Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ne güzel anlattım tospiğim ya

Eşin naptı ağlamıştır kesin

Allahım o duyguları bana da yaşamayı nasip etsin herkesin yaşaması gereken bişey

Maşallah size kuzuuuum

ahahahaha asıl ben ağladım hemde bildiğin hıçkıra hıçkıraaa sabah yalnızdım evde eşim aradı uyandırdı doktora götürcekti beni gözüm için. o sırada hazırlanırken bi test denemek geldi içimden ve pozitifi gördüm inanamadım başka bi markanın daha vardı onu yaptım yine pozitif eşime telden söylemek istemiyorum ilk ablamı aradım ama ağlıyorum korktu o da bi şey oldu sandı dilimde dönmüyo artık hamileyim demeye neyse en sonunda söyledim sonra arabada eşime söyledim donakaldı bi an heyecandan kalbim yerinde çıkacak sandım dedi ayaklarım boşaldı dedi durdurdu arabayı

Ayy ağlanmaz mı tospiim yaa

Ablanı da korkuttun demek hee

eee göz yerine direk kan testi mi yaptırdınız

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm topiğin ikinci bebeğine hoş geldin de teyzesii
kızımmmm çatladım laaaaa
ben gelemem böyle şeylere benim kalbim hassass

Ladym bütün söylenecek herşeyi söylemiş zaten bana pek laf düşmüyor
komşuda pişeerrr bizede düşerr demekten başkaaa
Allahım isteyen herkese bu duyguyu çok aratmadan eksikliğini hissettirmeden yaşatsn inşAllah

Günaydın mini mini kuşlar.

Nerdesiniz. hadi çıkın çıkın geliiiinnnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :119::118::118:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl sevındım anlatamam yaaaaaaaaaaaaa
Bi de benim nasil mutlu oldugumu anlatabilsem incim ama yok Ne desem yetersiz rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti cektirmesin. Simdi artik hayirlisiyla kucagimiza da almak nasip olur

Ahhh bi de beni sor aksam 7 ye kadar beklemek zorunda kaldim esim cikamadi bi turlu dukkandan musteri gelmis bekle bekle gelmez en son geldi bi de saka yapicak surati uzgun yapma Dedim lutfen zqten ruhum daraldi dogruyu soyle tabi sonra sarilmalar bebisli sakalar

Bi de benim nasil mutlu oldugumu anlatabilsem incim ama yok Ne desem yetersiz rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti cektirmesin. Simdi artik hayirlisiyla kucagimiza da almak nasip olur

amiin canım benim amiin inşALLAH

hayırlısı ile o günlerde gelecek musmutlu bi aile oalcaksınız

Ben geldim ama geç geldimmm , kızmayın.

Hem sizde yoksunuzzz kiiiğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…