Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hmm akraba ziyareti Olsun kuzum ya 1 gece değil mi katlanırsın kocanda yanında ohh yeni gelin edalarıyla süzüm süzüm süzülürsün
Bizde seni çoooook seviyoruz topiğimizin neşe kaynağı

Dediğine inanırım çünkü o özlemi sürekli bende yaşıyorum bak dün gece birlikteydik şuan vallahi burnumda tütüyor doyumsuzmuyuz ne
Hmm fesleğenle sadece hazır soslardan yaptım fesleğen pek kullanmam mutfağımda ama bunu not alıyorum bebeğim deniycem bi ara

seninde sınavın bu şekilde demekki canım, canları sağolsun yeter ki.

bende kekiği cok severim. domates sosuna atarım. makarnanın üstünde offf diyorummmm
Benm favorimde nane
sinir bozucu bi haber aldım offff diyorum akşam eşim geç gelicekmiş toplantıya gidicek babasıyla afedersiniz b.k var sanki o da gidiyo

Aaa yemek işi yattı mı yoksa sen tek mi gidiceksin

aman en güzeli hiç doymayalım yıllar geçse de aynı aşkla heyecanla sevelim sevilelim de kuzum dene canım ben fırında et yemekleri yaptığımda da kullanırım fesleğen çok yakıştırıyorum.
Benm favorimde nane

Aaa yemek işi yattı mı yoksa sen tek mi gidiceksin

yattı canım ben evde yalnızım yemek de yok dünden yapıcak keyfimde kalmadı aç kalıyım da üzülsün hayır ne alaka gidiyo o da anlamıyorum babası dernek başkanı köylerinin muhtarlık seçimleri için toplanıyolarmış senin ne işin var sanki iş toplantısı ama ben biliyorum bunlar hep kp nin işi gelsin istiiyo devamlı al işte götürdü en sonunda

zaten kv nin iki gün önceki boşboğazlığından yüzünü görmeye tahammülüm yok aramıyorum sormuyorum çıkmıyorum da yanına bi de kp sinirimi çıkardı tam oldu

Son düzenleme:
Hep eski sevgiliden yeni olmaz fln derlerde ben ona inanmıyorum sonuçta hatalarını farkettiysen hiç bi sorun olmaz. Zaten yeni birini hayatına alıp tanımak çok daha zor bişey:26:
Tekrar hayırlı olsun bitanem

Benim inanmadığım tek şey eski sevgiliden arkadaş olmaz. Yoksa bende sen gibi düşnüyorum

o normal canım boşver ama seven erkek illaki ekstra bi şey yapmasa da belli ediyo sevgisini kız biliyoruz sevildiğimizi biz kızlar ama illa bi hareket bekliyoruz işte napalım bizimde huyumuz bu

Haklısın canım napalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm tmm kuzum fesleğen konusuna bende ağırlık vereyim biraz
İnşallah ömür boyu böyle sevilir severiz canım benim amin
Ne yaptı bakayım o kv yine Sen sakın aç durma tost yap makarna yap ye bişeyler bitanem
Benim inanmadığım tek şey eski sevgiliden arkadaş olmaz. Yoksa bende sen gibi düşnüyorum
Eski sevgiliden arkadaş mı aman aman evlerden ırak resmen

Dün gece arabanın önüne bi geldik buz tutmul heryeri kapılar açılmıyo camlar görünmüyo yarım saatte çözemedik buzları. Off nefret ediyorum kıştan soğuktan

Aynı ben Bende yazı severim

Her yaz sıcaklayınca kendi kendime söz veriyorum kış gelsin soğuklardan hiç şikayet etmycem ooof çok sıcak diye ama beceremiyorum yine kıştan soğuklardan yakınıyorum

İnsanoğlu böyle ama yaz gibisi yok ya hatta en güzeli ilkbahar ılık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…