Ne güzel anlattım tospiğim ya
Eşin naptı ağlamıştır kesin
Allahım o duyguları bana da yaşamayı nasip etsin herkesin yaşaması gereken bişey
Maşallah size kuzuuuum
ahahahahaasıl ben ağladım hemde bildiğin hıçkıra hıçkıraaa sabah yalnızdım evde eşim aradı uyandırdı doktora götürcekti beni gözüm için. o sırada hazırlanırken bi test denemek geldi içimden ve pozitifi gördüm inanamadım başka bi markanın daha vardı onu yaptım yine pozitif eşime telden söylemek istemiyorum ilk ablamı aradım ama ağlıyorum korktu o da bi şey oldu sandı dilimde dönmüyo artık hamileyim demeye neyse en sonunda söyledim sonra arabada eşime söyledim donakaldı bi an heyecandan kalbim yerinde çıkacak sandım dedi ayaklarım boşaldı dedi durdurdu arabayı
kızımmmm çatladım laaaaahamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopiğin ikinci bebeğine hoş geldin de teyzesii
canım benımmm cok sevındım hayırlısıy ıle kucagınada alacagın gunlerı gorecegız ınsallah :)))hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopiğin ikinci bebeğine hoş geldin de teyzesii
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtopiğin ikinci bebeğine hoş geldin de teyzesii
Ayy ağlanmaz mı tospiim yaa
Ablanı da korkuttun demek hee
eee göz yerine direk kan testi mi yaptırdınız
Bi de benim nasil mutlu oldugumu anlatabilsem incim ama yok Ne desem yetersiz rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti cektirmesin. Simdi artik hayirlisiyla kucagimiza da almak nasip olurayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:119::118::118:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl sevındım anlatamam yaaaaaaaaaaaaa
canım benımmm cok sevındım hayırlısıy ıle kucagınada alacagın gunlerı gorecegız ınsallah :)))
Ahhh bi de beni sor aksam 7 ye kadar beklemek zorunda kaldim esim cikamadi bi turlu dukkandan musteri gelmis bekle bekle gelmez en son geldi bi de saka yapicak surati uzgun yapma Dedim lutfen zqten ruhum daraldi dogruyu soyle tabi sonra sarilmalar bebisli sakalarkızımmmm çatladım laaaaa
ben gelemem böyle şeylere benim kalbim hassass
Ladym bütün söylenecek herşeyi söylemiş zaten bana pek laf düşmüyor
komşuda pişeerrr bizede düşerr demekten başkaaa
Allahım isteyen herkese bu duyguyu çok aratmadan eksikliğini hissettirmeden yaşatsn inşAllah
bız burdayız sız nerelerdesınız acaba :)Günaydın mini mini kuşlar.
Nerdesiniz. hadi çıkın çıkın geliiiinnnn
Bi de benim nasil mutlu oldugumu anlatabilsem incim ama yok Ne desem yetersiz rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat hasreti cektirmesin. Simdi artik hayirlisiyla kucagimiza da almak nasip olur
bız burdayız sız nerelerdesınız acaba :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selaaam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?