı düşünüyordum sürekli kafama takılıyordu.
Kendi takıntılarım yüzünden ilk sevgilimi tamamen kaybedince bu sefer de aynı şey olsun istemedim.
Mesaj attım 2-3 gün önce işte o da ben sana dönücem şu an smsim yok dedi. Çocukluk aşkıydım ben onun.
Sinema çıkışı 20-25 dk falan buluştuk işte. Dedi eğer biraz daha geç kalsaydın tamamen silecektim annem falan senle
barışmamı söylüyordu bende o iş bitti artık diyordum ama tekrar nasip olacakmış dedi. Bende kenarından dönmüşüm
mesaj attım ilerde pişman olmayayım diye dedim. O da eskisi gibi olursa yine yaptığın takıntıları yaparsan
bu sefer dönüş olmaz tamamen kapatırım defteri dedi. Sonra eve geldim ben mesaj geldi özlemişim seni ben tekrardan bu yola çıkıyoruz
ama ayrılalım dersen beni bırakırsan bu sefer yolumu kaybederim. Benim elimi, kalbimi, sevgimi boş bırakma
nefesim, herşeyim ol dedi. Öyle başlamış olduk. Hayırlısıyla ...

waooooooowwww

tebrik ederim nico'cum. hayırlı olsun.

valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belki

e bide yıllardırda beraber oluncaaa

Kaçırmam az sonra yerim diyosun Ama tospiğinde hep dilinde bigünde içi börek çörek dolu kargo kapımızı çalmıyo yani

Yıllardır birlikte olup onun bakışlarından ne düşündüğünü anlayabilmek paha biçilemez

Temkinli davranın bu sefer. umarım daim olur

ne iş yapar, kaç yaşında damat bey

Umarım canım. Benden bi 7-8 ay büyük sadece Hem okur hem çalışır
Gıkı da çıkmaz valla benden daha çalışkan
Bilgisayar bölümü okuyor.

Ohh ellerine sağlık bebeğim başka ne var menüde
yok şekerim bugüne yapmadım onları aslında pazar kahvaltısında kullanmayı düşünüyorum hem ugün evde yokuz gibi henüz kesinleşmedi eşimden haber bekliyorum ama gitmezsek mantar yaparım kesim çok canım istiyor
Niye yemek yemeden önce yazmadın bunu tıka basa yedim yer kalmadı
5 çayında keyif yaparız o zaman
valla ben yedim şimdi. bide üstüne su içtim bi lokma yicek yerim yok şuan. az sonra belki

e bide yıllardırda beraber oluncaaa

tam isabet canımcım lunnada tokmuş zaten

nicoo hayırlı olsun inşallah bu kez daha sıkı sarılırsınız birbirinize

ahahha evet

hergün ağlayan pastalar, sigara börekleri, tatlılar havada uçuşuyo ama bize koklatmıyo bile dimi bebişim

varsa yoksa kocası

Umarım canım. Benden bi 7-8 ay büyük sadece Hem okur hem çalışır
Gıkı da çıkmaz valla benden daha çalışkan
Bilgisayar bölümü okuyor.

cw güzel

tekrar tekrar hayırlı olsun

nayırrrr nolamazzz bu lafın altında kalamam adres ver kargoyla göndercem

Ayyyy çok romantik
Mutluluğunuz daim olsun cnm benim. Sende hatanı anlamışsın ne güzel inşallah bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerlersinz. Çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…