Hmm akraba ziyaretiakraba ziyareti ama yemekli ayy sevmiyorum c.tesi dışarı çıkmayı ama napimm işte kociş için çiğ tavuk yenirmiş
aaaa çok ayıp iyice vefasız bellediniz benisizi de çok seviyorum valla billa kız
o normal canım boşver ama seven erkek illaki ekstra bi şey yapmasa da belli ediyo sevgisini kız biliyoruz sevildiğimizi biz kızlar ama illa bi hareket bekliyoruz işte napalım bizimde huyumuz bu
ikisiyle de aynı anda birlikte olsam keşke ama benim hayatımda özlem hep olucak maalesef
amin canım ben eminim sizin evliiğinizde çok mükemmel olucak aşk dolu olucakanacım vallahi billahi abartmıyorum ama ben eşim gidince bile akşama kadar onu özleyen biriyim ekstra özleme gerek yok aslında ama işte mecbur napalım
fesleğen soslu makarnam bebeğim ama fesleğenim doğal anacuğumdan aldım kendi kuruttu belki de o yüzden lezzetli oluyor
ama özetle malzemeler sarımsak az sıvı yağ domates tereyağ biraz tuz biraz su ve tabiki fesleğen
Benm favorimde naneseninde sınavın bu şekilde demekki canım, canları sağolsun yeter ki.
bende kekiği cok severim. domates sosuna atarım. makarnanın üstünde offf diyorummmm
sinir bozucu bi haber aldım offff diyorum akşam eşim geç gelicekmiş toplantıya gidicek babasıyla afedersiniz b.k var sanki o da gidiyo
aman en güzeli hiç doymayalım yıllar geçse de aynı aşkla heyecanla sevelim sevilelim de kuzumHmm akraba ziyaretiOlsun kuzum ya 1 gece değil mi katlanırsın kocanda yanında ohh yeni gelin edalarıyla süzüm süzüm süzülürsün
Bizde seni çoooook seviyoruz topiğimizin neşe kaynağı
Dediğine inanırım çünkü o özlemi sürekli bende yaşıyorum bak dün gece birlikteydik şuan vallahi burnumda tütüyor doyumsuzmuyuz ne
Hmm fesleğenle sadece hazır soslardan yaptım fesleğen pek kullanmam mutfağımda ama bunu not alıyorum bebeğim deniycem bi ara
Benm favorimde nane
Aaa yemek işi yattı mı yoksa sen tek mi gidiceksin
Hep eski sevgiliden yeni olmaz fln derlerde ben ona inanmıyorum sonuçta hatalarını farkettiysen hiç bi sorun olmaz. Zaten yeni birini hayatına alıp tanımak çok daha zor bişey:26:
Tekrar hayırlı olsun bitanem
o normal canım boşver ama seven erkek illaki ekstra bi şey yapmasa da belli ediyo sevgisini kız biliyoruz sevildiğimizi biz kızlar ama illa bi hareket bekliyoruz işte napalım bizimde huyumuz bu
Hmm tmm kuzum fesleğen konusuna bende ağırlık vereyim birazaman en güzeli hiç doymayalım yıllar geçse de aynı aşkla heyecanla sevelim sevilelim de kuzumdene canım ben fırında et yemekleri yaptığımda da kullanırım fesleğen çok yakıştırıyorum.
yattı canım ben evde yalnızım yemek de yok dünden yapıcak keyfimde kalmadı aç kalıyım da üzülsünhayır ne alaka gidiyo o da anlamıyorum babası dernek başkanı köylerinin muhtarlık seçimleri için toplanıyolarmış senin ne işin var sanki iş toplantısı ama ben biliyorum bunlar hep kp nin işi gelsin istiiyo devamlı al işte götürdü en sonunda
zaten kv nin iki gün önceki boşboğazlığından yüzünü görmeye tahammülüm yok aramıyorum sormuyorum çıkmıyorum da yanına bi de kp sinirimi çıkardı tam oldu
Eski sevgiliden arkadaş mı aman aman evlerden ırak resmenBenim inanmadığım tek şey eski sevgiliden arkadaş olmaz. Yoksa bende sen gibi düşnüyorum
Eski sevgiliden arkadaş mı aman aman evlerden ırak resmen
İyidir canım senden
İyiyim kuzum sakınnn evden çıkma çok soğuk
Sorma balkona bi çıktım geri kaçtım
Dün gece arabanın önüne bi geldik buz tutmul heryeri kapılar açılmıyo camlar görünmüyo yarım saatte çözemedik buzları. Off nefret ediyorum kıştan soğuktan
Aynı benBende yazı severim
Her yaz sıcaklayınca kendi kendime söz veriyorum kış gelsin soğuklardan hiç şikayet etmycem ooof çok sıcak diye ama beceremiyorum yine kıştan soğuklardan yakınıyorum
İnsanoğlu böyleama yaz gibisi yok ya hatta en güzeli ilkbahar ılık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?