Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahha evet

hergün ağlayan pastalar, sigara börekleri, tatlılar havada uçuşuyo ama bize koklatmıyo bile dimi bebişim

varsa yoksa kocası

cw güzel

tekrar tekrar hayırlı olsun

canım kocacım benim yaa bi insanı sev sev doyamazsın yaa öyle seviyorum minnakımı kız ağlayan pasta dedin kesin yapmam lazım önümüzdeki hafta kaç zamandır canı istiyo yapamadım haftaya c.tesi memlekete gidiyorum benle gelicek ama bi gün kalıp dönücek bi hafta hasret çekicez kız çok zor

Pazar kahvaltılarına bayılıyoruuuuum
Bende geçen akşam mantar yaptım sevdiceğime yarım kilo mantarı tek başına yedim aç kurtum benim

Ayyyy çok romantik
Mutluluğunuz daim olsun cnm benim. Sende hatanı anlamışsın ne güzel inşallah bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerlersinz. Çok sevindim senin adına

Amin canım evet anladım ama atmasaydım geç kalacakmışım gene. O çok inattır unutursa bir daha asla dönmezdi
5. sınıfta teklif etmişti o bana eskiden Çocukluk aşkı işte. O zamandan gözüne kestirmiş çakal

Gezenti nereye gidiceksin yine
ahahha evet

hergün ağlayan pastalar, sigara börekleri, tatlılar havada uçuşuyo ama bize koklatmıyo bile dimi bebişim

varsa yoksa kocası

cw güzel

tekrar tekrar hayırlı olsun
Valla ya kocayı buldu unuttu iyice bizi Tospik Hanım kocişiniz uzaktayken biz teselli ettik seni unutulmasın bunlar
nayırrrr nolamazzz bu lafın altında kalamam adres ver kargoyla göndercem
Geçti artık geçti hıııh
Geçer not aldı o zaman

Tekrar teşekkürler balım.
Tek kötü yanı azıcık odun onu da ben yontucam artık ne yapayım

Odun olmayan erkek var mı Nicom ya onu da görmezden geliceksin

Geçer not aldı o zaman

Tekrar teşekkürler balım.
Tek kötü yanı azıcık odun onu da ben yontucam artık ne yapayım
her erkeğin içinde bi odunluk vardır , fazla düşünmemek lazım

al işteeeee
bi hafta ailenle olcaksın ama, bunu düşün.

Pazar kahvaltılarına bayılıyoruuuuum
Bende geçen akşam mantar yaptım sevdiceğime yarım kilo mantarı tek başına yedim aç kurtum benim

aynen hele sevdicekli olunca baldan tatlı oluyo bi de utanmadan kv istiyo ki pazar kahvaltılarını onda yapıyım hıı oldu canım

ayyy bi de yanında şöyle benim özel sosumdan yapılmış makarna ne güzel gidiyo oyhhşşş acıktımmm

İlk defa ayrı kalıcaksınız dimi Azcık ayrılık iyidir iyi özleyin biraz birbirinizi
Aşkınızada her zmn olduğu gibi kocamaaaan bi maşallah diyorum cnm benim bizim evliliğimizde böyle mutlu huzurlu olur inşallah

aaa bizde 6. sınıf aşkıyız Çok güzel ama bana hep diyo torunlarımıza anlatıcağımız hikayemiz var
ben ayrılma hikayenizi bilmiyorum ne kadar zmn birlikteydiniz ne zmn ayrıldınız:26:

Neymiş senin o özel sosun bakiiiim anlat bizde yapalım:26:

aaa bizde 6. sınıf aşkıyız Çok güzel ama bana hep diyo torunlarımıza anlatıcağımız hikayemiz var
ben ayrılma hikayenizi bilmiyorum ne kadar zmn birlikteydiniz ne zmn ayrıldınız:26:

Siz de demek öylesiniz. Ayrılma işte benim takıntılarım ve onun odunluğu yüzündendi. Ayrıl barış falan oldu topla 1 sene eder. Ama mazimiz 8 sene falan

Siz de demek öylesiniz. Ayrılma işte benim takıntılarım ve onun odunluğu yüzündendi. Ayrıl barış falan oldu topla 1 sene eder. Ama mazimiz 8 sene falan

Hep eski sevgiliden yeni olmaz fln derlerde ben ona inanmıyorum sonuçta hatalarını farkettiysen hiç bi sorun olmaz. Zaten yeni birini hayatına alıp tanımak çok daha zor bişey:26:
Tekrar hayırlı olsun bitanem

akraba ziyareti ama yemekli ayy sevmiyorum c.tesi dışarı çıkmayı ama napimm işte kociş için çiğ tavuk yenirmiş
aaaa çok ayıp iyice vefasız bellediniz beni sizi de çok seviyorum valla billa kız

Teşekkür ederim canım amin Sevgisinden asla şüphem yok zaten sadece gösterme sorunu var
o normal canım boşver ama seven erkek illaki ekstra bi şey yapmasa da belli ediyo sevgisini kız biliyoruz sevildiğimizi biz kızlar ama illa bi hareket bekliyoruz işte napalım bizimde huyumuz bu
her erkeğin içinde bi odunluk vardır , fazla düşünmemek lazım

al işteeeee
bi hafta ailenle olcaksın ama, bunu düşün.
ikisiyle de aynı anda birlikte olsam keşke ama benim hayatımda özlem hep olucak maalesef
amin canım ben eminim sizin evliiğinizde çok mükemmel olucak aşk dolu olucak anacım vallahi billahi abartmıyorum ama ben eşim gidince bile akşama kadar onu özleyen biriyim ekstra özleme gerek yok aslında ama işte mecbur napalım
Neymiş senin o özel sosun bakiiiim anlat bizde yapalım:26:

fesleğen soslu makarnam bebeğim ama fesleğenim doğal anacuğumdan aldım kendi kuruttu belki de o yüzden lezzetli oluyor

ama özetle malzemeler sarımsak az sıvı yağ domates tereyağ biraz tuz biraz su ve tabiki fesleğen

seninde sınavın bu şekilde demekki canım, canları sağolsun yeter ki.

bende kekiği cok severim. domates sosuna atarım. makarnanın üstünde offf diyorummmm

sinir bozucu bi haber aldım offff diyorum akşam eşim geç gelicekmiş toplantıya gidicek babasıyla afedersiniz b.k var sanki o da gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…